StarPlatinum17 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Τώρα το The Umbrella Academy και μετά το The Man In The High Castle
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Μερικές ιδέες ακόμα: The Affair (άρχισε ο 5ος και τελευταίος κύκλος) Homeland (αναμένεται ο 8ος και τελευταίος) Sinner (αναμένεται ο 3ος) True Detective (τέλειωσε ο 3ος) Babylon Berlin (αναμένεται ο 3ος) Peaky Blinders (κυκλοφόρησε ο 5ος) Billions (αναμένεται ο 5ος)
arnold94 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έψαχνα σειρές για engineering και ένα σάιτ μου έβγαλε αυτές αλλά έχω αμφιβολίες...οποιος τις γνωρίζει να μου πει ποιες έχουν σχέση How I met your mother Black mirror South park Rick and Morty Arrested development The big bang theory Westworld Stranger things Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από arnold94
tonypapadovic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 59 minutes ago, arnold94 said: Έψαχνα σειρές για engineering και ένα σάιτ μου έβγαλε αυτές αλλά έχω αμφιβολίες...οποιος τις γνωρίζει να μου πει ποιες έχουν σχέση How I met your mother Black mirror South park Rick and Morty Arrested development The big bang theory Westworld Stranger things Enginneering? Αν δεν εννοείς κάτι παντελώς άλλο, έτσι πολύ πρόχειρα Silicon Valley και Mythic Quest δες, και για κάτι διαφορετικό, Devs. 2
arnold94 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Enginneering? Αν δεν εννοείς κάτι παντελώς άλλο, έτσι πολύ πρόχειρα Silicon Valley και Mythic Quest δες, και για κάτι διαφορετικό, Devs. Α οκ οπότε αυτές που παρέθεσα δεν έχουν σχέση με μηχανικούς κ.τ.λ
tonypapadovic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Εντάξει το Westworld και το Black Mirror ας πούμε ότι έχουν να κάνει φουλ με τεχνολογία γενικά (όχι όλα τα επεισόδια του Black Mirror, αλλά να το δεις) Rick and Morty έχει να κάνει με επιστήμη (είναι μια ωραία τρέλα) και The big bang theory ομοίως, και με πιο πολλά geeky/pop culture στοιχεία Άλλες που βασίζονται και στις πραγματικές ιστορίες αν θες να δεις πώς γίνονται unicorns οι startups: Super Pumped: The Battle for Uber (η ιστορία της Uber) WeCrashed (η ιστορία της WeWork) Νομίζω το Netflix έχει και το Playlist (Spotify) αλλά δεν το έχω δει 1
xavier Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 12:31 ΜΜ, tonypapadovic είπε Εντάξει το Westworld και το Black Mirror ας πούμε ότι έχουν να κάνει φουλ με τεχνολογία γενικά (όχι όλα τα επεισόδια του Black Mirror, αλλά να το δεις) Rick and Morty έχει να κάνει με επιστήμη (είναι μια ωραία τρέλα) και The big bang theory ομοίως, και με πιο πολλά geeky/pop culture στοιχεία Άλλες που βασίζονται και στις πραγματικές ιστορίες αν θες να δεις πώς γίνονται unicorns οι startups: Super Pumped: The Battle for Uber (η ιστορία της Uber) WeCrashed (η ιστορία της WeWork) Νομίζω το Netflix έχει και το Playlist (Spotify) αλλά δεν το έχω δει ωραιο το playlist , thanks. πολυ καλοφτιαγμενο 1
Lotof Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή με έχουν ζαλίσει 2 φίλοι μου να δω στο Netflix dear child και burning body και επειδη δεν έχω χρόνο για χάσιμο: είναι κάτι πραγματικά αξιόλογο (δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι πρωτότυπο) ή είναι κάτι απλά καλογυρισμενο για να περάσει η ώρα ; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Lotof
Arkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, Lotof είπε Επειδή με έχουν ζαλίσει 2 φίλοι μου να δω στο Netflix dear child και burning body και επειδη δεν έχω χρόνο για χάσιμο: είναι κάτι πραγματικά αξιόλογο (δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι πρωτότυπο) ή είναι κάτι απλά καλογυρισμενο για να περάσει η ώρα ; Μέτρια και τα 2 το dear child καλύτερο από το burning body βέβαια. Ξεκινα με το πρώτο και βλέπεις αν και είναι σειρά του 7 με ότι αυτό συνεπάγεται. 1
HALF EVIL Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Και το γαλλικό Vortex βλέπεται. Έχει ένα ωραίο κλείσιμο .
Lotof Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Arkin said: Μέτρια και τα 2 το dear child καλύτερο από το burning body βέβαια. Ξεκινα με το πρώτο και βλέπεις αν και είναι σειρά του 7 με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλά το φαντάστηκα. Ειδικά όταν παίζουν στο 6.5 με 7 στο IMDb μιλάμε ρεαλιστικά για κάτι πολύ χειρότερο. Ένας από τους 2 φίλους μου λέει προτιμάει το ισπανικό λόγω της πρωταγωνίστριας…… Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από Lotof 1
Arkin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Lotof είπε Καλά το φαντάστηκα. Ειδικά όταν παίζουν στο 6.5 με 7 στο IMDb μιλάμε ρεαλιστικά για κάτι πολύ χειρότερο. Ένας από τους 2 φίλους μου λέει προτιμάει το ισπανικό λόγω της πρωταγωνίστριας…… Ισως να μην εχουν δει πολλες σειρες και να μην εχουν να συγκρινουν. Εχει πολλες σειρες το netflix με 5 6 βαθμολογια που τις βλεπει ο κοσμος παρολο που δεν βλεπονται οταν εχεις δει τις καλυτερες που υπαρχουν. Αυτη με το 7.6 να τη δεις την αλλη οχι το 6.5 παρα ειναι χαμηλα για σειρα συνηθως το χαμηλοτερο που μπορεις να πεις οτι βλεπετε ειναι μεχρι 7.5 και αυτο κατα περιπτωσεις. Και σε ταινια πηγαινουμε στο 6 με 6.5 σπανια να ειναι καλη οταν εχει χαμηλοτερη βαθμολογια. 2
xavier Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 21/9/2023 στις 5:15 ΜΜ, xavier είπε ωραιο το playlist , thanks. πολυ καλοφτιαγμενο ειδα και το https://www.imdb.com/title/tt15392100/ billion dollar code, στο ιδιο κονσεπτ περιπου. 1
GIOVINCO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 23/9/2023 στις 10:06 ΠΜ, Lotof είπε Επειδή με έχουν ζαλίσει 2 φίλοι μου να δω στο Netflix dear child και burning body και επειδη δεν έχω χρόνο για χάσιμο: είναι κάτι πραγματικά αξιόλογο (δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι πρωτότυπο) ή είναι κάτι απλά καλογυρισμενο για να περάσει η ώρα ; Αν δεν περιμενεις να δεις κατι συγκλονιστικο, μια χαρα ειναι και τα δυο. Τα ειδα πολυ ευχαριστα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα