Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω μια αδιάβροχη θήκη για το mate 20 pro ώστε να μπορέσω να βγάζω υποβρύχιες φωτογραφίες αλλά να μπαίνει και στη θάλασσα, όχι μόνο σε γλυκό νερό.

Δε με νοιάζει να πάει αρκετά βαθιά, δλδ μέχρι 5 μέτρα νομίζω είναι υπεραρκετά.

Σκέφτομαι για την official θήκη αλλά δε μπορώ να βρω κάπου να λέει ότι κάνει και για θαλασσινό νερό.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Και εγώ για το ίδιο έψαχνα, μέχρι που δεν ένιωθα ασφαλής να βάλω το κινητό μου αξίας 800 ευρώ εκεί μέσα στην θήκη. 

Πήρα 1 action cam με μπόλικα εξτραδακια στα 70 ευρώ (1080 video στα 60 fps) και ησύχασα. 

Δημοσ.

Χαχα καλό αυτό με το προφυλακτικό αλλά lol! :D 

οι παραπάνω κάμερες που λέτε μπαίνουν σε θαλασσινό νερό ή μόνο πισίνα, ποτάμι? Μετά τις ξεπλένεται με γλυκό νερό?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Χαχα καλό αυτό με το προφυλακτικό αλλά lol! :D 

οι παραπάνω κάμερες που λέτε μπαίνουν σε θαλασσινό νερό ή μόνο πισίνα, ποτάμι? Μετά τις ξεπλένεται με γλυκό νερό?

Ευχαριστώ.

Όπου θέλεις μπαινουν

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον είναι σε θήκη προστασίας. 

Αν θέλεις όταν την βάζεις θάλασσα μετά ρίξε ένα ξέπλυμα με κανονικό νερό. (φορώντας την θήκη βέβαια)😋😋

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Όπου θέλεις μπαινουν

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εφόσον είναι σε θήκη προστασίας. 

Αν θέλεις όταν την βάζεις θάλασσα μετά ρίξε ένα ξέπλυμα με κανονικό νερό. (φορώντας την θήκη βέβαια)😋😋

Ποια κάμερα πήρες;Εισαι ευχαριστημένος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ποια κάμερα πήρες;Εισαι ευχαριστημένος;

https://www.skroutz.gr/s/13737744/Elephone-Rexso-Explorer-X.html

Αυτήν πήρα (για την ακρίβεια 3 τεμαχια είχα πάρει) 

Αξίζει 100%

Εχει οθόνη, εγγραφή μέχρι 4κ,κανει slo motion video, και γενικά για τα λεφτά της αξίζει στο φουλ. 

Ειχα και 2 xiaomi yi αλλά τις έδωσα (όχι πως δεν άξιζαν αλλά επειδή μου αρέσει να τα αλλάζω και να τα δοκιμαζω) 

BTW οποίος ενδιαφέρετε το 1 τεμάχιο θα το βάλω σε αγγελία να το δώσω (τελικά μου φτάνουν και οι 2 κάμερες δεν χρειαζόμουν 3) 😁😋

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...