Miracle Worker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Έχω ένα λογαριασμό Netflix, εδώ και 3-4 μήνες, από ένα φίλο μου. Σήμερα, μου έβγαλε ένα μήνυμα: "Your account is on hold. Retry your payment? We couldn't process your last payment. Retry (VISA - ####) or update your payment info to keep enjoying Netflix." Πως λειτουργεί το πράγμα, δεν έχω ιδέα. Μήπως έχει σχέση με πάγιες εντολές και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς, όπως διαβάσαμε στα Νέα του Ινσόμνια; Μέχρι στιγμής ο φίλος πλήρωνε και δε δεχόνταν χρήματα, αλλά είμαι διατεθειμένος να αναλάβω εγώ την πληρωμή, απλά δε θέλω να δημιουργηθεί καμία παρεξήγηση. Ο φίλος έχει νεογέννητο, οπότε ίσως δεν ασχολείται και πολύ. Να αλλάξω τα info πληρωμής και να βάλω τα δικά μου;
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Και εγώ με τον κολλητό μου το έχω και δεν μου έχει πει κάτι ακόμη, πολύ πιθανό να είναι όπως λες λόγω της αλλαγής της τιμής να πρέπει να την αποδεχθεί 1
kon1to Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Για να βγάζει μήνυμα: We couldn't process your last payment. Retry (VISA - ####) or update your payment info to keep enjoying Netflix, το πιθανότερο είναι οτι υπάρχει κάποιο θέμα με την κάρτα, ίσως δεν έχει επαρκές υπόλοιπο, κτλ... 1
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 @Miracle Worker Υπάρχει κάποιο προβλημα με την πληρωμή, αρα δεν εχει πληρωθεί η συνδρομή του μηνα, οποτε μολις εκλεισε ο μηνας προβολης ... κοπηκε το netflix. Επειδή υπάρχουν διαφοροι τρόποι πληρωμής, καλυτερα επικοινωνησε με το φιλο σου για το θεμα, γιατί μπορει να ειναι απο κάτι απλό (π.χ. δεν ειχε χρήμα η κάρτα), μεχρι κατι πιο περιπλοκο (πχ αποφασισε να το κοψει). @tsofras Δεν παιζει αποδοχή τιμής, εκτος αν ειναι κάποιο πολύ ειδικο σενάριο. Π.χ. εμένα στην κάρτα μου απευθείας χρέωσε την αυξημένη τιμή, χωρίς καμια επιβεβαιωση, 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα