Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πες μια τι πουλι ειναι, που βρισκεται ο εκτροφεας και πως τον βρηκες και κυριως πως τον εμπιστευτηκες.

Υπαρχουν απειρες ομαδες στο facebook που ασχολουνται ακριβως με αυτο, απο εκτροφη καναρινιων μεχρι African Grey και Macaw, οι οποιοι οντως στελνουν παντου με ΚΤΕΛ κλπ. 
Απλως επειδη η εκτροφη ζωου και ειδικα πτηνου ειναι πονεμενη ιστορια με πολλους να μην ενδιαφερονται για αιμομιξιες κλπ και να ειναι σε φαση δυο πουλια γεννησαν αυγα, παρε νεοσσο, ΠΡΟΦΑΝΩΣ αφου δεν εμπιστευεσαι τον εκτροφρεα για τις φωτο του, δεν θα πρεπει να τον εμπιστευτεις για τη σωστη εκτροφη των πουλιων. Οπως ειπε βεβαια και o @isay μπορει ως εκτροφεας να ειναι τελειος, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα επαιρνα ενα ζωντανο αν δεν ημουν σιγουρος για το ποιον  του εκτροφεα. Εστω απο φωτογραφιες. 

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ως εκπαιδευτής σκύλων και έχοντας μία εμπειρία στο χώρο της κυνοφιλίας 6 χρόνια έχω έρθει σε επαφή με πολλές ανάλογες περιπτώσεις.

Σχεδόν ποτέ δε καταλήγουν σε καλό.

Υπάρχουν πιο ενδεδειγμένοι τρόποι να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο

• Like 1
Δημοσ.

Έψαξα κι αλλού την αγγελία και υπήρχε σε 2 σελίδες (κάθε μία έγραφε διαφορετικό δήμο στον ίδιο, όμως, νομό). Έκανα αυτό που είπε κάποιος εδώ και ζήτησα διεύθυνση για να στείλω κάποιον, μου έδωσε μόνο δήμο (διαφορετικό από τους άλλους 2 στις αγγελίες), και όταν επέμεινα να δώσει διεύθυνση είπε ψυχιατρικού νοσοκομείου, όπως και να "τηλεφωνήσουμε ώρες πριν, για να είναι εκεί".  :P

Φυσικά αγνόησε τελείως το ότι ζήτησα πρόσφατη φωτογραφία, ενώ έδωσε αμέσως τον τραπεζικό λογαριασμό. :P

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ElisavetKat είπε

Αλλά γιατί να δώσουν τα στοιχεία τους; Δεν μπορείς να τους κάνεις μήνυση αν κάποιος σου έχει ήδη δώσει στοιχεία; 

Και να τους κανεις ; so what .

Δεν έχει καταδικαστεί κανένας γιατί το πουλί δεν άρεσε στον αγοραστή .....

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ElisavetKat είπε

Έψαξα κι αλλού την αγγελία και υπήρχε σε 2 σελίδες (κάθε μία έγραφε διαφορετικό δήμο στον ίδιο, όμως, νομό). Έκανα αυτό που είπε κάποιος εδώ και ζήτησα διεύθυνση για να στείλω κάποιον, μου έδωσε μόνο δήμο (διαφορετικό από τους άλλους 2 στις αγγελίες), και όταν επέμεινα να δώσει διεύθυνση είπε ψυχιατρικού νοσοκομείου, όπως και να "τηλεφωνήσουμε ώρες πριν, για να είναι εκεί".  :P

Φυσικά αγνόησε τελείως το ότι ζήτησα πρόσφατη φωτογραφία, ενώ έδωσε αμέσως τον τραπεζικό λογαριασμό. :P

Φανταζομαι πλεον θα σου εφυγε η ιδεα να αγορασεις το πουλακι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thant είπε

Μια απορία. Αυτό το πουλάκι πόσο αλλαγμένο θα ήταν αν η φωτογραφία ήτανε πιο πρόσφατη;

Ήταν σχετικά μωρό.. μεγαλώνουν και αλλάζουν. 

11 λεπτά πριν, sunlight2030 είπε

Και πως θα το έστελνε το πουλί δηλαδή με courier?

Είπε πως τα στέλνουν με φορτηγό σε κλιματιζόμενα κλουβιά. :P

"Όταν γεμίζει η πλατφόρμα", είπε. 

Και δεν υπάρχει καν πλατφόρμα. :P

Να ήμουν εκεί, να πήγαινα να έβλεπα τι θα έφερνε :P

• Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε

Ήταν σχετικά μωρό.. μεγαλώνουν και αλλάζουν. 

Είπε πως τα στέλνουν με φορτηγό σε κλιματιζόμενα κλουβιά. :P

"Όταν γεμίζει η πλατφόρμα", είπε. 

Και δεν υπάρχει καν πλατφόρμα. :P

Να ήμουν εκεί, να πήγαινα να έβλεπα τι θα έφερνε :P

well we told you saw ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

τελικά τί πουλί είναι που δεν έχει ελληνας εκτροφεας να το έπερνες κατευθειαν?

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ElisavetKat είπε

Δεν αγνοησε οτι ζητησες προσφατη φωτο απλως δεν εχει ο ανθρωπας γιατι δεν υπαρχει και το συμπαθες πτηνο :P

Toυλαχιστον γλυτωσες τα χειροτερα. Φανταζομαι δε θα ηταν και μικρο το κοστος σε περιπτωση που του ειχες κανει καταθεση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πουλί με courier πρώτη φορά ακούω.

Δεν πάμε καλά.

αρχείο λήψης (1).png

Υπάρχει τρόπος να στείλεις πουλί με κάποια υπηρεσία, αν οχι ταχυδρομική υπηρεσία κάτι άλλο, αλλά δεν το θυμάμαι ακριβώς τώρα. Πριν χρόνια είχε τύχει να βρει θείος μου μια τραυματισμένη κουκουβάγια, επικοινώνησε με μια οργάνωση σχετική με αυτά τα πουλιά αλλά δεν βρισκόντουσαν στην Αθήνα είχανε έδρα εκτός Αττικής, κανόνισαν τελικά και τους έστειλε ο θείος μου το πουλί, τώρα κάτι μου είχε πει οτι ο έβαλε σε ένα πλοίο και αυτό στάλθηκε στο λιμάνι και το παρέλαβαν από την οργάνωση, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες τι και πως.

Πάντως χαίρομαι που κατάφερε να αποφύγει η ts την απάτη. Σε ευκολόπιστους ανθρώπους βασίζονται οι απατεώνες.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...