Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα μπορούσε να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν υπάρχει σιδερότυπο χαρτί για σκούρο ύφασμα χωρίς λευκό background ή πρέπει αναγκαστικά να κοπεί το περίγραμμα;

Δημοσ.

56 minutes ago, rafinos said:

Καλησπέρα παιδιά,

θα μπορούσε να μου πει κάποιος που γνωρίζει αν υπάρχει σιδερότυπο χαρτί για σκούρο ύφασμα χωρίς λευκό background ή πρέπει αναγκαστικά να κοπεί το περίγραμμα;

και μαυρο background να εχει που γινεται παλι φαινεται ασχημα οποτε το καλυτερο ειναι  να κοπει αν γινεται βεβαια.

Δημοσ.
On 30/06/2019 at 23:08, rafinos said:

Διαφορετικά μόνο με no cut χαρτί θερμομεταφοράς;

δεν το εχω δοκιμασει για να πω αποψη.αλλα επειδη εχω εκτυπωσει μαυρο σχεδιο σε μαυρη μπλουζα παλι φαινεται οτι ειναι σαν πλαισιο γυρω γυρω αφου ναι μεν το χρωμα ειναι το ιδιο αλλα απο την μια εχεις την υφη της μπλουζας και μετα βλεπεις την σταμπα. τωρα αν το συγκεκριμενο χαρτι χωρις να το κοψεις ειναι σαν να μην φαινεται τι να σου πω.απλα μου φαινεται παραξενο γιατι λεει για πιο ζωντανα χρωματα .το καλο με το κοψιμο ειναι οτι θα μεινει μονο το χρωμα πανω και δεν θα "εχεις πλαισιο". οποτε αν γινεται να κοπει θα το εκοβα .ισως απλα το διαφανες να φαινεται λιγοτερο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν το εχω δοκιμασει για να πω αποψη.αλλα επειδη εχω εκτυπωσει μαυρο σχεδιο σε μαυρη μπλουζα παλι φαινεται οτι ειναι σαν πλαισιο γυρω γυρω αφου ναι μεν το χρωμα ειναι το ιδιο αλλα απο την μια εχεις την υφη της μπλουζας και μετα βλεπεις την σταμπα. τωρα αν το συγκεκριμενο χαρτι χωρις να το κοψεις ειναι σαν να μην φαινεται τι να σου πω.απλα μου φαινεται παραξενο γιατι λεει για πιο ζωντανα χρωματα .το καλο με το κοψιμο ειναι οτι θα μεινει μονο το χρωμα πανω και δεν θα "εχεις πλαισιο". οποτε αν γινεται να κοπει θα το εκοβα .ισως απλα το διαφανες να φαινεται λιγοτερο.

Αυτό που πόσταρε ο @maverick290402 παραπανω ειναι κατι σαν βινυλιο.  Εκτυπωνεις το σχεδιο σε ενα ειδικο διαφανες χαρτι και μετα τα πρεσάρεις μαζι με το δεύτερο χαρτί και μεταφέρεται το σχέδιο μόνο από το ένα στο άλλο. Και έτσι δημιουργείται ένα νέο τελικό χαρτί έτοιμο για το μπλουζάκι. Βέ βέβαια όπως βλέπεις είναι αρκετά ακριβό κ δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει η όλη διαδικασία με σπιτικό σίδερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, rafinos είπε

Αυτό που πόσταρε ο @maverick290402 παραπανω ειναι κατι σαν βινυλιο.  Εκτυπωνεις το σχεδιο σε ενα ειδικο διαφανες χαρτι και μετα τα πρεσάρεις μαζι με το δεύτερο χαρτί και μεταφέρεται το σχέδιο μόνο από το ένα στο άλλο. Και έτσι δημιουργείται ένα νέο τελικό χαρτί έτοιμο για το μπλουζάκι. Βέ βέβαια όπως βλέπεις είναι αρκετά ακριβό κ δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει η όλη διαδικασία με σπιτικό σίδερο.

Ναι η αλήθεια είναι ότι θέλει πρέσα για στάμπες με απλό σίδερο δεν κάνει. Πάντως το αποτέλεσμα είναι άψογο αλλά δεν κρατάει για πάνω από 10-15 πλυντήρια... Αρχίζει και φεύγει σιγά, σιγά... Και να σημειωθεί ότι πρέπει να έχεις και εκτυπωτή με άσπρο μελάνι αν θέλεις να τυπώσεις κάτι με βάση το άσπρο, οι οποίοι είναι πολύ ακριβοί. Εγώ πλέον για σκούρα μπλουζάκια χρησιμοποιώ μόνο βυνηλιο που έχει τέλειο αποτέλεσμα και δεν χαλάει ούτε με 200 πλυντήρια . μόνος περιορισμός με τα βυνηλια βέβαια είναι ότι φτιάχνεις μόνο γραμμικά σχέδια και logo και οχι φωτογραφίες. Όποιος θέλει του στέλνω δείγματα Με μπλουζάκια από βυνηλιο να δει τι μπορεί να κάνει.

Επεξ/σία από maverick290402
Δημοσ.
13 hours ago, rafinos said:

οποτε μαλλον εκει γινεται πιο δυσκολο οποτε πρεπει να το πας εξω να στο φτιαξουν το πιο πιθανο.με τα γραμματα και γενικα οταν δεν ειναι εικονα ειναι ευκολο να κοψεις τα περιθωρια ωστε να μην φανει σαν πλαισιο.το θεμα ειναι σε πολυπλοκα σχεδια/εικονες. επισης ακομα και σε μαυρη μπλουζα να βαλεις απλη σταμπα παλι δημιουργει πλαισιο και φαινεται ασχημα.ισως φαινεται λιγοτερο λευκο πλαισιο σε λευκο μπλουζακι. εχω μπλουζακι μαυρο με μαυρα γραμματα που δεν τα εκοψαν ομως γυρω γυρω οποτε εγινε σαν πλαισιο και δεν ειναι οτι καλυτερο.αντιθετα μια εικονα που την εκαναν σε λευκο μπλουζακι (ισως να την εκοψαν λιγο γυρω γυρω φαινεται πιο φυσικο)

Δημοσ.

Γεια σας και παλι παιδια. Δεν κολλάει ακριβως με το θεμα, αλλα θα μπορουσε να μου πει καποιος που ξερει που μπορω να βρω γαζα πολυεστερα ή έστω νάιλον και μπογές μεταξοτυπίας online, αλλα με τιμες; Ρωταω γιατι απο οσα βρηκα ολα ειναι χωρις τιμη. 

Δημοσ.

Επανέρχομαι με νέο ερώτημα.

Ψήνομαι αρκετά να πάρω ένα silhouette cameo 3, απλά το μέγιστο πλάτος του μηχανήματος είναι 30,5cm και τα μόνα βινύλια που βρήκα σε αυτό το μέγεθος είναι αυτά της ίδιας εταιρείας και είναι αρκετά ακριβά. 

https://papercraft.gr/gr/smooth-heat-transfer-black-17693.html

Γνωρίζει μήπως κάποιος κανένα άλλο site με βινύλια θερμομεταφοράς σε αυτό το μέγεθος (πλάτος); Δεν με ενδιαφέρει να είναι της ίδιας μάρκας ούτε αναγκαστικά να είναι ολόκληρο ρολό. Και σκέτα φύλλα δεν με ενοχλούν. 

Αν κάποιος έχει να προτείνει άλλο μηχάνημα (έστω και μεταχειρισμένο) ας μου πει τη γνώμη του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...