Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η άρση απορρήτου μιας κλήσης που έγινε ένα χρόνο και ένα μήνα πριν; Πρόκειται για κύκλωμα το οποίο μου την έχει στήσει με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και για να αποδείξω το παραμικρό πρέπει να έχω αποδείξεις. ευχαριστω
stratosw Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Με εισαγγελικη εντολη και για εγκληματικες ενεργειες. Για ολα τα υπολοιπα δεν παιζει με ... νομιμη οδο. Υγ: δεν ειμαι δικηγορος
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Πόσο καιρό αποθηκεύεται η συνομιλία στα αρχεία του ομίλου τηλεπικοινωνιών γνωρίζεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, enark είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η άρση απορρήτου μιας κλήσης που έγινε ένα χρόνο και ένα μήνα πριν; Πρόκειται για κύκλωμα το οποίο μου την έχει στήσει με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και για να αποδείξω το παραμικρό πρέπει να έχω αποδείξεις. ευχαριστω Ούτε εγώ είμαι δικηγόρος. Πήγαινε στον εισαγγελέας βάρδιας του τόπου κατοικίας σου να ζητήσεις εισαγγελική εντολή για άρση απορρήτου. Λογικά μόνο εάν πρόκειται για κακούργημα θα κάνεις κάτι, αλλιώς ο εισαγγελέας δε θα σου κάνει τη χάρη. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από natural_sgf
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, stratosw είπε Με εισαγγελικη εντολη και για εγκληματικες ενεργειες. Για ολα τα υπολοιπα δεν παιζει με ... νομιμη οδο. Υγ: δεν ειμαι δικηγορος Αυτό ακριβώς.
tornado Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, enark είπε που έγινε ένα χρόνο και ένα μήνα πριν; νομιζω οτι εχεις αργησει ηδη αρκετα για να ασχοληθει εισαγγελεας. Ωστοσο ενας δικηγορος θα σου απαντησει σιγουρα για το τι μπορεις να κανεις. συνεπως αυριο πρωι πρωι ξεκινα να τρεχεις
G.bar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Eπίσης άρση απορρητου των κλήσεων σημαίνει οτι μπορεις να δεις ποιος τηλεφώνησε σε ποιόν και για πόση ώρα μιλήσανε. Δεν αποθηκευεται καπου η συνομιλία. Για να ακούσεις τί λένε πρέπει να έχει ηδη μπει "κοριος" με εισαγγελική εντολη, αλλα και πάλι δεν ακούς εσυ τίποτα, ακούνε αυτοι που πρέπει. Αν φυσικά ήταν συνομιλία που ειχε προηγηθει το "η κληση σας καταγράφεται" τότε τη καταγράφουν για δικό τους συμφέρον και αν τη ζητήσει άλλος λογικά θα έχει "σβηστει" μετα απο τοσο καιρο. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από G.bar
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, enark είπε Πόσο καιρό αποθηκεύεται η συνομιλία στα αρχεία του ομίλου τηλεπικοινωνιών γνωρίζεις; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι συνομιλίες αποθηκεύονται?
Γιαούρτι Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι συνομιλίες αποθηκεύονται? μπορεί να εννοεί τα στοιχεία κλήσης.
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε μπορεί να εννοεί τα στοιχεία κλήσης. Τι να σου πω δεν ξέρω, εγώ του απάντησα σε αυτό ακριβώς που έγραψε, αν πράγματι εννοούσε κάτι άλλο τότε ας επαναδιατυπώσει την ερώτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα