Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα άλλαξα εταιρεία και από vodafone που ήμουνα πήγα στην cosmote ο λόγος που πήγα ητανε γιατί ήθελα γραμμή VDSL η οποία δεν υπάρχει ακόμα στην περιοχή μου οπότε η δεύτερη καλύτερη επιλογή ήταν να πάω στην cosmote και να πάρω και το booster που συνδυάζει την ταχύτητα dsl παρέα με δίκτυο 4g.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές μπορώ να δω 4k βίντεο στο YouTube χωρίς να έχω κόλλημα και μαζί να κατεβάζω και torrent, θέλω όμως να ελέγξω τα όρια της γραμμής μου και επειδή τα torrent δεν είναι αξιόπιστα γιατί δεν ξέρεις με πόσο θα seedαρι ο άλλος και τα speedtest από ότι μου είπανε στον ΟΤΕ Δεν δείχνουν την πραγματική ταχύτητα γιατί μόνο όταν ζορίζεται η γραμμή ενεργοποιείται το 4g.

Υπάρχει τρόπος να δω μέχρι τι ταχύτητα πιάνω ?

Δημοσ.

Εμενα μου κολλαει παντα μολις φαει τα 50 gb σταματαει να τραβαει απο τη γραμμη και μενει στο περιορισμενο mobile μεχρι 16-17 mbps .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Εμενα μου κολλαει παντα μολις φαει τα 50 gb σταματαει να τραβαει απο τη γραμμη και μενει στο περιορισμενο mobile μεχρι 16-17 mbps .

17 μονο το 4g εμενα παει η γραμμη 11 και δυο φορες που δοκιμασα στις 100 πηγε 20 δηλαδη συν 10 κατω απο τα 15 που λενε οτι ειναι το μινιμουμ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

17 μονο το 4g εμενα παει η γραμμη 11 και δυο φορες που δοκιμασα στις 100 πηγε 20 δηλαδη συν 10 κατω απο τα 15 που λενε οτι ειναι το μινιμουμ

Άλλαξε server στο speedtest και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Δεν εχουν πολλαπλα sockets ολοι οι servers που κανεις το test. Να δοκιμαζεις και με αλλους. Ο lancom εχω παρατηρησει οτι παιζει καλα σε μενα. Δες grnet, hyperhosting ακομη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχουν στηλει ούτε στο Sercom ούτε στο HA35 για να κάνω beta testing :P .υπήρχε μια σελίδα αλλά έχει τα παλιά μόνο 

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...