spy94 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δες λίγο κάνα προγραμματακι πόσα watt χρειάζεσαι και άσε τις θεωρίες.Την μητρική πρόσεχε μην τηγανισεις και τα τροφοδοτικά που σου είπα δεν παίρνουν χαμπάρι.
charas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Cpu 185w,gpu 230w + υδροψυξη + 5 φανς + 4 σκληρους και 1 ντραιβ, μ/β δεν νομιζω να τηγανισω,16 φασεις εχει και πολυ καλα vrm+chokes.
spy94 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, charas είπε Cpu 185w,gpu 230w + υδροψυξη + 5 φανς + 4 σκληρους και 1 ντραιβ, μ/β δεν νομιζω να τηγανισω,16 φασεις εχει και πολυ καλα vrm+chokes. Για 5ghz θες ~ 1.45 ρεύμα,οκ ναι η μητρική δεν θα κλαταρει αλλά είναι καταπόνηση για μητρική 10ετιας.Τεσπα το θέμα είναι ότι τα 650 ειδικά σου περισσεύουν κιόλας και κυρίως ότι τα τροφοδοτικά που σου είπα είναι κλάσεις ανωτερα ποιοτικά,πιο φρέσκα και πιθανότατα λιγότερα δουλεμενα.Και να κάνει που έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες από το chieftec θα είναι εντός εγγύησης.Δεν έχω σκοπό να σε πείσω για κάτι άλλο,καλή επιτυχία στις επιλογές σου.
Dantε Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Το 650αρι μου τραβαει cpu που στο prime φτανει 195 κλοκαρισμενο και καρτα που την εχω φτασει 372watt. Οποτε ασε τα 1600αρια τροφοδοτικα και τις γεννητριες ...
panos0100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, charas είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, δεν περιμενα να εχει τοσο σουξε,ασχετως Βισση, η αναρτηση. Απ οτι καταλαβα....το ειδα μετα αφου ειχα αναρτησει το θεμα, ειναι οτι στην συσκευασια εμπεριεχονται 1χ 8 πιν της cpu 1 χ 24 πιν m/b και 10 χ 6 πιν για gpu. Δεν εχει σατα η μολεξ,ασχετως τι δειχνει στις φωτο, οποτε παπαλα δισκοι κ.λ.π. Για αυτο αυτη η τιμη μαλλον. Το αναφερει οτι ειναι 1600 και οχι 1800, μονο πικ τοσο, αλλα μαλλον μουφα και αυτο. Τεσπα θα παω μαλλον για chieftec navitas 1250w που εχω βρει μεταχειρισμενο. Το ψιτεκ ακόμα καλύτερο από αυτό που είχε στο ebay, τι να πω δεν θες κανένα corsair κάτι ποιο γνωστό τέλος πάντων, και ποιο αξιόπιστο από αυτά που λες, και με 70€ έχει κάποια μεσαία καλά μοντέλα τροφοδοτικών
charas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Ναι θα κοιταξω πιο σοβαρα την 650 λυση και θα αφησω την ηλεκτροκοληση.
charas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Οταν ανοιξα το θεμα ειχα πει να μην γραφουν αν δεν ξερουν ασχετα η ραδιο αρβυλα πραγματα. Το τροφοδοτικο που εχω τωρα αγορασμενο απο το 2004 και εχουμε 2019 χωρις να κανει κιχ αν ειχε μιλια θα μιλουσε αυτα που εχει τραβηξει με xeon 6πυρινους κλοκαρισμενους στο θεο με 130w tdp μαμα και μετα το o/c 200w, i7 4770 sta 4.8giga σε διαφορα σεταπ στα χρονια που περασαν ολα αλλαζαν αλλα το τροφοδοτικο παντα ιδιο,ειναι το ψητεκ(συγνωμη chieftec cft 750w 14c 80+)ηθελα να πω!!!! Οταν δεν εχετε ιδεα να μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν. Παραθετω σε εικονες,γιατι καθησα και το εψαξα(δεν εχω καμμια διαθεση να σφαξω το δικο μου ακομα, το chieftec 750 14c και το corsair tx750, νομιζω υπαρχουν και αλλα ακριβως ιδια thermaltake,seasonic,μονο το λογοτυπο αλλαζει. Οποτε οπως καταλαβαινεται δεν ειναι για τα μπαζα,και η corsair,seasonic ειναι εκ των ουκ ανευ. Αλλη φορα να προσεχουμε τι γραφουμε, και κρινοντας απο την αξιοποιστια του δικου μου γι αυτο κοιτουσα παλι σε chieftec η ακομα καλυτερα αφου δεν εχει εγγυηση πια να το ανοιξω και να κανω ενα recap τους πυκνωτες μe καινουργιους. Αυτο με τις ασπρες ψυκτρες ειναι το δικο μου,το αλλο ειναι το corsair. Επισης τα corsair,thermaltake, ειναι full wired, το δικο μου και καποιες αλλες κορυφαιες μαρκες, semi modular με τα ιδια ακριβως ηλεκτρονικα..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, charas είπε Οταν ανοιξα το θεμα ειχα πει να μην γραφουν αν δεν ξερουν ασχετα η ραδιο αρβυλα πραγματα. Το τροφοδοτικο που εχω τωρα αγορασμενο απο το 2004 και εχουμε 2019 χωρις να κανει κιχ αν ειχε μιλια θα μιλουσε αυτα που εχει τραβηξει με xeon 6πυρινους κλοκαρισμενους στο θεο με 130w tdp μαμα και μετα το o/c 200w, i7 4770 sta 4.8giga σε διαφορα σεταπ στα χρονια που περασαν ολα αλλαζαν αλλα το τροφοδοτικο παντα ιδιο,ειναι το ψητεκ(συγνωμη chieftec cft 750w 14c 80+)ηθελα να πω!!!! Οταν δεν εχετε ιδεα να μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν. Παραθετω σε εικονες,γιατι καθησα και το εψαξα(δεν εχω καμμια διαθεση να σφαξω το δικο μου ακομα, το chieftec 750 14c και το corsair tx750, νομιζω υπαρχουν και αλλα ακριβως ιδια thermaltake,seasonic,μονο το λογοτυπο αλλαζει. Οποτε οπως καταλαβαινεται δεν ειναι για τα μπαζα,και η corsair,seasonic ειναι εκ των ουκ ανευ. Αλλη φορα να προσεχουμε τι γραφουμε, και κρινοντας απο την αξιοποιστια του δικου μου γι αυτο κοιτουσα παλι σε chieftec η ακομα καλυτερα αφου δεν εχει εγγυηση πια να το ανοιξω και να κανω ενα recap τους πυκνωτες μe καινουργιους. Αυτο με τις ασπρες ψυκτρες ειναι το δικο μου,το αλλο ειναι το corsair. Επισης τα corsair,thermaltake, ειναι full wired, το δικο μου και καποιες αλλες κορυφαιες μαρκες, semi modular με τα ιδια ακριβως ηλεκτρονικα.. Aπο ποτε επειδη κατι λειτουργει 15 χρονια βαφτιζεται αυτοματα και καλο/αξιοπιστο ?ξερω και τροφοδοτικα του κιλου (απο αυτα που εδιναν μαζι με τα κουτια παλιοτερα που λειτουργουνε παραπανω χρονια αλλα δεν γινονται αυτοματα και καλα αξιοπιστα τροφοδοτικα οτι ενα τροφοδοτικο ειναι ειναι fully wired/semi modular/modular δεν παιζει κανενα ρολο επισης επειδη αγορασαν ιδια πλακετα η εκαστοτε εταιρια δεν σημαινει οτι βαζουν ιδιας ποιοτητας υλικα επανω , εχεο πυκνωτες τον 10 λεπτων εχει και πυκνωτες τον 10 ευρω (τυταιο παραδειγμα) , επειδη θα αλλαξεις πυκωτες σε ενα τροφοδοτικο δεν θα γινει καινουργιο αν θελεις να κανεις μια σωστη επενδυση ζορισου λιγο και παρε ενα ποιοτικο συχρονο τροφοδοτικο
spy94 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δηλαδή τώρα τι μας αποδεικνύεις?Ότι το δικό σου ζει και βασιλεύει οτι είναι το πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό του κόσμου?Και αν είναι βάλτο στο σύστημα σου να τελειώνουμε,σχετικέ 😋
charas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Ειναι στο συστημα, και απλως εφερα παραδειγματα και αποδειξεις ,οχι φημες, και ναι ειμαι σχετικος.
spy94 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, charas είπε Ειναι στο συστημα, και απλως εφερα παραδειγματα και αποδειξεις ,οχι φημες, και ναι ειμαι σχετικος. Αφού είσαι σχετικός μην ζητάς γνώμες.
charas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δεν το συνεχιζω γιατι θα γινω κακος . Καλη συνεσεια σε ολους.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, charas είπε Ειναι στο συστημα, και απλως εφερα παραδειγματα και αποδειξεις ,οχι φημες, και ναι ειμαι σχετικος. Τι αποδειξεις εφερες ακριβως ? οτι βαφτιζουμε ενα τροφοδοτικο καλο επειδη λειτουργει 15 χρονια? κανε το κοπο και μετρα τασεις με φορτιο και πες μας τι αποκλειση εχουνε απο τα επιτρεπτα ορια του προτιπου ΑΤΧ 1
Dantε Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Chieftec ειχα και και εγω.Τιμια τροφοδοτικα αλλα μεχρι εκει. Το οτι δε πεθανε,δε το κανει και καλυτερο απο τις καλες σειρες της corsair κτλ. Και ετσι επειδη εισαι και πολυ σχετικος,για δες το voltage regulation του.Στο δικο μου η 12αρα οταν τη ζοριζες κατεβαινε σχεδον εκτος προδιαγραφων ΑΤΧ.Ναι το τροφοδοτικο δε θα χαλασει αλλα εαν δουλευουν τα υπολοιπα μονιμα ετσι,θα χαλασουν αυτα. Τωρα εσυ αν θες να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι θα παρεις καλο τροφοδοτικο 3000 watt με 70Ε ,γραφε οτι θες και πηγαινε παρε το. Να πεισεις κανεναν εδω δε προκειται. 1
charas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Απλως εφερα το παραδειγμα των φασον κατασκευων,δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο ουτε οτι το corsair ειναι κορυφαιο. Δεν το δεχομαι αυτο. Μην ξεχναμε οτι η τεχνολογια απο το 2004 εχει προχωρησει πολυ και οχι μονο στις επωνυμες μαρκες αλλα και στις μη επωνυμες αν δειτε σχεδιασεις απο τροφοδοτικα εσωτερικες φωτο και οχι απ εξω με λεντακια και φρου φρου, οι διαφορες ειναι ελαχιστες και εξαρταται αν ο πελατης(εταιρεια)εχει ζητησει να μπουν nippon ,nichicon κ.λ.π πυκνωτες η να μπουν sahmwa,samxon κ.λ.π πυκνωτες για μειωση κοστους 5-10 ευρω, η να ζητησει wireless πλακετα. Αυτα και καλη σας ημερα. Α και ξεχασα θα κανω και μια μετρηση σε στρες τεστ στο 12αρι οπως ζητηθηκε για να δω το αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα