Mr^Robot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η γυναίκα παραλίγο να την πατήσει 2 χρόνια πριν , αφού βρήκε μια αγγελία για ένα καθαρόαιμο μαλτεζακι απο της εκατοντάδες που είναι σε γνωστά site , τάχα ότι υπάρχει για υιοθεσια αλλά ήθελαν 50ε για την μεταφορά του από την Ιταλία. Η δουλειά βρωμαγε από χιλιόμετρα αλλά παρόλαυτα ανταλλάσσαμε email αρκετές μέρες καθώς ζητούσα πληροφορίες σχετικά και φωτογραφίες και γενικά για να παίξω το παιχνίδι και εγω , η γυναίκα είχε πειστεί οχι επειδή δεν καταλάβαινε αυτό που της έλεγα απλά επειδή ήθελε πολύ ένα μικρό σκυλάκι όποτε την άφησα να του στείλει τα χρήματα μέσω WU . Γυρίζοντας σπίτι στροφαρει και αποφασίζει να βάλει το όνομα (που πλέον το ξέραμε λόγο της αποστολής) στο fb και το προφίλ του κυρίου μόνο χαριτωμένα σκυλάκια δεν είχε ! Στα καπάκια την παίρνουν από WU και της λένε ότι τα χρήματα που πήγε να στείλει στο συγκεκριμένο άτομο δεν παίρνανε γιατί έχουν γίνει εις βάρος του καταγγελίες για εξαπάτηση και τον έχουν φακελωσει , όποτε η επιλογή που είχε ήταν να πάρει τα χρήματα πίσω. Μερικές μέρες μετά υιοθετησαμε την Χιονάτη μας ( η γυναίκα έκανε την βάφτιση ) Αλλά την λέω Χαϊδευτικά Κουφοντινα λόγο κάποιου προβλήματος που έχει με την ακοή της αλλά κ λόγο αντιδραστικού χαρακτήρα! End of story 😛 Ηθικό δίδαγμα ; Το κατοικίδιο που θα επιλέξετε ότι και αν είναι αυτό να το πάρετε οι ίδιοι και όχι να περιμένετε να το στείλουν με ACS 😛 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Mr^Robot 3
ElisavetKat Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Και εμένα 50 μου ζήτησαν για μεταφορά αλλά για απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Να σας ζήσει η Χιονάτη σας! Τα μεταφορικά ήταν πιο πολλά από το ζωάκι. Και βλέπω τώρα πως πχ στο petsamolis, οι μεταφορές φτάνουν το πολύ μέχρι 6€, ή και δωρεάν. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ 1) Αφίσες από το Χαμόγελο του παιδιού για εξαφάνισή της το 2013 και 2) ΕΝΑ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟΣΠΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ 1 1
ElisavetKat Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 ουπς, είναι και στο insomnia νομίζω Ο χριστός... και απάτες με σπίτια έχει κάνει αυτή. 1
kyriakh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Στις 30/6/2019 στις 10:59 ΠΜ, ElisavetKat είπε Μία ερώτηση έκανα... Δεν υπάρχει λόγος να είστε προσβλητικός. Είναι ένα πουλάκι που δεν υπάρχει αλλού και προφανώς δεν θα έπαιρνα ζώο που μπορώ να βρω αλλού, μέσω μεταφοράς. δεν αγοράζουμε ποτέ ζώα. Είναι κάτι που μας προσβάλει. αφύσικο Στις 30/6/2019 στις 11:07 ΠΜ, dpolal είπε Ότι και αν είναι αυτό που θες να αγοράσεις, πώς θα στο στείλουν δηλαδή ; Σε πακέτο ; Εκτός από το γεγονώς ότι ίσως και να είναι απάτη έτσι όπως το περιγράφεις, ποιός ο λόγος να υποβάλεις ένα ζωντανό σε τέτοια ταλαιπωρία ; Αν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις εσύ η ίδια ότι αφενώς υπάρχει το ζωάκι αυτό και ότι θα μεταφερθεί με σωστό τρόπο από κάποιον που θα δείξει τον απαραίτητο σεβασμό, καλύτερα να μην προχωρήσεις. όποιος παραγγέλνει ζώα προφανώς δεν τα αγαπάει, το κάνει για μούρη αρα αυτά που λέμε είναι ψιλά γράμματα.
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Στις 1/7/2019 στις 4:17 ΜΜ, ElisavetKat είπε ουπς, είναι και στο insomnia νομίζω Ο χριστός... και απάτες με σπίτια έχει κάνει αυτή. ποιο ειναι το ονομα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα