Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια εξαιρετική σειρά που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη και μου άρεσε πολύ είναι το Kidding με τον Jim Carrey. Λίγο κοινωνική, λίγο black comedy, λίγο δραματική, γενικά όχι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα. 

Σε τελείως διαφορετική φάση και περισσότερο ως σαχλό guilty pleasure είδα το Sweet Home. Κορεάτικο μετα-αποκαλυπτικό, με χαρακτήρες-πλοκή που θυμίζουν anime, όπου άνθρωποι προσβάλλονται από μια ασθένεια που τους μετατρέπει σε διαφορετικά τέρατα ανάλογα τον χαρακτήρα τους και τα πάθη τους. Μου φάνηκε προσωπικά αρκετά διασκεδαστικό.

5 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Ολοκλήρωσα το Haunting of hill house. Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ever και μάλλον η καλύτερη haunted house που έχω δει ποτέ μέχρι τώρα. Απλά απίστευτη σε όλα. 

Πραγματικά πολύ καλό, άρεσε και σε μένα πολύ, παρότι δεν βλέπω και δεν έχω συνήθως σε ιδιαίτερη εκτίμηση το είδος των θρίλερ/μυστηρίου. Και το Midnight Mass του ίδιου δημιουργού μ άρεσε, αλλά το Haunting μου φάνηκε για κάποιο λόγο πιο κλασσικό σαν ιστορία και καλύτερο στην ροή.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως κ με τα games, αυτό τον καιρό ρίχνω μια ματια σε σειρες που δε μου γεμιζαν το ματι, μπας κ κατι βγει καλο.

1. Pokerface. Aν κ δε μου αρεσει η ηθοποιος ιδιαίτερα, τελικα βγηκε αρκετα ωραια σειρα.
  2. Devil's Time. Η αθλιοτητα η ιδια, αντεξα κ ειδα τα μισα κ το παρατησα.
  3. Beacon 13. άλλη μια τεραστια αποτυχημένη προσπάθεια να κανουν ενα σωστο space sci-fi show. δε μπορω να καταλαβω με τιποτα πως εγινε renew για 2η σεζον.
  4. Τhe Night Agent. επίσης δε καταλαβα προς τι τοσος ντορος. spy series του κιλου με μηδεν μυστηριο ή ταλέντο. Καλυτερα να ξαναδω αλλες 10 φορες το 24.
  5. Twisted Metal. Kαλύτερη αποτι περίμενα. παραμενει εντελως pulp brainless κατασταση αλλα οκ, βλεπεται αν θες κατι εντελως χαβαλε.
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω ανοιχτά μέτωπα με:

• Lucifer
  • Vikings
  • Suits
  • Dr.House
  • Outlander
  • The Walking Dead
  • Young Sheldon
  • Big Bang Theory
  • The Last Man On Earth
  • Star Wars: Clone Wars
  • Always Sunny in Philadelphia
  • Arrow

Σίγουρα θα μου ξεφεύγουν μερικές τώρα. Ανάλογα τα κέφια συνεχίζω και την εκάστοτε σειρά. Τώρα θα αρχίσω το Foundation και αμέσως μετά το The Umbrella Academy 

Δημοσ.

Εγώ βλέπω τα 

1. Fridge (είμαι 3ο κύκλο)

2. Avatar the last airbender (2o επεισόδιο)

3. For Mankind (2η σεζόν, άρχισε να με κουράζει)

4. Twin Peaks ( παλεύω να το τελειώσω, είναι παλαιολιθικό, έπρεπε να το δώ στον καιρό του)

5. One Piece (το ξαναξεκίνησα για πολλοστή φορά )

Δημοσ.
18 ώρες πριν, panther_512 είπε

Εγώ βλέπω τα 

1. Fridge (είμαι 3ο κύκλο)

2. Avatar the last airbender (2o επεισόδιο)

3. For Mankind (2η σεζόν, άρχισε να με κουράζει)

4. Twin Peaks ( παλεύω να το τελειώσω, είναι παλαιολιθικό, έπρεπε να το δώ στον καιρό του)

5. One Piece (το ξαναξεκίνησα για πολλοστή φορά )

Fringe βρε συ οχι fridge που είναι το ψυγείο. 

Το twin peaks το πάλεψα και εγώ αλλά αρχές δεύτερης σεζόν το άφησα. Δυσνόητο χωρίς λόγο. 

• Like 3
Δημοσ.
8 hours ago, Arkin said:

Fringe βρε συ οχι fridge που είναι το ψυγείο. 

Όχι, δεν θα κάνω fix το post μου, μου αρέσει να γελάω με τον εαυτό μου.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Time (2021)

Μου ξέφυγε αυτή η σειρά (περισσότερα εδώ στο Wikipedia). Η εν λόγω σειρά Time ανήκει στην κατηγορία των δραματικών σειρών (drama anthology series) όπου σε κάθε διαφορετικό επεισόδιο, σεζόν, κ.λπ. παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία και ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτήρων.

Στο πρώτο μέρος - σεζόν (τρία επεισόδια) έχουμε ως πρωταγωνιστές τους Sean Bean (στο ρόλο του Mark Cobden) και Stephen Graham (στο ρόλο του του Eric McNally). Στο δεύτερο η Jodie Whittaker (στο ρόλο της Orla O'Riordan), η Tamara Lawrance (στο ρόλο της Abi Cochrane), η Bella Ramsey από το The Last of Us (στο ρόλο της Kelsey "Kels" Morgan) και η Siobhan Finneran (στο ρόλο της Marie-Louise O'Dell).

Είδα το πρώτο μέρος. Καταπληκτικές ερμηνείες και απλά καταπληκτική σεζόν. Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (η σειρά προβληματίζει, σε κάνει να δεις πολλά πράγματα διαφορετικά, πετυχαίνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα). 

Επεξ/σία από JPaxilleas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πριν 4 ημέρες αποφάσισα να δω την νέα σειρά του Γκάι Ρίτσι στο Νetflix The Gentleman. Αριστούργημα!  Ο Γκάι Ρίτσι στα καλύτερά του! Την ρούφηξα κυριολεκτικά. Προτείνετε με κλειστά μάτια σε όλους όσους αρέσουν τα αγγλικά γκαγκστερικά.  

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, anax111 είπε

Πριν 4 ημέρες αποφάσισα να δω την νέα σειρά του Γκάι Ρίτσι στο Νetflix The Gentleman. Αριστούργημα!  Ο Γκάι Ρίτσι στα καλύτερά του! Την ρούφηξα κυριολεκτικά. Προτείνετε με κλειστά μάτια σε όλους όσους αρέσουν τα αγγλικά γκαγκστερικά.  

Εχει καμια σχεση με την ταινια του 2019 που εχει βγαλει ο ιδιος με ιδια ονομασια?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Εχει καμια σχεση με την ταινια του 2019 που εχει βγαλει ο ιδιος με ιδια ονομασια?

Δεν την έχω δει αλλά από το τρέιλερ της βλέπω πως έχει κάποια κοινά σεναριακά στοιχεία. Δεν είναι όμως ούτε πρίκουελ ούτε σίκουελ. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα με τραβανε πολυ, σειρες/ταινιες με τοξα, σπαθια, αλογατα, καστρα, βουνα, δαση, με Ελφια, Ντορφια, Χιουμαναδες, σε σημειο που δεν θα με πειραζε να ζουσα σε παλαιοτερη εποχη, αρκει ναχα και το πισακι μου για να παιζω κανα παιχνιδακι. Οπως λεει κι ενα τραγουδακι "θαθελα ναμουν βασηλιας στα παραμυθια της γιαγιας"

Δημοσ.
Στις 10/3/2024 στις 10:32 ΜΜ, anax111 είπε

Εγώ άκουσα τη συμβουλή σου και την είδα (εφόσον μου αρέσει και ο Guy Ritchie (ειδικά στην ταινία «Wrath of Man». με τον Jason Statham, και όχι μόνο). Με λίγα λόγια η σειρά «The Gentlemen» είναι μια χαρά. Μια ξεχωριστή πρόταση, με ωραίους ηθοποιούς, και ξεχωριστό στυλ. Η ταινία βλέπεται ευχάριστα και σίγουρα προτείνεται.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...