laz1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, bkran είπε Το γεγονός ότι έμεινες σταματημένος/μένη στην μέση του δρόμου σίγουρα παίζει το ρόλο του. Ειδικά βράδυ αν ένα αυτοκίνητο είναι κάθετα στο δρόμο δεν φαίνεται το ίδιο καλά. Άσχετα πάντως με αυτό, νομίζω το πάτημα που έχεις για να κάνεις αρνητική δήλωση είναι ακριβώς αυτό, δηλαδή ότι σταμάτησες στην μέση του δρόμου γιατί είχες μπροστά σου ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Ο μπροστινός τουλάχιστον δεν έμεινε, δεν άφησε στοιχεία σαν μάρτυρας? Καμία σχέση. Ο οδηγός πρέπει να υπολογίζει την κίνηση και να προχωράει μόνο όταν στο σημείο που θα σταματήσει δεν θα εμποδίζει άλλους οδηγούς. Αν θυμάστε παλιότερα, στις διασταυρώσεις έβαφαν με κίτρινη μπογιά ρόμβους. Αν σταματούσες σε αυτό το σημείο, κανονικά θα έπρεπε να σε γράψουν. Γι' αυτό και στα φανάρια δεν περνάμε με πράσινο αν δεν έχει χώρο μπροστά να πάει το αυτοκίνητο χωρίς να ενοχλεί άλλους. Σταματάμε μέχρι να γίνει χώρος. Αν δεν γίνει μέχρι την αλλαγή του φαναριού, παραμένουμε στην ασφαλή θέση μας. 3
moure Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Παλιότερα με είχε πραγματικά εμβολίσει ένα Passat μέσα σε κατοικημένη περιοχή,ο τύπος τον υπολογίζω να πήγαινε με 70 και δεν πάτησε καν φρένο γιατί φοβήθηκε λέει επειδή ήταν βρεγμένο το οδόστρωμα...Με χτύπησε στο κέντρο και προς τα πίσω και το αμάξι μου τινάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο ταξί. Οταν πήγα στην τροχαία και τους είπα ότι ο τύπος έτρεχε υπερβολικά και ότι φαίνεται αυτό από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης,μου είπαν ότι αν και έχω δίκιο ότι έτρεχε, από τη στιγμή που έχω στοπ δεν πρόκειται να βγάλω άκρη και να κάνω δήλωση.Το Passat βγήκε με ολική και το δικό μου ένα civic του 2008 7,5 χιλιάρικα ζημιά .
Evakipetros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, moure είπε Παλιότερα με είχε πραγματικά εμβολίσει ένα Passat μέσα σε κατοικημένη περιοχή,ο τύπος τον υπολογίζω να πήγαινε με 70 και δεν πάτησε καν φρένο γιατί φοβήθηκε λέει επειδή ήταν βρεγμένο το οδόστρωμα...Με χτύπησε στο κέντρο και προς τα πίσω και το αμάξι μου τινάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο ταξί. Οταν πήγα στην τροχαία και τους είπα ότι ο τύπος έτρεχε υπερβολικά και ότι φαίνεται αυτό από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης,μου είπαν ότι αν και έχω δίκιο ότι έτρεχε, από τη στιγμή που έχω στοπ δεν πρόκειται να βγάλω άκρη και να κάνω δήλωση.Το Passat βγήκε με ολική και το δικό μου ένα civic του 2008 7,5 χιλιάρικα ζημιά . Δικαστικός αν πήγαινες βάσει ενός άρθρου του κοκ θα κερδίζεις διότι είναι έτρεχε υπερβολικά κ φαινόταν από τη σύγκρουση αυτά μου είπε ο δικηγόρος που συμβουλεύτηκα ο οποίος θα ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να πάμε δικαστικός
gasgounis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 53 λεπτά πριν, kamasteri είπε μπηκα στο google maps και πινακιδα με ταχυτητα δεν εχει ουτε στην ανοδο ουτε στη καθοδο. ειδα και το δρομο ,εχει μεγαλη ορατοτητα. δεν ξερω στα ποσα μετρα ηταν αυτος και εσυ αποφασισες να διασχισεις το δρομο. ανεξαρτητα με ποσα πηγαινε, εχει μεγαλο βαθος ο δρομος ,βλεπεις αρκετα καλα.. τελικα μονο αν αποδειχτει οτι πηγαινε με 100 συν , εχεις ελπιδα..δυστυχως. και με 150 να πηγαινει ο αλλος, τον βλεπεις αν θελεις να στριψεις. Για μενα νομιζω οτι ειναι λαθος της TS, κατι δεν μου κολλαει. Δεν τον ειδε να ερχεται και φρεναρε το αυτοκινητο που ηταν μπροστα της και επεσε ο αλλος πανω της. Εφοσον δεν λεει για μεγαλες ζημιες και ολικη καταστροφη + οτι δεν την ειδε και δεν φρεναρε + οτι αυτος ετρεχε με μεγαλη ταχυτητα. Καπου υπαρχει κατι που δεν δενει. Επιμενω γιατι ξερω καλα την περιοχη. Εφοσον λες οτι δεν του καναν αλκοτεστ, σημαινει οτι ηρθε αστυνομια. Τι γραφει στην καταγραφη του γεγονοτος. Εvakipetros, δεν εχω κατι προσωπικο ουτε ειναι φιλος μου αυτος που επεσε πανω σου αλλα εχω αποριες σχετικα με το γεγονος. ΥΓ επειδη ρωτας, καμερες υπαρχουν στην μαντρα στην ανοδο της Αμ. Χαλανδριου πριν το φαναρι με την φραγκοκλησιας. και στο επομενο φαναρι λογικα θα εχει που ειναι κτιριο της τραπεζας πειραιως 1
moure Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, Evakipetros είπε Δικαστικός αν πήγαινες βάσει ενός άρθρου του κοκ θα κερδίζεις διότι είναι έτρεχε υπερβολικά κ φαινόταν από τη σύγκρουση αυτά μου είπε ο δικηγόρος που συμβουλεύτηκα ο οποίος θα ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να πάμε δικαστικός Να κερδίσω τι?Το πολύ πολύ να έβγαζε κάποιο ποσοστό συνυπαιτιοτητας το δικαστήριο μετά από χρόνια. Αυτός έτρεχε ναι αλλά εγώ έκανα μαλάκια που βγήκα από το στενό τέλεια και παύλα. Ανέλαβα τις ευθύνες μου και τέλος.
Evakipetros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 30 λεπτά πριν, gasgounis είπε και με 150 να πηγαινει ο αλλος, τον βλεπεις αν θελεις να στριψεις. Για μενα νομιζω οτι ειναι λαθος της TS, κατι δεν μου κολλαει. Δεν τον ειδε να ερχεται και φρεναρε το αυτοκινητο που ηταν μπροστα της και επεσε ο αλλος πανω της. Εφοσον δεν λεει για μεγαλες ζημιες και ολικη καταστροφη + οτι δεν την ειδε και δεν φρεναρε + οτι αυτος ετρεχε με μεγαλη ταχυτητα. Καπου υπαρχει κατι που δεν δενει. Επιμενω γιατι ξερω καλα την περιοχη. Εφοσον λες οτι δεν του καναν αλκοτεστ, σημαινει οτι ηρθε αστυνομια. Τι γραφει στην καταγραφη του γεγονοτος. Εvakipetros, δεν εχω κατι προσωπικο ουτε ειναι φιλος μου αυτος που επεσε πανω σου αλλα εχω αποριες σχετικα με το γεγονος. ΥΓ επειδη ρωτας, καμερες υπαρχουν στην μαντρα στην ανοδο της Αμ. Χαλανδριου πριν το φαναρι με την φραγκοκλησιας. και στο επομενο φαναρι λογικα θα εχει που ειναι κτιριο της τραπεζας πειραιως Στην καταγραφή η αστυνομία έγραψε την πορεία που είχα εγώ την πορεία που είχε ο άλλος κ ότι η σήμανση λειτουργούσε κανονικά .. τίποτε άλλο .. ούτε αλκοτέστ ούτε μέτρησαν αν φρέναρε και οδηγούσε με παντόφλα κ δεν του είπαν τίποτα !!! Σαφως κ έπρεπε να Ελένξω καλύτερα αλλά εφόσον φρέναρε ο μπροστινός τι να έκανα να πέρασε από πάνω του ; Μόλις τώρα, Evakipetros είπε Στην καταγραφή η αστυνομία έγραψε την πορεία που είχα εγώ την πορεία που είχε ο άλλος κ ότι η σήμανση λειτουργούσε κανονικά .. τίποτε άλλο .. ούτε αλκοτέστ ούτε μέτρησαν αν φρέναρε και οδηγούσε με παντόφλα κ δεν του είπαν τίποτα !!! Σαφως κ έπρεπε να Ελένξω καλύτερα αλλά εφόσον φρέναρε ο μπροστινός τι να έκανα να πέρασε από πάνω του ; Επίσης η ζημιά είναι πολύ μεγάλη έχει πάρει κολώνα σίγουρα έχει βγει ολική αύριο θα ξέρω
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στις 30/6/2019 στις 3:20 ΠΜ, Evakipetros είπε ο τύπος βγήκε και ζήτησε συγνώμη κ ότι δεν με είδε κ δεν πάτησε φρένο κ έπεσε πάνω μου αργότερα όμως άλλαξε γνώμη κ είπε ότι έφταιγα εγώ που έπρεπε να του δώσω προτεραιότητα Ζήτησε συγνώμη γιατί προφανώς έτρεχε πολύ και ένιωσε ότι αυτός ήταν ο υπεύθυνος. Αυτό ήταν το πρώτο και γνήσιο συναίσθημα που βγήκε από μέσα του. Ύστερα σκέφτηκε πιο πονηρά και το πήγε τυπικά γιατί τον σύμφερε επειδή θα τη γλύτωνε. Και ερχόταν από δεξιά σου και είχες και πορτοκαλί παλλόμενο, άρα φταις
christopher0016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, laz1 είπε Καμία σχέση. Ο οδηγός πρέπει να υπολογίζει την κίνηση και να προχωράει μόνο όταν στο σημείο που θα σταματήσει δεν θα εμποδίζει άλλους οδηγούς. Αυτό ακριβώς, εάν ήταν έτσι επειδή δεν μπορεί να υπολογίσει ο άλλος την ροή της κυκλοφορίας θα έμενε στην μέση του δρόμου με κόκκινο φανάρι εμποδίζοντας αυτούς που περνάνε με πράσινο... Κάτι που βλέπουμε συχνά.. Επίσης αυτό που λένε έτρεχε και δεν το είδα δεν μπορώ να το καταλάβω... Δηλαδή γίνεται αόρατος αυτός που αντί για 40 πχ πάει με 70;;; Ts Ότι ο άλλος πήγαινε πιο γρήγορα αυτό δεν αναιρεί ότι φταίς. Το σημαντικό είναι ότι είστε καλά τα σίδερα φτιάχνονται. Τυχερή είσαι στην ατυχία σου που έφερες σβούρες και δεν στην εχωσε μια και έξω. Προσοχή θέλει και να ελέγχουμε πάντα περισσότερο από μια φορά όταν περνάμε στοπ παλλόμενα κτλπ. 1
babisskg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στις 30/6/2019 στις 3:20 ΠΜ, Evakipetros είπε Παιδιά καλησπερα είχα ένα τροχαίο στο Μαρούσι στην οδό Αμαρούσιου Χαλανδρίου και φραγκοκλησιας .. εγω με φανάρι πράσινο και βελάκια πορτοκαλί παλομενα ήθελα να στριψω αριστερά στη διασταύρωση εφόσον ελέγχω το δρόμο κ ήταν ελεύθερος περνάω τη διασταύρωση και φτάνοντας στη φραγκοκλησιας έρχεται ο άλλος από δεξιά μου και σκάει πάνω μου με τεράστια ταχύτητα .. με αποτέλεσμα το αμάξι έγινε μαύρα χάλια δυο πόρτες δεξιά αερόσακοι κολώνα σασί και δεν ξέρω τι άλλο .. ο τύπος βγήκε και ζήτησε συγνώμη κ ότι δεν με είδε κ δεν πάτησε φρένο κ έπεσε πάνω μου αργότερα όμως άλλαξε γνώμη κ είπε ότι έφταιγα εγώ που έπρεπε να του δώσω προτεραιότητα (φυσικά κ έπρεπε να του δώσω προτεραιότητα αλλά δεν ήταν στο οπτικό μου πεδίο όταν ξεκίνησα να περάσω ) ποιος φταει στην προκειμένη περίπτωση ; Είχα ήδη περάσει ήμουν ήδη στην πορεία μου και έπεσε πάνω μου ; Δεν με χτύπησε μπροστά με χτύπησε στο τελείωμα της πόρτας του συνοδηγού και όλη την πίσω πόρτα και κολώνα του αυτοκινήτου .. Καλή ευκολία , η Τροχαία δεν έρχεται πλέον αν υπάρχουν μόνον υλικές ζημίες , οπότε τον ρόλο του κριτή αναλαμβάνει όποιος από τους δύο των ασφαλιστικών έρθει εκείνη την στιγμή για καταγραφή του ατυχήματος , δεν έχει σημασία ποιός από τους δύο , είναι το ίδιο . Σε όλες τις περιπτώσεις η καταγραφή αναφέρει κάποιον ως Α και τον άλλο ως Β και ο Α θεωρείται ο υπαίτιος . Και πάλι καλή ευκολία ........
Προτεινόμενες αναρτήσεις