Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα τον πρώτο κύκλο από το Masters of Horror (2005). Σειράς τρόμου με αυτοτελή επεισόδια.

Είχε κάποια καλά επεισόδια δε λέω, αλλά και κάποια μέτρια ή κακά. Έτσι και έτσι το τελικό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον δεν είχε πολύ μπλα μπλα και κορεκτιλα/woke όπως αρκετές σύγχρονες σειρές.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εαν σου αρεσουν τα επιστημονικης δες το fringe κλασικη πλεον 

εγω παντως βλεπω σχεδον ολα τα ειδη περα απο δραμα  και θα ελεγα απο banshee,true detective,leverage,life in mars το βρετανικο ειναι καλυτερο απο το αμερικανικο

Δημοσ.

Το The Daisy Jones and the Six του Amazon Prime Video βασισμένο σε τρομερό βιβλίο Τειλορ Τζένκινς Ριντ (το Οι εφτά σύζυγοι της Έβελιν Χιούγκο θα το δούμε προσεχώς στο Netflix) και χαλαρά εμπνευσμένο από την ιστορία των Fleetwood Mac, το The Daisy Jones and the Six φιλοδοξεί να μας μεταφέρει πίσω στην Καλιφόρνια των ’70s. Τότε που οι μουσικοί θρύλοι των επόμενων δεκαετιών έπαιζαν σε γειτονικά κλαμπ του Λος Άντζελες και όπου η μουσική ήταν παντού. Όχημα για να το πετύχει αυτό είναι η ιστορία του  ροκ εντ ρολ έρωτα μεταξύ ενός παιδιού της εργατικής τάξης από το Πίτσμπουργκ, που επενδύει όλα τα όνειρά του στην μπάντα που φτιάχνει με τον μικρότερο αδερφό και τους φίλους του, και ενός πλουσιοκόριτσου με αγγελική φωνή που έχει τα πάντα εκτός από αγάπη (και τη δική της μπάντα).

Υ.Γ. και πρωταγωνίστρια την εγγονή του Έλβις.

DJTS_S1_UT_102_211105_TERLAC_00023RC_700

• Like 1
Δημοσ.

Joe Pickett S01E01-10

Αρκετα καλο neo-western μεχρι στιγμης.Αρχετυπικοι χαρακτηρες της βαθειας Αμερικης και ωραια τοπια τα συν της.

Δημοσ.

H Λίστα μου για τις επομενες σειρές.

Δεν τις εχω δει αλλά ειναι από ψάξιμο και συμβουλές φίλων που σέβομαι και εκτιμώ το γούστο τους. 

1) Drops Of God (Apple TV+)

2)FARGO: SEASON 5 (COSMOTE TV)

3) THE CURSE (PARAMOUNT+)

4) A Murder at the End of the World

5) A NEARLY NORMAL FAMILY (NETFLIX) 

6) Jury Duty

7) Party Down

8)Dead Ringers (AMAZON PRIME)

9) Beef (Netflix)

10) Mrs. Davis

Υ.Γ. Δείτε οπωσδήποτε Succession  and The bear 

Δημοσ.

Είδα το Jekyll (2007).Mini crime/sci-fi/horror σειρά. Μια μοντέρνα μεταφορά του γνωστού βιβλίου στο σήμερα.

Εντάξει,καλούτσικη ήταν σχετικά, βλεπότανε.Κράτησε και κάποιες ανατροπές για το τέλος.

Ωραία και η ερμηνεία του πρωταγωνιστή στους δύο ρόλους/προσωπικότητες.6 επεισόδια είναι μόνο.

Δημοσ.

Ολοκλήρωσα το Haunting of hill house. Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ever και μάλλον η καλύτερη haunted house που έχω δει ποτέ μέχρι τώρα. Απλά απίστευτη σε όλα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...