Προς το περιεχόμενο

Dreambox και Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Dreambox 7000 παίζει NOVA όπως είναι, ή χρειάζεται κάτι πρόσθετο; Είχε κανένας κάποιο πρόβλημα με τη Nova; Το ελληνικό EPG παίζει κανονικά;

Ρωτάω γιατί κάποιος πωλητής μου είπε ότι χρειάζεται μοντούλα irdeto και πάλι θα έχει προβλήματα, ανάλογα με το software.

Κάθε βοήθεια, δεκτή.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείς ότι παίζει χωρίας να χρειάζεται κάτι; Όπως τον βγάζουμε από το κουτί του;

Και κάτι (ψιλο)άσχετο: Πού μπορώ να τον βρω με εγγύηση αντιπροσωπείας και να τον γνωρίζουν καλά ώστε να μπορούν να με βοηθήσουν;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ λοιπόν τον Dreambox. Εχτές το βράδυ του πέρασα το SF Team V31 23/3 και η Nova έπαιζε μια χαρά. Το πρωί όμως τίποτα. Του ξαναπέρασα το ίδιο image, τίποτα. Του πέρασα το Hydra 7000 Zenith 22/03 πάλι τίποτα. Άλλαξα θέση στην κάρτα, έκανα reset, μαύρη μαυρίλα...

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Στο awmn.gr έγινε πρόσφατα μια ομαδική παραγγελία 6 dreambox και τα πήραμε 330 ευρώ το ένα από Ελλάδα με εγγύηση ενός καταστήματος που λένε είναι πολύ καλό.

(έχουν πλάκα οι ομαδικές, ίσως μπορούσε να γίνει και στο insomnia κάτι τέτοιο)

Και το nova παίζει σίγουρα, δεν ξέρω ακριβός αφού ο αδερφός μου το σετάρισε, αλλά δεν έχουμε προβλήματα.

Δημοσ.
Αγόρασα και εγώ λοιπόν τον Dreambox. Εχτές το βράδυ του πέρασα το SF Team V31 23/3 και η Nova έπαιζε μια χαρά. Το πρωί όμως τίποτα. Του ξαναπέρασα το ίδιο image' date=' τίποτα. Του πέρασα το Hydra 7000 Zenith 22/03 πάλι τίποτα. Άλλαξα θέση στην κάρτα, έκανα reset, μαύρη μαυρίλα...

Καμία ιδέα;[/quote']

i nova pezi kanonika me to newcamd(v.tng-9) ala an sou kani provlimata pata to mple koumpaki dialexe radegast kai sto slot up vale first kai share markarismeno tis ipolipes rithimisis astes opos ine apply kai lithike to provlima sou

Δημοσ.

karcin, den kyta3es mexri telos thn selida!!!

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 18%

© 2002-2003 PC ELECTRONICS. All Rights Reserved.

to 384 pou eipa parapanw...

Δημοσ.

epeidh endiaferomai gia to dreambox

eida poio pano oti blepoun kai n..va

alitheyei ;;;

an nai mporei kapoios na mou pei se pm ti ginete gia na mh ta leme apo do

exo merikoys gnostoys exoun dreambox 5 mhnes kai den exoun pei kati tetoio

filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...