Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) On 03/07/2019 at 05:21, Γιάννης Platano said: Ναι Shell και με πρηζουν καθε φορα να βαλω την ενισχυμενη βενζινη επειδη τα αμαξια καινε υγραεριο . "Καλησπέρα απλή φούλαρε" "Όχι" (Απάντηση στο να τσεκάρουμε λαδάκια νεράκια) "Κάρτα" "Κλείδωσες την τάπα?" Μόνο αυτές οι συγκεκριμένες 8 λέξεις. Αν ξεχάσεις οποιαδήποτε και δεν είσαι ορθός-κοφτός στις απαντήσεις σου το πρήξιμο πάει σύννεφο, κάθε φορά, σε κάθε Shell... Ειδικά αν ξεχάσω το απλή (αμόλυβδη), αντίο, θα μου κάνει τουλάχιστον 5 ερωτήσεις ο εκάστοτε υπάλληλος. Νομίζω ανταγωνίζονται σε πρήξιμο τους πωλητές του Πλαισίου. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από GeorgeMan
teddy71 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε "Καλησπέρα απλή φούλαρε" "Όχι" (Απάντηση στο να τσεκάρουμε λαδάκια νεράκια) "Κάρτα" "Κλείδωσες την τάπα?" Μόνο αυτές οι συγκεκριμένες 8 λέξεις. Αν ξεχάσεις οποιαδήποτε και δεν είσαι ορθός-κοφτός στις απαντήσεις σου το πρήξιμο πάει σύννεφο, κάθε φορά, σε κάθε Shell... Ειδικά αν ξεχάσω το απλή (αμόλυβδη), αντίο, θα μου κάνει τουλάχιστον 5 ερωτήσεις ο εκάστοτε υπάλληλος. Νομίζω ανταγωνίζονται σε πρήξιμο τους πωλητές του Πλαισίου. Τυχεροί είστε!!! Εσάς δεν ρωτάνε (πρήζουν) και για ξεθαμπωμα φαναριών... Για να προλάβω κανέναν καλοθελητη να πω ότι όντως δεν είναι στο 100% τα φανάρια αλλά είναι πάνω από το 90% και και σίγουρα και να κάνουν αυτοί, παραπάνω δεν θα στα γυαλίσουν άσε που το μόνο που κάνουν είναι τρίψιμο με γυαλοχαρτα, δεν τα περνούν τίποτα βερνίκι από επάνω για να διατηρηθούν και σε λίγους μήνες θα γίνουν τρισχειροτερα. Πέρα από το πρήξιμο κάθε φορά, ακόμη χειρότερο είναι οι αγενείς τρόποι τους και η επιμονή τους, να τους λες όχι και αυτοί να επιμένουν με έντονο τρόπο. ΥΓ. Όσοι έχουν υγραέριο όχι απλά ενισχυμένη πρέπει να βαζουν αλλά 200αρα μην πω 500αρα , καυσιμα για διαστημόπλοιο θελει.🙈🙉🙊
bromiaris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Εγώ πάω για απλή βενζίνη μια φορά… το λέω φωναχτά «Απλή αμόλυβδη» Και μετά από λίγο παρατηρώ ότι με γεμίζει με την 97άρα και +10 λεπτά διαφορά το λίτρο… Του λέω να σταματήσει… «μα να σας το φουλάρω όπως μου είπατε»… «βρε σταμάτα» να ξανά λέω… Ευτυχώς τον πρόλαβα στα 14 λίτρα… Βρε με το ζόρι 97αρα… τι κακό είναι αυτό?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δεν κατάλαβες, πρέπει να συνάδει και το ύφος σου στην δήλωση: "Φούλαρε απλή". Έτσι ώστε να καταλάβει ότι την έχεις πατήσει στο παρελθόν και δε θα πληρώσεις τη διαφορά αν σου βάλει κάτι άλλο απ' αυτό που ζήτησες... Επίσης ΚΑΘΕ φορά αν δεν είμαι πάνω από το κεφάλι τους την ώρα που το κλειδώνουν, δεν το κλειδώνουν. Έχει τύχει και περιστατικό να μου γυρίσει πίσω το κλειδί, "ξεκλείδωτο ήταν" "Ε πάρτο να το κλειδώσεις τότε"... Δηλαδή τι πρέπει να κάνω, να το ξεκλειδώνω εγώ; Ε τότε καταργήστε τους όλους να το κάνουμε self service να τελειώνουμε. Αυτά όχι μόνο σε Shell, παντού βέβαια. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από GeorgeMan
NT1G Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Εγώ πάω για απλή βενζίνη μια φορά… το λέω φωναχτά «Απλή αμόλυβδη» Και μετά από λίγο παρατηρώ ότι με γεμίζει με την 97άρα και +10 λεπτά διαφορά το λίτρο… Του λέω να σταματήσει… «μα να σας το φουλάρω όπως μου είπατε»… «βρε σταμάτα» να ξανά λέω… Ευτυχώς τον πρόλαβα στα 14 λίτρα… Βρε με το ζόρι 97αρα… τι κακό είναι αυτό? Ποσοστά, στόχοι, μεγαλύτερο κέρδος; 🤔 ______________ Self service το καλύτερο, τι τους εμποδίζει; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από NT1G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα