Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να μ\κάνω μια μίνι αναβάθμιση.Εχω τον εξής υπολογιστή ASUSTeK COMPUTER INC. MAXIMUS V GENE (LGA1155) , Intel Core i7 3770K @ 3.50GHz , 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz , Intel HD Graphics 4000 , Windows 10 Home 64-bit , 232GB Western Digital WDC WDS250G2B0A-00SM50 (SATA (SSD) και εχω και το κουτι-case της corsair 220 https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Carbide-Series™-200R-Compact-ATX-Case/p/CC-9011023-WW. Ο λογος που σκεγτομαι να κανω μια αναβαθμιση στο εξης συστημα ειναι λογω οτι θελω να εχω πολλες καρτελες στον browser ανοιχτες και παραλληλα εχω και δευτερη οθωνη συνδεδεμενη , με αποστελεσμα να κολλαει πολυ.Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω ειναι ο επεξεργαστης και μνημη.Θελω την συμβουλη σας ωστε να εχω ενα συστημα που να μην κολλαει σε αυτα που ζηταω.Παιχνιδια δεν παιζω.Το μοναδικο που παιζω ειναι το football manager το οποιο ετσι οπως ειναι δεν εχω προβλημα.Περιμενω την βοηθεια σας και τις προτασεις σας.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, koud είπε

Καλησπέρα.Θα ήθελα να μ\κάνω μια μίνι αναβάθμιση.Εχω τον εξής υπολογιστή ASUSTeK COMPUTER INC. MAXIMUS V GENE (LGA1155) , Intel Core i7 3770K @ 3.50GHz , 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz , Intel HD Graphics 4000 , Windows 10 Home 64-bit , 232GB Western Digital WDC WDS250G2B0A-00SM50 (SATA (SSD) και εχω και το κουτι-case της corsair 220 https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Carbide-Series™-200R-Compact-ATX-Case/p/CC-9011023-WW. Ο λογος που σκεγτομαι να κανω μια αναβαθμιση στο εξης συστημα ειναι λογω οτι θελω να εχω πολλες καρτελες στον browser ανοιχτες και παραλληλα εχω και δευτερη οθωνη συνδεδεμενη , με αποστελεσμα να κολλαει πολυ.Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω ειναι ο επεξεργαστης και μνημη.Θελω την συμβουλη σας ωστε να εχω ενα συστημα που να μην κολλαει σε αυτα που ζηταω.Παιχνιδια δεν παιζω.Το μοναδικο που παιζω ειναι το football manager το οποιο ετσι οπως ειναι δεν εχω προβλημα.Περιμενω την βοηθεια σας και τις προτασεις σας.

Δε μπορείς να κάνεις νομίζω κάτι, έχεις τερματίσει την πλατφόρμα σε ram που παίζει το βασικό ρόλο στις καρτέλες browsing.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Δε μπορείς να κάνεις νομίζω κάτι, έχεις τερματίσει την πλατφόρμα σε ram που παίζει το βασικό ρόλο στις καρτέλες browsing.

8,00GB Dual-Channel έχει, άρα υποθέτω 2χ4GB.. τι τερμάτισε; μπορεί να βάλει 2χ8gb ή άλλα 2χ4gb.

Δημοσ.

Nαι εχω 2*4GB.Εχω αλλες 2 ελευθερες.Απλα εκτος απο ram , πρεπει να κανω αναβαθμιση και σε επεξεργαστη?Και αν ναι ποιον?

Δημοσ.

Μέχρι 32 gb μπορεί να βάλει.

Δώσε αέρα στο pc σου. Ο 3770 δεν μασάει και έχεις και καλή μητρική.

Για αρχή εδώ. https://www.skroutz.gr/s/4724328/HyperX-Fury-Black-16GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FBK2-16.html

Μετά δες αν είναι τιγκαρισμένο ο ssd σου.

Και καμία καρτούλα γραφικών καλό θα του κάνει γιατί με την ενσωματωμένη δεν...

Δημοσ.

Ο άνθρωπος τρέχει ήδη μνήμες στο μαξ του επεξεργαστή του (1600) με βάση το 802 bus που παρέθεσε.

Το παραπάνω δε θα δώσει ταχύτητα για την έλλειψη της οποίας παραπονιέται, μόνο χωρητικότητα.

Αλλά δικά του είναι τα λεφτά, αν θέλει να δώσει 70 ευρώ σε μία (ολο)νεκρή πλατφόρμα για ολίγιστο όφελος, ας τα δώσει, δικά του είναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koud είπε

Εχω ηδη αυτες τις μνημες εγω https://www.skroutz.gr/s/419089/G-Skill-RipjawsX-16GB-DDR3-1600MHz-F3-12800CL10D-16GBXL.html . Οποτε να μην παρω αλλες 2 ιδιες ?Να τις αλλαξω με αλλες?

Όχι να μην τις αλλάξεις . Έτσι όπως το έγραψες νόμιζα ότι είχες 8 gb μνήμη.

Kάτι άλλο φταίει .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν έχεις

10 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ο άνθρωπος τρέχει ήδη μνήμες στο μαξ του επεξεργαστή του (1600) με βάση το 802 bus που παρέθεσε.

Το παραπάνω δε θα δώσει ταχύτητα για την έλλειψη της οποίας παραπονιέται, μόνο χωρητικότητα.

Αλλά δικά του είναι τα λεφτά, αν θέλει να δώσει 70 ευρώ σε μία (ολο)νεκρή πλατφόρμα για ολίγιστο όφελος, ας τα δώσει, δικά του είναι.

Διαφωνώ ως προς το cpu

----------------

Αν κατάλαβα καλά έχεις ηδη 2χ4gb εγκατεστημένα και άλλα 2χ8  τις G.Skill RipjawsX 16GB DDR3-1600MHz που κάθονται, εννοείται βάλε και τις g.skill πάνω, 16gb είναι αρκετά για τους περισσότερους χρήστες, 24gb…. Είναι overkill αλλά αφού τις έχεις γιατί όχι;

Μπορείς να κάνεις ένα OC στο cpu, μπορείς να αδειάσεις λίγο τον SSD αν είναι γεμάτος πάνω από 80%, μπορείς να πάρεις κάποια φτηνή GPU αν και η HD4000 για browsing είναι παραπάνω από αρκετή για μια οθόνη δεν ξέρω πως τα πάει σε dual screen, για πόσα tab μιλάμε; Σε τι browser; Τι οθόνες;

Υπάρχει πιθανότητα να έχεις κολλήσει κάνα ιό?

Το CPU είναι παραπάνω από μια χαρά δεν χρειάζεται να το αλλάξει.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Sorry αν σε μπερδεψα.Εχω 2*4GB συνολο 8 gb τις G.Skill .Απλα ηθελα να δειξω το μοντελο.Μαλλον η χωριτικοτητα που ανεβασα ηταν λαθος.Οποτε να παρω αλλες 8 gb ram της G.SKRILL?Συνολο να εχω δηλαδη 16 GB αν καταλαβα καλα.Ο sdd ναι ειναι γενικα μπουκομενος.Εχω δηλαδη απο τα 320 ελευθερα τα 30 gb.Ο browser ειναι ο mozzila .Η οθωνη του pc ειναι μια SAMSUNG 24''' και με hdmi τον συνδεω στην Τηλεοραση μου που ειναι SAMSYNG 42''.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις κάνει ποτέ format; Το συντηρείς κατά καιρούς το pc σου;

Τσέκαρε και την υγεία του ssd

Επεξ/σία από TEOKOS
Δημοσ.

Ο μπλέ wd , αν θυμάμαι καλά είναι από τους χειρότερους ssd, και πάλι δεν φταίει μάλλον αυτό, πόσο γεμάτος είναι?. Άνοιξε τον task manager όταν σερφαρεις και τσεκαρε πόσο μνήμη καταναλώνεις

Δημοσ.

Αν η υγεία του ssd είναι ικανοποιητική και ήταν να κάνω μαντεψιά, θα έλεγα ότι έχει αρπάξει malware

Δημοσ.

78% βλεπω στην καρτελα του browsing

Kαι πως το καθαριζουμε το malmawre?Eχω αντιvirus παντως

Η υγεια του σκληρου ειναι εξαιρετικη. 100% γραφει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...