Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Ενδιαφέρομαι για ένα δεύτερο ups από τον ΟΤΕ γιατί τώρα με την εγκατάσταση του συναγερμού έχω δύο ρουτερ (ένα ίντερνετ και Speedport για τηλεφωνία) και από ότι μίλησα με ΟΤΕ μου είπε ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος ότι δεν μπορώ να ζητήσω δεύτερο. Ισχύει ή μπα? Υπάρχει επίσης τρόπος να ζητήσω και να μου δώσουν και δεύτερο? Χαζή ερώτηση αλλά σόρυ. 

Δημοσ.

Για εμενα παρε ενα απλο ups καθως το ρουτερ οι απαιτησεςι σε ρευματα ειναι απλα μηδαμινες και θα κανεις την δουλεια σου πιο καλα απο του οτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Realakias είπε

Αν ζητήσω για ένα εξοχικό που έχω επίσης οτε? 

Αν εχεις συνδεση με voip στο εξοχικο, τοτε τους λες οτι εχεις βαλει συναγερμο και θα σου δωσουν. Αλλιως αγοραζεις ενα απο το site του Γερμανου ή του Οτε στα 27.90€.

https://www.germanos.gr/product/lamtech-mini-ups-dc-lam-020670/20376508/

Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος και μαλιστα με μια πατεντα το εκανα να τροφοδοτει και το ασυρματο τηλεφωνο ωστε να εχω και τηλεφωνο σε περιπτωση διακοπης( δεν εχω ακομα ενσυρματη συσκευη). Προτιμησα αυτο παρα να βαλω ενα κανονικο ups λογω ογκου και θορυβου επειδη το ρουτερ και τη βαση του τηλεφωνου τα εχω στο σαλονι. Τις συνδεδεμενες συσκευες τις κρατα μια χαρα για αρκετες ωρες.

Αν τα ρουτερ σου ειναι διπλα το ενα στο αλλο, μπορεις να τα τροφοδοτεις και τα δυο μαζι και δεν χρειαζεσαι δευτερο.

Επεξ/σία από captain_
Δημοσ.
7 ώρες πριν, captain_ είπε

Αν εχεις συνδεση με voip στο εξοχικο, τοτε τους λες οτι εχεις βαλει συναγερμο και θα σου δωσουν. Αλλιως αγοραζεις ενα απο το site του Γερμανου ή του Οτε στα 27.90€.

https://www.germanos.gr/product/lamtech-mini-ups-dc-lam-020670/20376508/

Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος και μαλιστα με μια πατεντα το εκανα να τροφοδοτει και το ασυρματο τηλεφωνο ωστε να εχω και τηλεφωνο σε περιπτωση διακοπης( δεν εχω ακομα ενσυρματη συσκευη). Προτιμησα αυτο παρα να βαλω ενα κανονικο ups λογω ογκου και θορυβου επειδη το ρουτερ και τη βαση του τηλεφωνου τα εχω στο σαλονι. Τις συνδεδεμενες συσκευες τις κρατα μια χαρα για αρκετες ωρες.

Αν τα ρουτερ σου ειναι διπλα το ενα στο αλλο, μπορεις να τα τροφοδοτεις και τα δυο μαζι και δεν χρειαζεσαι δευτερο.

Χθες απόγευμα μίλησα με ΟΤΕ για εξοχικό και θα μου έρθει αύριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...