THANASIS/101 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Έχω πρόβλημα με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Intenso 4 gb, ξαφνικά ενώ μετέφερα κάποια αρχεία από το δίσκο του υπολογιστή μου κόλλησε ο εξωτερικός, έκανα επανεκκίνηση και μου άλλαξε τα ονόματα των φακέλων με διάφορους χαρακτήρες, ενώ δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στους φακέλους. Όταν συνδέω τον δίσκο μου ζητάει να κάνω σάρωση και επιδιόρθωση, κάνω ανοίγει το πλαίσιο που γράφει: "Γίνεται έλεγχος σφαλμάτων Σάρωση και επιδιόρθωση" πρασινίζει αμέσως όλη η μπάρα και μετά από 5 ώρες δεν έχει τελειώσει. Στην διαχείριση δίσκων τον βγάζει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα; Τον δίσκο τον έχω περίπου έναν χρόνο και δεν έχει χτυπηθεί κάπου. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από THANASIS/101 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Σάρωσε τον με το antivirus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δες την υγεια του δισκου με το hd sentinel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THANASIS/101 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 α αυτό με το δοκιμαστικό hd sentinel 24 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Δες την υγεια του δισκου με το hd sentinel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 https://www.pcsteps.gr/107260-έλεγχος-δίσκου-οι-καλύτερες-μέθοδοι/#i-7 Ακολουθησε τα βηματα που λεει για Έλεγχος δίσκου μέσω γραμμής εντολών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα