Προς το περιεχόμενο

bluetooth transmitter/receiver και BT headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

το PC μου (η motherboard δλδ) δεν έχει Bluetooth ενσωματωμένο, οπότε θέλω να αγοράσω έναν adapter για να ακούω μουσική από το  PC μου στα 100XM3 ακουστικά μου... κανονικά θα αγόραζα εναν BT transmitter και θα τελείωνα...  όμως θέλω και να μπορώ να κάνω κλήσεις skype/whatsapp από το pc με τον ίδιο adapter.... Η ερώτηση είναι αν γνωρίζετε κάποιον BT adapter που να μπορεί και να στέλνει μουσική στα ακουστικά (transmitter) αλλά και να δέχεται φωνή από τα ακουστικά (receiver(??)) και να υποστηρίζει ασ πούμε aptX/LDAC κτλ κτλ??.... μπορεί να το κάνουν by default οι BT transmitters αυτό αλλά δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω εύκολα πληροφορία για κάτι τέτοιο (όπως εδω)....

έχετε καμιά ιδέα???

σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι που υποστηρίζει ο αντάπτορας. Είναι γενική λειτουργία του bluetooth. Έτσι δουλεύει. Στέλνει αλλά και λαμβάνει. Είναι αμφίδρομη επικοινωνία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zx1234r είπε

Δεν είναι κάτι που υποστηρίζει ο αντάπτορας. Είναι γενική λειτουργία του bluetooth. Έτσι δουλεύει. Στέλνει αλλά και λαμβάνει. Είναι αμφίδρομη επικοινωνία.

μαζί σου, συμφωνώ ότι το BT υποστηρίζει γενικά αμφίδρομη επικοινωνία.... ... όμως όσους adapters έχω βρει υποστηρίζουν ή transmitter ή receiver ή και τα 2 αλλά  όχι ταυτόχρονα ... (π.χ. switch που αλλάζει από το ένα στο άλλο) ..δεν έχω βρει κάποιον adapter που να υποστηρίζει και τα 2.... ταυτόχρονα... δλδ να ακούω μουσική από το PC στα ΒΤ ακουστικά μου, και αν χρειαστεί να κάνω και skype call...μόνο αυτό και αυτό έχω βρει, αλλά υποστηρίζουν συγκεκριμένα headsets  μόνο (με FastStream)... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mitspetr είπε

Ναι άλλο transmitter, άλλο receiver και άλλο εκείνο που είναι transmitter & receiver και για το λόγο αυτό λέγεται transceiver.

Εγώ έχω αυτό:

https://en.creative.com/p/accessories/creative-bluetooth-audio-bt-w2-usb-transceiver

με το creative,  έχει τύχει να κάνεις κλήση/chat voip/skype κτλ? αν φυσικά το χρησιμοποιείς με headset που έχει ενσωματωμένο μικροφωνο... 

Επεξ/σία από fasmatikos
Δημοσ.
8 ώρες πριν, fasmatikos είπε

με το creative,  έχει τύχει να κάνεις κλήση/chat voip/skype κτλ? αν φυσικά το χρησιμοποιείς με headset που έχει ενσωματωμένο μικροφωνο... 

Όχι, το χρησιμοποιώ ως transmitter σε bluetooth ακουστικά ή ηχεία. Παρ' όλο που τα ακουστικά έχουν μικρόφωνο ενσωματωμένο, δεν το έχω δοκιμάσει ως receiver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...