giorgosmcmc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω ενα σοβαρο προβλημα, το τελευταιο μηνα μετα απο επανεκινηση του pc μπαινει στα windows με τερμα χαμηλη αναλυση και ''χιονια'' κατι σαν artifact θα μπορουσα να πω. Δεν συμβαινει συνεχεια αλλα ελαχιστες φορες και σε εντελως απροσδιοριστους χρονους ακομη και με κρυα τη gpu μετα απο μερες ας πουμε που δεν εχει ανοιξει το pc. Oταν βγαζω και βαζω το display port απο τη θυρα της gpu (με κλειστο pc ενοειται) το προβλημα διορθωνετε και μπαινει κανονικα, μου το εχει κανει και στις δυο display port θυρες. Πιστευεται οτι μπορει να φταιει το καλωδιο ή η gpu? Να σημειωσω πως ειμαι τερμα ενημερωμενος απο drivers κτλπ. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από giorgosmcmc
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε Εχω ενα σοβαρο προβλημα, το τελευταιο μηνα μετα απο επανεκινηση του pc μπαινει στα windows με τερμα χαμηλη αναλυση και ''χιονια'' κατι σαν artifact θα μπορουσα να πω. Δεν συμβαινει συνεχεια αλλα ελαχιστες φορες και σε εντελως απροσδιοριστους χρονους ακομη και με κρυα τη gpu μετα απο μερες ας πουμε που δεν εχει ανοιξει το pc. Oταν βγαζω και βαζω το display port απο τη θυρα της gpu (με κλειστο pc ενοειται) το προβλημα διορθωνετε και μπαινει κανονικα, μου το εχει κανει και στις δυο display port θυρες. Πιστευεται οτι μπορει να φταιει το καλωδιο ή η gpu? Να σημειωσω πως ειμαι τερμα ενημερωμενος απο drivers κτλπ. Δοκιμάζεις με άλλα καλώδιο και εύχεσαι να είναι εκεί το πρόβλημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα