JiovanniGeorgeo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι και το θεωρούσα αδιανόητο να φύγω (στυλ μου - έχω περάσει πολλά με update που μου στέρησαν παρά μου προσέφεραν) από ένα λειτουργικό που λειτουργεί και λειτουργεί υπεράψογα. Έχω πολλά XB1 Gamepads παρόλα αυτά, που από ένα Update και μετά, έπαψαν να λειτουργούν γιατί έγιναν ασύμβατα με τα W7. Αυτό και μόνο με αναγκάζει να πάω στα W10. Το θέμα μου είναι το εξής. Το τελευταίο που θέλω, είναι να κάνω και Format τον σκληρό για να κάνω τη μετάβαση. Το ερώτημα μου για κάποιον που έκανε την μετάβαση από W7 -> W10, λοιπόν είναι : 1. Γίνεται απροβλημάτιστα χωρίς Format; 2. Υπάρχει ακόμα αυτό το "Windows .old" folder που κρατάει έτσι το παλιό λειτουργικό; Πόσο όγκο έχει και πόσο όγκο θα έχει το Upgrade; Έχω έναν SSD 128GB και έχω 7GB ελεύθερα χρόνια τώρα, και γι' αυτό με απασχολεί αν είναι viable.. 3. Χρειάζεται να προσέξω κάτι; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 1
jim_p Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Με 7gb ελευθερα δεν μπορεις να κανεις τα οσα λες, ξεκιναμε απο εκει. O windows.old, που θα γινει μετα, θα εχει μεγεθος οσο εχει ο φακελος των windows τωρα. Μπορεις να τον διαγραψεις οταν δεν θα τον χρειαζεσαι πλεον.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 ΟΚ, πόσα πρέπει να έχω ελεύθερα για να είμαι 100% ασφαλής;
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Πώς ακριβώς σε εκβιάζει ;;; Στην αστυνομία πήγες ;; Δεν παίζουν με αυτά τα πράματα. 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Ήρθε και μου είπε το εξής, πως αν δεν βάλω W10 δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω τα τέσσερα (4) gamepad μου που αγόρασα 45€ έκαστο (receiver not incl.). Δεν θέλω να προσβάλω ούτε την Microsoft, ούτε τους πελάτες της και με συγχωρείτε αν το εκλάβατε κατ' αυτό το τρόπο, αλλά δεν γνωρίζω πως να το πω διαφορετικά είμαι Αλβανός και έχω σχετικά περιορισμένο λεξιλόγιο~
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Mια χαρα το εγραψες , ειναι ενα ειδος εκβιασμου. Οπως σου πε και ο τζιμης θελεις αρκετο ελευθερο χρονο.Σιγουρα τουλαχιστον οσο ειναι ο windows φακελος...αρα πρεπει με καποιον τροπο να δημιουργησεις χωρο στον δισκο. Xοντρικα 20-30gb για να εισαι ασφαλης... 1
dpolal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, JiovanniGeorgeo είπε Ήρθε και μου είπε το εξής, πως αν δεν βάλω W10 δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω τα τέσσερα (4) gamepad μου που αγόρασα 45€ έκαστο (receiver not incl.). Αυτό που λένε στο παρακάτω link το δοκίμασες ;;; Περσινά posts είναι οπότε μάλλον θα λειτουργεί ακόμα. https://superuser.com/questions/1170259/xbox-one-controller-not-identified-windows-7
rofl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) θες κανα 30αρι ελευθερα. και btw ο ssd με τοσο λιγο ελευθερο χωρο εχει πολυ μειωμενες επιδοσεις. γενικα ssd δε συστηνεται να γεμιζουν πανω απο 3/4. το καλο ειναι οτι υπαρχουν 240 ssd κατω απο 30 ευρα, και αυτο μαλλον θα ειναι το καλυτερο. ετσι θα κρατησεις τον παλιο δισκο και δεδομενα δεν θα χασεις αν το upgrade δεν δουλεψει σωστα και τυχον χρειαστεις φορματ. γιατι οτι και να λεμε δε συγκρινεται το upgrade με νεα εγκατασταση, και αν και γενικα δουλευει ok μπορει να βγαλει και προβληματα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από rofl
Reaper Lords Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Υπάρχουν και τα Win 8.1 ...αλλά φαίνεται οτι η πλειοψηφία τα έχει ξεχάσει,μήπως εκει δουλεύουνε τα χειριστήριά σου και δεν χρειάζεται να πας στα WIN 10...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρά δουλεύει το upgrade. Στο δικό μου PC έχω γυρίσει από windows 7 (μπορεί και Vista, αλλά δεν θυμάμαι) -σιγά - σιγά σε 10άρια, dual boot με linux σε 128άρι SSD και με αλλαγή πλατφόρμας από Intel 775 σε Ryzen με B450 (εννοείται με τα υπόλοιπα ταρατατζούμ του τύπου BIOS/MBR -> UEFI/GPT) χωρίς ούτε ένα format. Όλα καλά κι όλα ωραία, με την εξαίρεση ενός ηλίθιου bug στο October update των Win 10 (δεν άνοιγαν τα settings) το οποίο διορθώθηκε κι αυτό. Λογικά αν προσπαθήσεις να ξεκινήσεις upgrade θα σου γράψει πόσο ελεύθερο χώρο χρειάζεσαι. Το windows.old και λοιπές τέτοιες αηδίες το σβήνεις με την εκκαθάριση δίσκων των windows (εκτέλεση ως διαχειριστής για πιο καλά). ...και ναι, βαριέμαι αφάνταστα τη διαδικασία του format... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Orestis_G
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Λατρεία μου ^ Με υπερκάλυψες! Σε ευχαριστώ ακριβώς αυτό χρειαζόμουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα