alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, ringboy είπε Εχω απο χρονια τηλεχειριζομενο οπισθιο κρυφο φωτισμο στον τοιχο πισω απο την τηλεοραση. Το νημα το ανοιξα για να ρωτησω γνωμες των μελών, οταν πηρα IPS πανελ και ειδα ολες τις διαβαθμισεις του γκρι. Αυτο με ενθυσιασε παρα την υπεροχη των VA panels στα σχολια ΜΜΕ. Και απο οτι βλεπω υπαρχουν και αλλοι φιλοι που θεωρουν οτι χανουν λεπτομερεια στα VA, πραγμα το οποιο καθολου δεν απολαμβανα οταν ειχα VA panel. Τελος, κανεις δεν τα ξερει ολα φιλε μου. Αναφερω απλως τι διαπιστωσα. Συζητηση κανουμε για δυο ειδη πανελς τα οποια εχουν μεγαλες διαφορες, και φυσικα παντα στη συζητηση μπαινει και το θεμα των προσωπικων προτιμησεων. Για ταινιες σειρες δεν προτιμαε κανεις IPS. Για κανενα καταστημα η κανενα φωτεινο σαλονι καλες ειναι.Αλλα μεχρι εκει. Και σου ξανα ειπα. Οι καλες LED LCD ειναι VA. Δες sony,sammy,hisense και τις λοιπες. Μονο η LG παιζει με τοσο IPS και παλι βαζει στις ακριβες της VA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Για ταινιες σειρες δεν προτιμαε κανεις IPS. Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν αρκετοι που προτιμουν IPS για πολυ συγκεκριμενους λογους, τουλαχιστον στις φθηνοτερες κατηγοριες μοντελων TV. Ηδη ενας φιλος ειπε την γνωμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ringboy είπε Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχουν αρκετοι που προτιμουν IPS για πολυ συγκεκριμενους λογους, τουλαχιστον στις φθηνοτερες κατηγοριες μοντελων TV. Ηδη ενας φιλος ειπε την γνωμη του. Το θέμα είναι η γνώμη να είναι εμπεριστατωμένη. Επειδή δόκιμασα και IPS και VA Και έχω άποψη και για τις 2 τεχνολογίες σε ταινίες , παιχνίδια , κανάλια , δεν θα πήγαινα σε IPS ξανά γιατί δεν είναι καλή η τεχνολογία. Και τα περισσότερα φτηνά μοντέλα έχουν IPS λόγω κόστους. υπαρχουν και άνθρωποι που τους αρέσουν οι φακές έναντι της μπριζολας. Τι να κάνουμε. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από alexakos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BOURBOULAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Για ταινιες σειρες δεν προτιμαε κανεις IPS. Για κανενα καταστημα η κανενα φωτεινο σαλονι καλες ειναι.Αλλα μεχρι εκει. Και σου ξανα ειπα. Οι καλες LED LCD ειναι VA. Δες sony,sammy,hisense και τις λοιπες. Μονο η LG παιζει με τοσο IPS και παλι βαζει στις ακριβες της VA. Αν το ματάκι σου την βρίσκει με μαυρίλες,είναι λογικό να μην θέλει να δει έντονα-πλούσια-ζωηρά χρώματα. Θα μου πεις,τι να τα κάνεις τα έντονα-πλούσια-ζωηρά χρώματα; Αν έχεις αγοράσει τηλεόραση για να βλέπεις μόνο τα σκοτάδια των ταινιών λογικό είναι να μην έχεις ανακαλύψει τι πάει να πει χρώμα 10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Το θέμα είναι η γνώμη να είναι εμπεριστατωμένη. Επειδή δόκιμασα και IPS και VA Και έχω άποψη και για τις 2 τεχνολογίες σε ταινίες , παιχνίδια , κανάλια , δεν θα πήγαινα σε IPS ξανά γιατί δεν είναι καλή η τεχνολογία. Και τα περισσότερα φτηνά μοντέλα έχουν IPS λόγω κόστους. υπαρχουν και άνθρωποι που τους αρέσουν οι φακές έναντι της μπριζολας. Τι να κάνουμε. Η δική σου γνώμη πιστεύω πως είναι εμπεριστατωμένη 1000%. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από BOURBOULAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε Αν το ματάκι σου την βρίσκει με μαυρίλες,είναι λογικό να μην θέλει να δει έντονα-πλούσια-ζωηρά χρώματα. Θα μου πεις,τι να τα κάνεις τα έντονα-πλούσια-ζωηρά χρώματα; Αν έχεις αγοράσει τηλεόραση για να βλέπεις μόνο τα σκοτάδια των ταινιών λογικό είναι να μην έχεις ανακαλύψει τι πάει να χρώμα Το ματάκι μου την βρίσκει με ακριβά μοντέλα τα οποία όλα έχουν VA όλος τυχαίος.αλλα μάλλον κάτι θα ξέρεις παραπάνω από τις εταιρίες και από τα reviews. Μην μπερδεύεις τα ψεύτικα χρώματα με τα πραγματικά. Έτσι ναι. Ανάλογα τι ζητάει ο καθένας Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από alexakos89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BOURBOULAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Το ματάκι μου την βρίσκει με ακριβά μοντέλα τα οποία όλα έχουν VA όλος τυχαίος.αλλα μάλλον κάτι θα ξέρεις παραπάνω από τις εταιρίες και από τα reviews. Το ματάκι σου την βρίσκει με ακριβά μοντέλα τα οποία παίζουν βίντεο που δεν βλέπονται.Το φαινόμενο placebo το γνωρίζεις; Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από BOURBOULAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε Το ματάκι σου την βρίσκει με ακριβά μοντέλα τα οποία παίζουν βίντεο που δεν βλέπονται.Το φαινόμενο placebo το γνωρίζεις; Ναι εχεις δικιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BOURBOULAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Ναι εχεις δικιο. Το θέμα δεν είναι τι έχω εγώ,το θέμα είναι τι έχεις εσύ και οι υπόλοιποι εκεί έξω που νομίζετε πως επειδή δώσατε 2-3 χιλιάρικα και αγοράσατε μια οθόνη πως θα βλέπετε και σωστή εικόνα. Θα μου πεις που μπορώ να βρω 4Κ βίντεο στα 500 και 1000 Mbps για να το απολαύσω στην φτωχική μου ips 4K τηλεόραση; Τα τάισες ποτέ τα δικά σου ακριβά σκυλάκια με τέτοια ποσά mbps;Τι να ταισεις εσύ; Εσύ ακούς για Mbps και θα νομίζεις πως μιλώ για ταχύτητα ίντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε Το θέμα δεν είναι τι έχω εγώ,το θέμα είναι τι έχεις εσύ και οι υπόλοιποι εκεί έξω που νομίζετε πως επειδή δώσατε 2-3 χιλιάρικα και αγοράσατε μια οθόνη πως θα βλέπετε και σωστή εικόνα. Θα μου πεις που μπορώ να βρω 4Κ βίντεο στα 500 και 1000 Mbps για να το απολαύσω στην φτωχική μου ips 4K τηλεόραση; Τα τάισες ποτέ τα δικά σου ακριβά σκυλάκια με τέτοια ποσά mbps;Τι να ταισεις εσύ; Εσύ ακούς για Mbps και θα νομίζεις πως μιλώ για ταχύτητα ίντερνετ Την ταΐζω 70-120 mbps bitrate από private trackers που ούτε καν έχεις πρόσβαση και ούτε θα αποκτήσεις . και δεν νομίζουμε ότι έχουν ακρίβεια χρωματικής παλετας. Έχουν. Εσυ και όσοι θέλουν μπορούν να βλέπουν σε IPS. Αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν όσο και να το θες και όσο και να ζορίζεσαι. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από alexakos89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BOURBOULAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Την ταΐζω 70-120 mbps bitrate από private trackers που ούτε καν έχεις πρόσβαση και ούτε θα αποκτήσεις . και δεν νομίζουμε ότι έχουν ακρίβεια χρωματικής παλετας. Έχουν. Εσυ και όσοι θέλουν μπορούν να βλέπουν σε IPS. Αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν όσο και να το θες και όσο και να ζορίζεσαι. Ο κυρ Μήτσος της γειτονιάς σου αν πάει να αγοράσει 4Κ blu-ray ταινία τόσα mbps θα δει.Οπότε σε τι διαφέρεις εσύ με τον κυρ Μήτσο της γειτονιάς σου;Σε τι διαφέρεις εμπειρογνώμονα-μέγα μύστη της τεχνολογίας απο έναν συνταξιούχο δικηγόρο που έχει λεφτά να αγοράζει 4Κ blu-ray ταινίες με το τσουβάλι; Και δεν μου λες μέγα μύστη; Τις μαύρες μπαρες τις υπολογίζεις και αυτές στην ανάλυση που βλεπεις; Να υποθέσω πως απο τους Trackers προμηθεύεσαι ταινίες,σωστά;.Οι ταινίες δεν έχουν μαύρες μπάρες;Όταν βλέπεις 4Κ ταινία με μαυρες μπάρες νομίζεις πως την βλέπεις σε ανάλυση 3840χ2160;Ή την τεντώνεις την εικόνα για να πιάσει όλο το κάδρο της τηλεόρασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε Ο κυρ Μήτσος της γειτονιάς σου αν πάει να αγοράσει 4Κ blu-ray ταινία τόσα mbps θα δει.Οπότε σε τι διαφέρεις εσύ με τον κυρ Μήτσο της γειτονιάς σου;Σε τι διαφέρεις εμπειρογνώμονα-μέγα μύστη της τεχνολογίας απο έναν συνταξιούχο δικηγόρο που έχει λεφτά να αγοράζει 4Κ blu-ray ταινίες με το τσουβάλι; Και δεν μου λες μέγα μύστη; Τις μαύρες μπαρες τις υπολογίζεις και αυτές στην ανάλυση που βλεπεις; Να υποθέσω πως απο τους Trackers προμηθεύεσαι ταινίες,σωστά;.Οι ταινίες δεν έχουν μαύρες μπάρες;Όταν βλέπεις 4Κ ταινία με μαυρες μπάρες νομίζεις πως την βλέπεις σε ανάλυση 3840χ2160;Ή την τεντώνεις την εικόνα για να πιάσει όλο το κάδρο της τηλεόρασης; Τι σαχλαμαρες γραφεις? 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmyl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) η αληθεια ειναι οτι ενα 4Κ υλικό ειναι σαφεστατα καλυτερο αποτυπωμενο σε μια 4Κ τηλεοραση ειτε ειναι IPS ειτε VA αλλα σαφεστατα καλυτερο και σε OLED. κακα τα ψεμματα δεν υπαρχει αφθονο και πληθωρα υλικου σε 4Κ ωστε να μονοπωλει το περιεχομενο της τηλεορασης αυτο και μονο τετοιο υλικο. Σε ενα μικροτερης αναλυσης περιεχομενο το VA Panel ειναι σαφεστατα καλυτερο απο ενα IPS. (υπαρχει και ενας παραγοντας που λεγεται εμπειρια χρηστη και διαφενεται σε μαρτυριες οτι ολοι προτιμουν VA panels σε σχεση με IPS [μαζι και ο κυρ μητσος] ). Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από dmyl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BOURBOULAS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, dmyl είπε η αληθεια ειναι οτι ενα 4Κ υλικό ειναι σαφεστατα καλυτερο αποτυπωμενο σε μια 4Κ τηλεοραση ειτε ειναι IPS ειτε VA αλλα σαφεστατα καλυτερο και σε OLED. κακα τα ψεμματα δεν υπαρχει αφθονο και πληθωρα υλικου σε 4Κ ωστε να μονοπωλει το περιεχομενο της τηλεορασης αυτο και μονο τετοιο υλικο. Σε ενα μικροτερης αναλυσης περιεχομενο το VA Panel ειναι σαφεστατα καλυτερο απο ενα IPS. (υπαρχει και ενας παραγοντας που λεγεται εμπειρια χρηστη και διαφενεται σε μαρτυριες οτι ολοι προτιμουν VA panels σε σχεση με IPS [μαζι και ο κυρ μητσος] ). Τον κυρ Μήτσο μην τον πιάνεις στο στόμα σου.Φέρε μου ένα τύπο που το παίζει ειδικός στα Panel να μου πει πότε είδε στο σαλόνι του με την 4Κ τηλεορασή του live 4Κ υλικό.Οδεύουμε εις το 2020 δεν έχετε δει τίποτα σε Live κατάσταση και απο την πολλή 4Κ κονσέρβα που έχετε φάει έχετε πάθει τεχνολογικό σκορβούτο.Για αυτό και ο άλλος θεωρεί πως το 4Κ θα είναι για τα επόμενα 8 με 10 χρόνια η ανώτερη-ποιοτικότερη εικόνας της αγοράς. Να χαρώ εγώ εμπειρογνώμονες και μαρτυρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε Τον κυρ Μήτσο μην τον πιάνεις στο στόμα σου.Φέρε μου ένα τύπο που το παίζει ειδικός στα Panel να μου πει πότε είδε στο σαλόνι του με την 4Κ τηλεορασή του live 4Κ υλικό.Οδεύουμε εις το 2020 δεν έχετε δει τίποτα σε Live κατάσταση και απο την πολλή 4Κ κονσέρβα που έχετε φάει έχετε πάθει τεχνολογικό σκορβούτο.Για αυτό και ο άλλος θεωρεί πως το 4Κ θα είναι για τα επόμενα 8 με 10 χρόνια η ανώτερη-ποιοτικότερη εικόνας της αγοράς. Να χαρώ εγώ εμπειρογνώμονες και μαρτυρίες Μίλησες για αντοχή στον χρόνο , Και ότι πρέπει να τις κλείνεις κάθε 3 ώρες για τις oled και σε ενημέρωσα να ξέρεις ότι αντέχουν 8-10 χρόνια με μαξ 8 ώρες την μέρα και ότι 2015 μοντελο με νορμαλ χρήση δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου. Και από τα νεύρα σου λες ότι σου κατέβει. Ουδέποτε μίλησα ότι το 4κ θα αντέξει αλλά 10 χρόνια. Μην ταράζεσαι σε παρακαλώ. Αν είναι να είσαι ήρεμος να παραδεχτώ εγώ και όλα τα τεχνολογικά φορουμ την υπέροχη των IPS έναντι των OLED αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmyl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 το νημα ειναι IPS vs VA Panel και καθομαστε και διαβαζουμε- γραφουμε για το Κυρ Μήτσο και για Native 4K υλικό και τι κονσερβα σκουμπρι καταναλώνουμε. Ας μπουμε παλι στο θέμα και ασ γραψουμε τις εμπειριες και γνωσεις μας σε σχεση με το τιτλο του νήματος. Ο κυρ μητσος πηγε στο καφενειο για το γνωστο ουζακι...Αν με ρωτατε το ειδα εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα