Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω οτι το μεγεθος της ζημιας και στα 2 οχηματα θα βοηθησει στο να αποδειχθει ποσο ετρεχε ο αλλος.

Εαν μας λες ομως οτι εχουν χτυπησει οι 2 πορτες,μαλλον δεν εχεις και πολλες ελπιδες.

Εαν ησουν χτυπημενος μονο  πισω κατι θα γινοταν.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακούγεται σαν αυτός που σε χτύπησε να πήγαινε πλακωμένος για να προλάβει το φανάρι οπότε όντως να έτρεχε πάνω απο το όριο. Αλλά μόνο η ζημιά μπορεί να αποδείξει την ταχύτητα του, δυστυχώς. 

Για αυτό είναι χρήσιμα τα μονά φανάρια σε αριστερές στροφές που έχουν οι Γερμανοί ώστε να στρίβεις παντού αριστερά αλλά μόνο αν ανάψει το "πριβέ" πράσινο (θεωρητικα, κι εκεί καμικάζι περνάνε)

Δημοσ.

Στην καλύτερη νομίζω θα βγει 50-50 υπαιτιοτητα αν ο πραγματογνωμονας  διαπιστώσει και γράψει στην έκθεση ότι σε χτύπησε με υπερβολική ταχύτητα (80-100 δλδ, το 60 στη πόλη κάνει ίδια ζημιά με το 50). Τελικά βέβαια και οι 2 αρνητική δήλωση θα κάνετε και θα αποφασίσει το δικαστήριο. Ευτυχώς είστε καλά, τα άλλα φτιάχνονται (οκ με μπόλικα χρήματα, αλλά φτιάχνονται) 

Δημοσ.
7 hours ago, kamasteri said:

αν είναι πάνω από 50 χλμ την ώρα (όριο πόλης), φταίει ο άλλος και ας είχε προτεραιότητα.

Αυτό που το βασίζεις? 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, NickTG είπε

αν δεν υπαρχε πινακιδα με αλλο οριο ταχυτητας ,το επιτρεπτο οριο εντος κατοικημενης περιοχης ειναι 50χλμ , η υπερβαση του οριου ειναι τροχαια παραβαση.

ο φιλος μας απο οσα  μας ειπε νομιζω πως μονο αυτο το χαρτι εχει στα χερια του, οτι δεν ειχε χρονο αντιδρασης.

μια καμερα, ενας μαρτυρας,η ζημια  απο τη σφοδροτητα της συγκρουσης, ισως με αυτα  βρει το δικιο του.

αν εχει φρεναρισμα πχ 10 μετρων δειχνει οτι πηγαινε με πχ 100χλμ /ωρα, και μπορει δικαστικα να διεκδικησει.

ολα αυτα εφοσον ο Χ ειναι τυπικος και σωστος , πχ δεν παραβιασε στοπ,, κοκκινο, μιλουσε στο κινητο ,ηταν μεθυσμενος,δεν μπηκε αναποδα σε δρομο με απαγορευτικο κτλ. αλλιως χανεις το δικιο σου.

Δημοσ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αξίζει να το πας δικαστικά; Δεν έχει πολλά έξοδα η διαδικασία;

Δημοσ.

Παιδιά σταμάτησε ο μπροστινός μου είχε κίνηση κ σταμάτησα κ εγώ βέβαια αυτό δεν καταγράφηκε πουθενά αλλά το λέω εδώ δεν είναι ότι δεν τον είδα όταν πέρασα σεν υπήρχε αμάξι ο άλλος έτρεχε πολύ παρά πολύ πήγαινε αεροδρόμιο μου είπε ..

με χτύπησε κυρίως στην πίσω πόρτα αλλά έχει πάρει κ μπροστινή .. τι να πω περιμένω να δω τι θα πουν οι ασφαλιστικές τώρα λογικά μέσα στην εβδομάδα θα δω .. και θα ψάξω για κάμερες την περιοχή μήπως κ αποδείξω ότι έτρεχε 

οσο για το δικαστικό κομμάτι έχω νομική προστασία από την ασφάλεια μου δεν θα πληρώσω κάτι όλα θα είναι τσάμπα όποτε αξίζει να το πάω δικαστικά το θέμα είναι ότι θα αποζημιώθω αν αποζημιωθω ύστερα από 5-6 χρόνια στην καλύτερη ενώ εμένα τώρα με καίει το αμάξι που δεν έχω να κάνω τη δουλειά μου 

9 ώρες πριν, NickTG είπε

Αυτό που το βασίζεις? 

Υπάρχει το άρθρο 9 η 12 του κοκ που αναφέρει αυτό που γράφει το διάβασα κ εγώ 

7 ώρες πριν, The_Judas είπε

Σε αυτές τις περιπτώσεις αξίζει να το πας δικαστικά; Δεν έχει πολλά έξοδα η διαδικασία;

Αξίζει αν έχεις νομική προστασία στην ασφάλεια σου δεν πληρώνεις τίποτα !! Όλα τα κάνει η ασφάλεια 

19 ώρες πριν, gasgounis είπε

Εφοσον αυτος ανεβαινε/κατεβαινε την αμαρ. Χαλανδριου, πως δεν τον ειδες; ο δρομος στο σημειο αυτος ειναι ευθεια και εχεις ορατοτητα μεγαλη. Για μενα, νομιζω οτι φταις εσυ... απο νομικη αποψη δεν ξερω τι ισχυει αλλα στην πραξη επρεπε να βλεπεις οτι ερχεται και να μην βιαστεις. Επειδη ειναι 300 μετρα απο το σπιτι μου, την ξερω την διασταυρωση καλα και δυστυχως γινονται συχνα ατυχηματα. Παλια ουτε φαναρι δεν ειχε εκει και γινοταν χαμος καθε εβδομαδα. 

Αν δεν ανεβαινε/κατεβαινε την Αμαρουσιου Χαλανδριου αλλα διεσχιζε την φραγκοκλησιας, εφυγε αυτος με κοκκινο.

Τελος, φωναξατε αστυνομια για καταγραφη του γεγονοντος;

Οτι ειπα ειναι σε φιλικο υφος, κριμα για τη ζημια και ελπιζω να μην χτυπησε κανενας

Δεν χτύπησε κανείς ευτυχώς διότι η ζημιά είναι τόσο μεγάλη που με γύρισε 2 σβούρες μετά τη σύγκρουση !! Φαντάσου ποσό έτρεχε ..δεν τον είδα τσέκαρα το δρόμο ήταν καθαρός κ πέρασα .. 

8 ώρες πριν, kamasteri είπε
9 ώρες πριν, NickTG είπε

αν δεν υπαρχε πινακιδα με αλλο οριο ταχυτητας ,το επιτρεπτο οριο εντος κατοικημενης περιοχης ειναι 50χλμ , η υπερβαση του οριου ειναι τροχαια παραβαση.

ο φιλος μας απο οσα  μας ειπε νομιζω πως μονο αυτο το χαρτι εχει στα χερια του, οτι δεν ειχε χρονο αντιδρασης.

μια καμερα, ενας μαρτυρας,η ζημια  απο τη σφοδροτητα της συγκρουσης, ισως με αυτα  βρει το δικιο του.

αν εχει φρεναρισμα πχ 10 μετρων δειχνει οτι πηγαινε με πχ 100χλμ /ωρα, και μπορει δικαστικα να διεκδικησει.

ολα αυτα εφοσον ο Χ ειναι τυπικος και σωστος , πχ δεν παραβιασε στοπ,, κοκκινο, μιλουσε στο κινητο ,ηταν μεθυσμενος,δεν μπηκε αναποδα σε δρομο με απαγορευτικο κτλ. αλλιως χανεις το δικιο σου.

Δεν φρέναρε καν !! Και δεν μέτρησαν τίποτα !! Ούτε αλκοτέστ του έκαναν !!

• Like 1
Δημοσ.

θα γίνουμε σαν τη Ρωσία και την Κίνα που έχουν κάμερες στα αυτοκίνητα τους για να αποδείξουν ότι ο γάιδαρος δεν πετάει .

δυστυχώς οι ασφαλιστικές για να μην πληρώσουν σε βγάζουν τρελό .

η μόνη συμβουλή είναι ακολουθουμε πιστά τον ΚΟΚ . 

Δημοσ.

Κλασσικό σημείο καρμανιόλα η συγκεκριμένη διασταύρωση. Συνέχεια τροχαία γίνονται στο σημείο λόγω των παλλόμενων φαναριών.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gmts είπε

Κλασσικό σημείο καρμανιόλα η συγκεκριμένη διασταύρωση. Συνέχεια τροχαία γίνονται στο σημείο λόγω των παλλόμενων φαναριών.

Δεν το ήξερα αυτό το έμαθα πλέον κ με άσχημο τρόπο και βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν να λέω κ ευχαριστώ που είμαι ζωντανή εγώ και ο γιος μου .. το γράφω αυτό με σφίξιμο στο στομάχι διότι ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το σοκ της σύγκρουσης ..

Δημοσ.

Το γεγονός ότι έμεινες σταματημένος/μένη στην μέση του δρόμου σίγουρα παίζει το ρόλο του. Ειδικά βράδυ αν ένα αυτοκίνητο είναι κάθετα στο δρόμο δεν φαίνεται το ίδιο καλά. Άσχετα πάντως με αυτό,  νομίζω το πάτημα που έχεις για να κάνεις αρνητική δήλωση είναι ακριβώς αυτό, δηλαδή ότι σταμάτησες στην μέση του δρόμου γιατί είχες μπροστά σου ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Ο μπροστινός τουλάχιστον δεν έμεινε, δεν άφησε στοιχεία σαν μάρτυρας?

Δημοσ.

Επειδή ο τύπος ζήταγε συγνώμη κ είπε ότι φταει τους έδιωξα τους μάρτυρες μετά άλλαξε γνώμη .. δεν ήταν βράδυ ήταν απόγευμα 7:30 ώρα με ήλιο 

• Sad 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα θέματα ΔΕΝ εμπιστεύεσαι κανέναν. Ενας γνωστός μου είχε μια μικρή καραμπόλα με δύο αυτοκίνητα. Ο υπαίτιος του τρακαρίσματος είχε πιει αλκοολ...τους παρακάλεσε να μην καλέσουν αστυνομία και τελικά τους πιστόλιασε.

Τέτοιες διασταυρώσεις καρμανιόλες δυστυχώς υπάρχουν πολλά παρόμοια σημεία, στα οποία αν έχουν παρκάρει αυτοκίνητα στις γωνίες του δρόμου δεν έχεις καμία ορατότητα ότι και να κάνεις.

Αν ο άλλος τρέχει με 30-40 τον βλέπεις, αν είναι με 60+ δεν προλαβαίνεις ούτε καν να καταλάβεις τι έγινε.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Σε αυτά τα θέματα ΔΕΝ εμπιστεύεσαι κανέναν. Ενας γνωστός μου είχε μια μικρή καραμπόλα με δύο αυτοκίνητα. Ο υπαίτιος του τρακαρίσματος είχε πιει αλκοολ...τους παρακάλεσε να μην καλέσουν αστυνομία και τελικά τους πιστόλιασε.

Τέτοιες διασταυρώσεις καρμανιόλες δυστυχώς υπάρχουν πολλά παρόμοια σημεία, στα οποία αν έχουν παρκάρει αυτοκίνητα στις γωνίες του δρόμου δεν έχεις καμία ορατότητα ότι και να κάνεις.

Αν ο άλλος τρέχει με 30-40 τον βλέπεις, αν είναι με 60+ δεν προλαβαίνεις ούτε καν να καταλάβεις τι έγινε.

Στην δικιά μου περίπτωση δεν κατάλαβα καν τι έγινε !!! Δυστυχώς ! 

Γνωρίζει κανείς μήπως ποσό είναι το όριο ταχύτητας στην αμαρουσιου Χαλανδρίου ; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evakipetros είπε

Στην δικιά μου περίπτωση δεν κατάλαβα καν τι έγινε !!! Δυστυχώς ! 

Γνωρίζει κανείς μήπως ποσό είναι το όριο ταχύτητας στην αμαρουσιου Χαλανδρίου ; 

μπηκα στο google maps και πινακιδα με ταχυτητα δεν εχει ουτε στην ανοδο ουτε στη καθοδο.

ειδα και το δρομο ,εχει μεγαλη ορατοτητα. δεν ξερω στα ποσα μετρα ηταν αυτος και εσυ αποφασισες να διασχισεις το δρομο.

ανεξαρτητα με ποσα πηγαινε, εχει μεγαλο βαθος ο δρομος ,βλεπεις αρκετα καλα..  τελικα μονο αν αποδειχτει οτι πηγαινε με 100 συν , εχεις ελπιδα..δυστυχως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...