Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG GALAXY S10+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω θέμα με τα βίντεο που έχω τραβήξει απο το κινητό μου samsung galaxy s10+. Τα μετέφερα όλα στον υπολογιστή μου και όλο χαρά πήγα να κάνω αναπαραγωγή με windows media player, vlc , και άλλα μέσα αναπαραγωγής αλλά μάταια.. η εικόνα παρέμεινε σταθερή , ο ήχος έπαιζε κανονικά αλλά το βίντεο όχι.. δεν έπαιζε. Μήπως έχετε ιδέα γιατί? Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, καθότι είμαι χρήστης samsung πολλών χρόνων .. μήπως επειδή τα βίντεο είναι HDR? Μπορεί να είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο.. και σε άλλον υπολογιστή που τα μετέφερα πάλι το ίδιο πρόβλημα. μπορείτε να με βοηθήσετε? έστειλα και μήνυμα στην samsung σήμερα να δώ τί θα μου απαντήσουν.. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, εν τω μεταξύ είδα οτι με το bs player παίζει αλλά διακεκομμένα μάλλον θα πρέπει να βρώ πρόγραμμα αναπαραγωγής hdr..  

Δημοσ.

αν τα βιντεο ειναι σε 4Κ χρειάζεσαι δυνατό επεξεργαστή για την αναπαραγωγή τους αλλιώς θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το DXVA απο το πρόγραμμα αναπαραγωγής (BS,VLC,POT) κλπ για να μπορεί να παίξει.

Αν εχεις κανεναν 4πυρηνο 10ετιας+ δυσκολο να τρέξει.

Δημοσ.

ακριβώς...ειναι θέμα και καρτας γραφικών του υπολογιστή σου.. το σ10+ τραβαει πολυ καλα σε μεγαλη αναλυση και ισως η καρτα σου δε μπορει να αναπαράγει, βαλε αλλη ρυθμιση στο βιντεο πιο νορμαλ η αλλιως κοιτας σε αλλο υπολογιστή (ανάλογα τι θελεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...