k_w_t Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε "Καθαρισμός των φίλτρων αέρα • Όταν εμφανιστεί στο τηλεχειριστήριο η ένδειξη φίλτρου, καθαρίστε τα φίλτρα αέρα." http://www.toshiba-aircon.gr/media/67388/Owners-Manual_Gr.pdf Δεν εχω TOSHIBA... 2 Toyotomi IZURU και ενα FUJITSU εχω... και δεν εχουν ενδειξη στο remote. Eιπες οτι εχεις ενα παλιο HItachi που εχεις το κανεις και εψαχνες μια ωρα να βρεις το manual απο το Toshiba... Και οπως σου ξαναγραψα η κ.Σουλα στον 5ο φωναζει ανθρωπο για το γυρισει απο το ζεστο στο κρυο και αναποδα...... Την ενδειξη για φιλτρο θα ξερει ? Δεν ειναι ολοι πυρηνικοί Πανεπιστημονες σαν εσενα...... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από k_w_t
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Δεν εχω TOSHIBA... 2 Toyotomi IZURU και ενα FUJITSU εχω... Και οπως σου ξαναγραψα η κ.Σουλα στον 5ο φωναζει ανθρωπο για το γυρισει απο το ζεστο στο κρυο και αναποδα...... Την ενδειξη για φιλτρο θα ξερει ? Δεν ειναι ολοι πυρηνικοί Πανεπιστημονες σαν εσενα...... Και τι με νοιάζει τι έχεις εσύ? Με ρώτησες ποια έχουν και σου είπα. Όσο για τη κυρα Σούλα - που μόλις μετακόμισε από τον 3ο στον 5ο - όπως σου είπα ούτε έχω ιδέα, ούτε με νοιάζει τι κάνει. Επίσης αν νομίζεις ότι ο καθαρισμός φίλτρων A/C είναι πυρηνική φυσική τι να πω... να φωνάζεις τεχνικό να στα καθαρίζει. Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.
k_w_t Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και τι με νοιάζει τι έχεις εσύ? Με ρώτησες ποια έχουν και σου είπα. Όσο για τη κυρα Σούλα - που μόλις μετακόμισε από τον 3ο στον 5ο - όπως σου είπα ούτε έχω ιδέα, ούτε με νοιάζει τι κάνει. Επίσης αν νομίζεις ότι ο καθαρισμός φίλτρων A/C είναι πυρηνική φυσική τι να πω... να φωνάζεις τεχνικό να στα καθαρίζει. Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου. Δεν σε ρωτησα μονος σου πεταχτηκες οπως παντα.... Το 40% των κατοικων της Ελλαδας ειναι πανω απο 50 ετων... Νομιζεις οτι ξερουν να καθαριζουν φιλτρα aircondition ? Εχεις κουρασει ...... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από k_w_t
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ποιο μηχανημα σε ειδοποιει για καθαρισμα των φιλτρων...? 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δεν σε ρωτησα μονο σου πετυχτηκες οπως παντα....
k_w_t Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Ωραια ενα στα 1000 βγαζει ενδειξη εχεις δικιο.... Μπραβο ... πηγαινε να καταστρεψεις και κανενα αλλο τοπικ ....... 2
29gk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Eχω σε 2 διαμεριαματα, 2 fujitsu 10ετιας, ενα Mitsubishi 15ετιας, ενα toyotomi 2ετιας και ενα carier σιγουρα 10ετιας. - ΚΑΝΕΝΑ απο αυτα δεν εχει ενδειξη καθαρισμου φιλτρου, μπουκωματος ή κατι αντιστοιχου - σε ολα, ολοι οι τεχνικοι που τα ειδαν κατα καιρους θελησαν να δειξουν το ποσο ευκολο ειναι να καθαριστει το φιλτρο τους - σε ολα παντα μονοι μας, ακομα και οι μαμαδες και οι μπαμπαδες, καθαριζαν τα φιλτρα τουλαχιστον μια φορα το μηνα και συχνοτερα εαν στον χωρο καπνιζαν ή σε εκεινα της κραβατοκαμαρας Τωρα, σε οτι αφορα την ερωτηση του θεματος, για τον καυστηρα δεν τιθεται ζητημα αρμοδιοτητας καθως σιγουρα αφορα τον ιδιοκτητη, με πολυ σπανια την εξαιρεση του να εξυπηρετει μονον ενα διαμερισμα αν και εκει κανονικα και παλι ο ιδιοκτητης θα πρεπει να τον συντηρησει/καθαρισει τουλαχιστον αρχικα, ενω για τα air condition και τον απορροφητηρα καλο ειναι ο ιδιοκτητης να κανει ενα σχετικο καθαρισμα και μια αλλαγη φιλτρων αντιστοιχα. Μηδαμινο γαρ το κοστος, μεγαλη η αξια της καλης ενδειξης. Και παλι ομως και να μην το κανει ο ιδιοκτητης πριν μπει ο ενοικιαστης, δεν ειναι και τιποτα το τρομερο ενα απλο σαπουνισμα. 1
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Λίγα κλιματιστικά έχουν ένδειξη για την περίοδο καθαρισμού. Τα φίλτρα είναι εύκολο να τα πλύνεις μόνος σου, είτε με απλό σαπούνι ή καλύτερα με τη βοήθεια ενός ειδικού σπρει. Αν έχει μπουκώσει όμως χρειάζεται περισσότερο προσοχή και να έχεις και κάποιον εξοπλισμό για να το καθαρίσεις. 1
mihanikos1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Η συντήρηση του καυστήρα γίνεται αρχή της σεζόν και αφορά την καλή λειτουργία στην σεζόν. Είναι έξοδο που πληρώνει ο ενοικιαστής και ας έχει μπει μέσα πριν μια βδομάδα. Τα Κλιματιστικά εφόσον υπάρχουν στο σπίτι συντηρούνται από τον ενοικιαστή. Αν τώρα ο ενοικιαστής δεν τα συντηρεί και γίνουν ριμαδια μπορεί ο ιδιοκτήτης να απαίτηση αποζημίωση μέσω της εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα