Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 καλησπερα εχω ενα ζητημα που με απασχολει πολυ τελευταια με την καρτα γραφικων και μου εχει σπασει τα νευρα λιγο. Αρχικα πριν γινουν ολα αυτα να ξερετε οτι ο υπολογιστης ισως για μηνες δεν εκλεινε ποτε 24/7 σε λειτουργια..ελαχιστες φορες κλειστος. Καποια στιγμη αρχισε με εβγαζε κιτρινη γκρι οθονη και εκανε επαννεκηνη για λιγες φορες ωσπου σε καποια φαση δεν μπουταρε καν τα windows .. καθε φορα που εκανε boot ξανα ξεκινουσε επανεκινηση. μου εβγαζε οτι υπαρχει καποια error συνεχως οπου ηθελε να κανω κατι αλλαγες στο command promt και καλα για να σταματησω το boot loop. Κατι που ειδα σε βιντεακια το εκανα αλλα δεν επιασε. Υστερα εκανα 3 φορματ ακριβως τα windows ολα καλα απο την αρχη λειτουργουσε μια ωρα και εκλεινε παλι για εππανεκινη και καθε φορα που πηγαινα να κανω εγκατασταση των drivers για να αναγνωρισει την καρτα μολις ηταν να γινει εκει η αναγνωρηση στην εγκατασταση τσουπ παρτο κατω παλι εππανεκινηση. Εκει σκεφτηκα ισως να εχει κατι η gpu μου ωστε την εβγαλα αρχικα και συνεδεσα την οθονη κανονικα στην εξοδο vga της μητρικης και εγκατεστησα το driver της gpu ωστε να την φορεσω μετα και να δω μπας και την αναγνωριζει εν τελη. Τιποτα παλι αρχισε τις επανεκηνησεις οσο ηταν η οθονη συνδεδεμενη στην εξοδο της gpu. Για να μην πολυλογω αλλο τωρα εχω συνδεσει την οθονη μεσω vga στην εξοδο της μητρικης και το pc ουτε κλεινει οσες ωρες και να ειναι ανοιχτο απο μονο του και ελεγξα και οτι το τροφοδοτικο δινει οσα volt θα επρεπε να δινει δηλαδη ελεγξα οτι δεν εχει θεμα αυτο και φτανω στο συμπερασμα οτι ισως εχει καποια βλαβη η gpu. Θα ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο ωστε να την αντικαταστησω. ευχαρριστω πολυ.
nikos1982 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 αφου απο μονος ειπες οτι εβγαλες την gpu και το pc παιζει μια χαρα.τι παραπανω θελεις να σου πουμε εμεις; 2
tz_aristotelis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Ενας υπολογιστης 24/7 για να μην χαλασει θελει: εξαιρετικο ρευμα Πολυ καλες θερμοκρασιες Ετσι αυξανεις το οριο ζωης....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, nikos1982 είπε αφου απο μονος ειπες οτι εβγαλες την gpu και το pc παιζει μια χαρα.τι παραπανω θελεις να σου πουμε εμεις; Ουσιαστικά η κάρτα τροφοδοτείται από το το τροφοδοτικό όταν ξεκινάει ο υπολογιστής αλλά όπως είπα παραπάνω κάνει reboot και τα σχετικά. Γίνεται δηλαδή να έχω μια κάρτα που να παίρνει μπρος αλλά να είναι χαλασμένη; 8 ώρες πριν, nikos1982 είπε αφου απο μονος ειπες οτι εβγαλες την gpu και το pc παιζει μια χαρα.τι παραπανω θελεις να σου πουμε εμεις; 8 ώρες πριν, nikos1982 είπε αφου απο μονος ειπες οτι εβγαλες την gpu και το pc παιζει μια χαρα.τι παραπανω θελεις να σου πουμε εμεις;
TR-909 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Kostas552 είπε Ουσιαστικά η κάρτα τροφοδοτείται από το το τροφοδοτικό όταν ξεκινάει ο υπολογιστής αλλά όπως είπα παραπάνω κάνει reboot και τα σχετικά. Γίνεται δηλαδή να έχω μια κάρτα που να παίρνει μπρος αλλά να είναι χαλασμένη; Ναι γίνεται όταν είναι στα "τελευταία" της. Και μόνο που διάβασα για την "κίτρινη-γκρι οθόνη" ήταν αρκετό. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από TR-909 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Η καρτα γραφικών χάλασε απλά για να σου φύγει και η ιδέα, βάλε την πάνω και σε ένα άλλο pc και θα δείς οτι θα κάνει κι εκει τα ίδια(λογικά..).. Οταν βλέπεις χρώματα ο,τι να΄ ναι στην οθόνη, 99% είναι η κάρτα γραφικών το πρόβλημα και 1% κάποια προβληματική μνήμη απλά αυτό είναι πολύ πιο σπάνιο και συνοδεύεται και με 16αδικούς αριθμούς συνήθως.. Μάλλον θέσεις μνήμης που παρατάνε το τσιπάκι και φεύγουν τρέχοντας!🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα