Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω από κάποιον άνθρωπο που έχει παραπάνω εμπειρία. Φέτος λοιπόν ενδεχεται να εργαστώ σε φουρνο στη Μύκονο για περίπου 1μιση μήνα. Πρώτη φορά που δουλεύω σε φουρνο και γενικά από τις πρώτες μου δουλειές. Μου ειπαν ότι θα δουλεύω 12ωρο και θα βγαζω περίπου 1100 με 1200 το μήνα για πρωί και κάπου στα 1300 με 1400 το βράδυ. Θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνονται τα χρήματα και πόσο κουραστικό είναι το 12ωρο? 

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

1μιση μήνα θα κάτσεις όλο και όλο οπότε μην το σκέφτεσαι και πολύ για το πως θα είναι αν θα σου αρέσει κτλ. επίσης τα λεφτά είναι κάλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε το λ@μογιο πληρωνει βασικο +υπερωριες.Τιποτα αλλο παραπανω και θα πουλα την τεροπιτα 5€.

Ελπιζω συμφορουμητη να μενεις καπου διαφορετικα θα κοιμασαι σε σκηνη.

Δημοσ.

για μυκονο δεν ειναι πολλα τα λεφτα!1300-1400 δινουν για 10 ωρες χωρις ρεπο σαν μπαρμαν σε χοτελ 

Δημοσ.

Με τέτοιες τιμές στο συγκεκριμένο νησί. τα λεφτά αυτά μου φαίνονται εξαιρετικά χαμηλά. Όταν ο βενέτης αθήνα πουλάει την κουρού 2€, ο βενέτης μυκόνου την πουλάει 8€.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να πας. Αλλωστε αν δεν πας εσυ, θα βρεθει ο Πολωνος-Ρωσος-Καζακστανος-Γεωργιανος να παει και θα πει και ευχαριστω και θα ριξει και γκομενακια

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agnwsth97 είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω από κάποιον άνθρωπο που έχει παραπάνω εμπειρία. Φέτος λοιπόν ενδεχεται να εργαστώ σε φουρνο στη Μύκονο για περίπου 1μιση μήνα. Πρώτη φορά που δουλεύω σε φουρνο και γενικά από τις πρώτες μου δουλειές. Μου ειπαν ότι θα δουλεύω 12ωρο και θα βγαζω περίπου 1100 με 1200 το μήνα για πρωί και κάπου στα 1300 με 1400 το βράδυ. Θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνονται τα χρήματα και πόσο κουραστικό είναι το 12ωρο? 

Ζητάς απαντήσεις χωρίς να δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες.

Δημοσ.

έχε στο μυαλό σου ότι οι φούρνοι ξεκινάνε να δουλέυουν στις 3 με 4 για να βρούμε όλοι εμείς τα κουλουράκια μας, τα ψωμάκια μας, τις τυροπιτούλες μας έτοιμα φρέσκα και ζεστά στις 7 - 8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκαθάρισε τι παίζει με διαμονή και φαγητό.

Αν η διαμονή περιλαμβάνεται, ρώτα τις πιο αυτονόητα χαζές ερωτήσεις: Θα μένεις με άλλους? Θα έχει aircondition? Θα υπάρχει ψυγείο?

Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν δει τα μάτια μου απο δουλειές που "περιλαμβάνεται διαμονή".

Και ό,τι εισητήριο σου κλείσει (ναι αυτός πρέπει να τα πληρώσει), ας σου βγάλει και ένα επιστροφής γιατί ίσως σου χρειαστεί (πρώτον) και εννοείται πως δεν θα βάλεις τέτοιο μεγάλο έξοδο απο την τσέπη σου (δεύτερον).

Επεξ/σία από spyroskonst
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ParhsG είπε

Διαμονή κτλ έχεις;

NAII ta panta kai faghto 

44 λεπτά πριν, spyroskonst είπε

Ξεκαθάρισε τι παίζει με διαμονή και φαγητό.

Αν η διαμονή περιλαμβάνεται, ρώτα τις πιο αυτονόητα χαζές ερωτήσεις: Θα μένεις με άλλους? Θα έχει aircondition? Θα υπάρχει ψυγείο?

Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν δει τα μάτια μου απο δουλειές που "περιλαμβάνεται διαμονή".

Και ό,τι εισητήριο σου κλείσει (ναι αυτός πρέπει να τα πληρώσει), ας σου βγάλει και ένα επιστροφής γιατί ίσως σου χρειαστεί (πρώτον) και εννοείται πως δεν θα βάλεις τέτοιο μεγάλο έξοδο απο την τσέπη σου (δεύτερον).

Από ότι έμαθα θα μένω με άλλες 3 κοπέλες τώρα για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αλλά σε ευχαριστώ πολύ θα ρωτήσω αυτά που με συμβούλεψες

56 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

έχε στο μυαλό σου ότι οι φούρνοι ξεκινάνε να δουλέυουν στις 3 με 4 για να βρούμε όλοι εμείς τα κουλουράκια μας, τα ψωμάκια μας, τις τυροπιτούλες μας έτοιμα φρέσκα και ζεστά στις 7 - 8.

Δεν νομίζω ότι θα κάνω εγώ το ψήσιμο και αυτές τις διαδικασίες.εγω θα είμαι στον καφέ στις τυροπιτες κτλ 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

Ζητάς απαντήσεις χωρίς να δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες.

Δεν με αγχώνει η φύση της δουλειάς ούτε αν θα ανταπεξέλθω! Αυτό που με αγχώνει ιδιαίτερα είναι το 12ωρο μου φαίνεται αιώνας και αβάσταχτο 

2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αφού θα δουλεψεις εναμησι μήνα ζητα να σου πει το ημερομίσθιο ποσο θα είναι.Θα σε ασφαλίσει κανονικά;Φυσικά και είναι κουραστικό αλλά και σε ποια θέση θα είσαι.Θα είσαι στο φουρνισμα;Εχεις υπολογίσει την ζέστη;

Όχι συγγνώμη ξέχασα να αναφερθώ στο ποστ που θα είμαι. Θα είμαι στο καφε τυροπιτες τα βασικά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...