sphinxgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 2 παράθυρα σε ανάκληση να κάνει ρεύμα. Παράλληλα σιτα για τα έντομα. Αν το σπίτι είναι με αλουμίνια κλειστά , ακόμα και μια εβδομάδα το χειμώνα μπορεί να φουσκώσει τα πάντα. Αν κάποιος έχει χρήμα για γούστα μπορεί να φτιάξει εξαερισμο που μόλις η σχετική υγρασία είναι χαμηλότερη έξω, να ανοίγει παράθυρα, φυσικό εξαερισμο κλπ
zoranb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Φανταστείτε να υπάρχει ένα μικρό παράθυράκι στο οποίο αντί για σίτα ή τζάμι, να μπορεί να βάλει κανείς μια μεγάλη επιφάνεια από χαρτί κουζίνας ώστε να περνάει αέρας!
overpower Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, zoranb είπε Φανταστείτε να υπάρχει ένα μικρό παράθυράκι στο οποίο αντί για σίτα ή τζάμι, να μπορεί να βάλει κανείς μια μεγάλη επιφάνεια από χαρτί κουζίνας ώστε να περνάει αέρας! Το λεγόμενο φίλτρο
zoranb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, overpower είπε Το λεγόμενο φίλτρο Πώς το αναζητά κανείς αυτό το "λεγόμενο φίλτρο";
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Πώς το αναζητά κανείς αυτό το "λεγόμενο φίλτρο"; Προφανώς ως "φίλτρο".
zoranb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Προφανώς ως "φίλτρο". Για να μπαίνει στη σίτα της μπαλκονόπορτας, το αναζητώ σαν φίλτρο! 😀 Κάνε τέτοια αναζήτηση κ εάν το βρείς πες μου!
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, zoranb είπε Για να μπαίνει στη σίτα της μπαλκονόπορτας, το αναζητώ σαν φίλτρο! 😀 Κάνε τέτοια αναζήτηση κ εάν το βρείς πες μου! Δεν νομίζω να υπάρχει έτοιμο κάτι τέτοιο.
zoranb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να υπάρχει έτοιμο κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος, οπότε εσύ πως θα το έψαχνες;
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να υπάρχει έτοιμο κάτι τέτοιο. 40 λεπτά πριν, zoranb είπε Είμαι σίγουρος, οπότε εσύ πως θα το έψαχνες; 4 ώρες πριν, zoranb είπε Για να μπαίνει στη σίτα της μπαλκονόπορτας, το αναζητώ σαν φίλτρο! 😀 Κάνε τέτοια αναζήτηση κ εάν το βρείς πες μου! http://technair.gr/product-categories/προφίλτρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα