Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.ktimairida.gr/default.asp

Εχω να παω την Παρασκευη σε ενα γαμο...Ειχα παει και πριν 3 χρονια και τρομαξα να το βρω...Το gps ειχε τελαθει να κανει "νεο υπολογισμο διαδρομης" Οποιος ειναι απο εκει ή ξερει καλα ας βοηθησει 

Θα μπω Αττικη Οδο απο Λ.Ηρακλειου με κατεθυνση αεροδρομιο .

Ο χαρτης που εχει στη σελιδα του δεν βοηθησε να καταλαβω .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Google maps ,στο κινητό και θα σε πάει μόνο του .. δεν είναι δύσκολο πάντως την Λαυρίου άμα πάρεις και ρωτήσεις θα το βρεις πίσω από το αεροδρόμιο είναι.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, christopher0016 είπε

Google maps ,στο κινητό και θα σε πάει μόνο του .. δεν είναι δύσκολο πάντως την Λαυρίου άμα πάρεις και ρωτήσεις θα το βρεις πίσω από το αεροδρόμιο είναι.

Καλημερα.Αρα περανω το Αεροδρομιο αν καταλαβα καλα .Θυμαμαι ηταν ερημια και δεν υπηρχε καποιος να ρωτησω.

6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι τρελα εχει το gps, δεν βλεπω κατι περιεργο.

https://maps.app.goo.gl/WWyhJvNqy1FrCDVg8

Εχω το destinator σε οθονη 7 ιντσων στο αυτοκινητο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν την Παρασκευή σε ένα γάμο στο συγκεκριμένο κτήμα. Το google maps σε βγάζει καρφί. Εχουν και μερικές ταμπέλες στο δρόμο.  

Επεξ/σία από kgkatzi
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως ξεχνά το destinator αν κ ήμουν μεγάλος οπαδός του δεν αξίζει πλέον. Google maps κ τέλος 

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, paylidis είπε

Όντως ξεχνά το destinator αν κ ήμουν μεγάλος οπαδός του δεν αξίζει πλέον. Google maps κ τέλος 

Επειδη το εχω σε μεγαλη οθονη 2din Kenwood με navibox  στο αυτοκινητο βολευει αλλα....Για μεσα στην πολη δεν εχω ιδιαιτερα προβλήματα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Επειδη το εχω σε μεγαλη οθονη 2din Kenwood με navibox  στο αυτοκινητο βολευει αλλα....Για μεσα στην πολη δεν εχω ιδιαιτερα προβλήματα .

Σε νιώθω. Ήταν ομωσ ο λόγος που άλλαξα οθόνη και έκανα αλλά 500€ έξοδα ενώ ήδη είχα. Το google maps βολεύει πολύ περισσότερο ειδικά επειδή δίνει και κυκλοφορία. Τα υπόλοιπα λογισμικά έχουν μείνει πολύ πίσω δυστυχώς. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Βαλε το iGo, πολυ καλύτερο, τωρα για ενημερωσεις δεν ξερω

Αυτό τρέχω στο αμαξι

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Βαλε το iGo, πολυ καλύτερο, τωρα για ενημερωσεις δεν ξερω

Αυτό τρέχω στο αμαξι

Ευχαριστω αλλα δεν ξερω αν μπαινει και αν δουλευει με navibox .Η οθονη Kenwood 7029 δεν εχει υποδοχη να το περασω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα με πηγε χθες το κινητο .

Μεχρι καποιο σημειο συμβαδιζε με το destinator που δεν παιρνει τοποθεσιες εκτος απο αυτες που εχει στα αγαπημενα .

Μετα...χαμος ..Μονο διεθυνηση Διγενη με αφησε να βαλω το destinator αλλα δεν υπαρχει αριθμος.

Μπορει να μπουν χαρτες google σε οθονη 2 din ?Για να δουλεψουν οι χαρτες θελουν internet ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...