Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω το Huawei p20 pro twilight.. Σκεφτόμουν ίσως μια ανταλαγη αλλά δεν ξέρω με τι θα με συμφέρει.. Αυτό που λάτρεψα στο κινητό είναι η τρομερή γρήγορη φόρτιση και κάμερα βράδυ.. Τι λέτε;(Δεν θέλω να βάλω έξτρα λεφτά) Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με Mate 20 pro,P30

Αλλά με κάποια διαφορά.

Χωρίς διαφορά huawei honor view 20(δεν έχει OIS)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Με Mate 20 pro,P30

Αλλά με κάποια διαφορά.

Χωρίς διαφορά huawei honor view 20(δεν έχει OIS)

Στο mate 20 pro δν μ αρέσει το τεράστιο notch με τπτ όμως.. Για το p30, θα το δω.. Στα ίδια λεφτά; 

Δημοσ.

Απλά το p30, δεν έχει OIS και νομίζω δεν έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης από το δικό μ.. Σε επεξεργαστή σαφώς καλύτερο.. Για s9+ τι λέτε; ευχαριστώ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kp1 είπε

Απλά το p30, δεν έχει OIS και νομίζω δεν έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης από το δικό μ.. Σε επεξεργαστή σαφώς καλύτερο.. Για s9+ τι λέτε; ευχαριστώ 

Σε ανταλλαγη με s9+ :

Χανεις σε καμερα, νυχτερινες ληψεις (αν και πηραμε το τιμημενο night mode update) και μπαταρια.

Κερδιζεις σε βιντεο, μπροστινη καμερα, οθονη και ηχο (dolby atmos)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Σε ανταλλαγη με s9+ :

Χανεις σε καμερα, νυχτερινες ληψεις (αν και πηραμε το τιμημενο night mode update) και μπαταρια.

Κερδιζεις σε βιντεο, μπροστινη καμερα, οθονη και ηχο (dolby atmos)

Με το night Mode έχεις δει Διαφορα φίλε αξίζει; Και μπαταρια πόσο σου κρατάει; Και πόσο γρήγορα φορτίζει? Απλά έχει φοβερή οθόνη ειδικά σε συνθήκες ηλίου 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kp1 είπε

Με το night Mode έχεις δει Διαφορα φίλε αξίζει; Και μπαταρια πόσο σου κρατάει; Και πόσο γρήγορα φορτίζει? Απλά έχει φοβερή οθόνη ειδικά σε συνθήκες ηλίου 

Eχει διαφορά σιγουρα αλλά καλύτερο night mode απ τα δικα σας (p20 pro, mate 20 pro, p30 pro)  δεν εχει.

Δεν το εχω σκαλισει ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια, παρε ενα κοντραστ που εχω απο αποθηκευμενες φωτο στο κινητο. 

Οσο για την μπαταρια, εμενα μου βγαζει τη μερα αλλά εχει να κανει και με την χρηση που του κανεις. Σιγουρα απο p20 pro θα χασεις σε αυτονομια.

Η οθονη πραγματι ειναι φοβερη, ακομα και σε νταλα ηλιο τωρα το καλοκαιρι δεν χρειαζεται να το πας στο 100% φωτεινοτητα.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Eχει διαφορά σιγουρα αλλά καλύτερο night mode απ τα δικα σας (p20 pro, mate 20 pro, p30 pro)  δεν εχει.

Δεν το εχω σκαλισει ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια, παρε ενα κοντραστ που εχω απο αποθηκευμενες φωτο στο κινητο. 

Οσο για την μπαταρια, εμενα μου βγαζει τη μερα αλλά εχει να κανει και με την χρηση που του κανεις. Σιγουρα απο p20 pro θα χασεις σε αυτονομια.

Η οθονη πραγματι ειναι φοβερη, ακομα και σε νταλα ηλιο τωρα το καλοκαιρι δεν χρειαζεται να το πας στο 100% φωτεινοτητα.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε όντως η μπαταρία απίστευτη με φουλ παιχνίδι με βγαζει μια μέρα και κάτι ψιλά με μπαταρία 20% ακόμα.. Αλλά η οθονη στα s9+ τα σπάει αλλά υπάρχει κίνδυνος burn in.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε όντως η μπαταρία απίστευτη με φουλ παιχνίδι με βγαζει μια μέρα και κάτι ψιλά με μπαταρία 20% ακόμα.. Αλλά η οθονη στα s9+ τα σπάει αλλά υπάρχει κίνδυνος burn in.. 

Oλες οι οθονες τετοιου τυπου εχουν πιθανοτητα burn in. 

Βεβαια στις περισσοτερες περιπτωσεις εχεις βαλει και εσυ το χερακι σου.

Δηλ αν εχεις φωτεινοτητα φουλ ολη την ωρα και στατικες εικονες ή παιζεις κανενα παιχνιδι ενα 3ωρο σερι, χωρις να βγεις καθολου, ε ειναι σαν να το προκαλεις :D

Παντως και burn in να σου εμφανισει μεσα στα 2 χρονια εγγυησης, η οθονη αντικαθισταται δωρεαν. Το μετα τα 2 χρονια ειναι το θεμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, paris_chav είπε

Παντως και burn in να σου εμφανισει μεσα στα 2 χρονια εγγυησης, η οθονη αντικαθισταται δωρεαν. Το μετα τα 2 χρονια ειναι το θεμα.

Αν δεν είναι βαρβάτο το burn in και πας στο service γίνεται καλιμπράρισμα οθόνης και τέλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kp1 είπε

Το P30 έχει Oled με 1080*2340

Το P20 pro έχει Amoled με 1080*2240

Το ας πούμε "αρνητικό" είναι που δεν έχει OIS.

Κατά τα άλλα στην φωτογραφία παίρνει 9.8 την μέρα και στη Selfie και 10 την νύχτα ,ενώ το P20 pro παίρνει 9.5 την μέρα και την νύχτα και στην Selfie 8.6.

Επίσης το P30 έχει γρήγορη φόρτιση με 22.5W SuperCharge(νομίζω και το P20 pro το έχει)

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...