nikos5800 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, koud είπε Καλησπέρα.Θα ήθελα να μ\κάνω μια μίνι αναβάθμιση.Εχω τον εξής υπολογιστή ASUSTeK COMPUTER INC. MAXIMUS V GENE (LGA1155) , Intel Core i7 3770K @ 3.50GHz , 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz , Intel HD Graphics 4000 , Windows 10 Home 64-bit , 232GB Western Digital WDC WDS250G2B0A-00SM50 (SATA (SSD) και εχω και το κουτι-case της corsair 220 https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Carbide-Series™-200R-Compact-ATX-Case/p/CC-9011023-WW. Ο λογος που σκεγτομαι να κανω μια αναβαθμιση στο εξης συστημα ειναι λογω οτι θελω να εχω πολλες καρτελες στον browser ανοιχτες και παραλληλα εχω και δευτερη οθωνη συνδεδεμενη , με αποστελεσμα να κολλαει πολυ.Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω ειναι ο επεξεργαστης και μνημη.Θελω την συμβουλη σας ωστε να εχω ενα συστημα που να μην κολλαει σε αυτα που ζηταω.Παιχνιδια δεν παιζω.Το μοναδικο που παιζω ειναι το football manager το οποιο ετσι οπως ειναι δεν εχω προβλημα.Περιμενω την βοηθεια σας και τις προτασεις σας. μαλλον κατι σου τρωει cpu πορους , ο ι7 3770κ ακομα και σημερα ειναι ενα μικρο τερατακι για ολες τις εργασιες, για browsing δεν το συζηταμε καθολου θα επρεπε να πεταει
TEOKOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Ας τα πάρουμε ένα- ένα φίλε . Πρώτα δες τις θερμοκρασίες της cpu σου ενόσον δουλεύεις με το σύστημα σου. Κατέβασε αυτό και παρακολούθα τες χρησιμοποιώντας το pc σου σε αυτά που κάνεις για αρκετή ώρα. https://www.alcpu.com/CoreTemp/ Μετά θα πάμε στο δεύτερο βήμα....
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο σύστημα με τον Ι7 2600 εχω μόνιμα στον firefox 54 καρτέλες και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Που και που καθάριζε την cache του browser μήπως φταίει αυτό στην περίπτωσή σου και βάλε άλλα 8 GB ram. Μην ξεχνάς ότι η ενσωματωμένη του επεξεργαστή κάρτα γραφικών τρώει και αυτή μνήμη, τσέκαρε μην την έχεις βάλει στο ελάχιστο (απο μνήμη μέσω bios) και τα βιντεάκια σκοτώνουν το σύστημα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Dragonlordcv2002
conkal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Στις 30/6/2019 στις 5:11 ΜΜ, qwertyuiop2 είπε Δε μπορείς να κάνεις νομίζω κάτι, έχεις τερματίσει την πλατφόρμα σε ram που παίζει το βασικό ρόλο στις καρτέλες browsing. Εχει την ελαχιστη δυνατη ραμ σε ποσοτητα που ειναι αξιοπρεπης σε ενα μηχανημα αυτης της εποχης και λες οτι την τερματισε. Το πισι του παιδιου ανετα θα μπορουσε να εχει 32GB Ως προς την ταχυτητα της , που ειναι και λιγο αδιαφορο σαν θεμα καθως οι 1600αρες ειναι μια χαρα γρηγορες., με XMP και χωρις καμια αλλη αλλαγη η συγκεκριμενη πλατφορμα παιζει ανετα στα 2133 (ειχα την ιδια μητρικη με μνημες στα 2133) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα