AristidisZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλά δε κατάλαβες 18 τμ διαφορά στα 67 όταν είδες το σπίτι ; Μιλαμε για πάνω από 20% διαφορά, απορώ πραγματικά... 1
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλά δε κατάλαβες 18 τμ διαφορά στα 67 όταν είδες το σπίτι ; Μιλαμε για πάνω από 20% διαφορά, απορώ πραγματικά... Μπορεί να έχει μεγάλα μπαλκόνια και να ξεγελαστηκε
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μπορεί να έχει μεγάλα μπαλκόνια και να ξεγελαστηκε Τι σχέση έχουν τα μπαλκόνια με τα τετραγωνικά ενός σπιτιού ; 3
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Τι σχέση έχουν τα μπαλκόνια με τα τετραγωνικά ενός σπιτιού ; Μετράνε στον κοινόχρηστο χώρο;
AristidisZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Μετράνε στον κοινόχρηστο χώρο; Κάτι δεν έχεις κατάλαβει καλά... Σε κάποια παλιά συμβόλαια βάζανε στην επιφάνεια του σπιτιού και τα κλιμακοστάσια, ποτε όμως δεν έχω δει να αναφέρεται σε έγγραφο η επιφάνεια των μπαλκονιών Εδώ όμως μιλάμε για νεόδμητο σπίτι, όποτε ούτε το παραπάνω που έγραψα ισχύει 1
xgol Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Απλα νοικιασες ενα σπιτι που σου αρεσε, και ψαχνεις (ανούσιο) λόγο να μειώσεις την τιμή. Παμε παρακάτω. 7 1
kirileman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Zerg13 είπε Μετράνε στον κοινόχρηστο χώρο; Double οτινάναι!!! 1
talibanakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μπορει να νιωθεις "εξαπατημενος",αλλα επειδη δε βρισκεις ευκολα σπιτι ( το ειδες και μονος σου ) εαν το ενστικτο σου σου λεει οτι δε θα εχεις αλλα προβληματα με αυτον στο μελλον, καντο γαργαρα και μπες μεσα. Μην τρωγεσαι με τα ρουχα σου. 1
N.World Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, kirileman είπε Double οτινάναι!!! + 1
Haldol Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλά ο μπάρμπας μπορεί να μη ξέρει καν πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι. Στο σπίτι που νοικιάζω εγώ λέει 44 το συμβόλαιο, ενώ το 'χω μετρήσει πάνω από 50. Το λέω στην ιδιοκτήτρια (απλά για να το γνωρίζει) και μου απαντάει "α καλή φάση, για 44 μου 'χαν πει". Το πατρικό μου, από την άλλη, δε ξέρουμε αν είναι 260 ή 320. Έχουμε μπλέξει τους χώρους. Γενικά, μπορεί κάποτε να του είπε ένας μηχανικός ή ο οποιοσδήποτε 85, ή 67, ή οτιδήποτε, και να 'μεινε τόσο στο μυαλό του, κι ας είναι λάθος. Δε σημαίνει τίποτα. Εάν είναι οκ το σπίτι αλλά και αυτός, μη τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Γιατί καλά σπίτια με σωστούς ιδιοκτήτες σπανίζουν.
DrLo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 19 ώρες πριν, solidsnake95 είπε Καλησπερα σας. Προχτες νοικιασα με τη κοπελια ενα διαμερισμα 85τμ στο κεντρο του αιγαλεω νεοδμητο. Υπογραψαμε ενα συμφωνητικο και ανεμενα την ειδοποιηση απ το Taxis για αποδοχη. Ο ιδιοκτητης ειναι παππους κομματοσκυλο καλα χωμενο (μεχρι εκει που δε παιρνει) και ουσιαστικα δρα εκ μερους της κορης του (Δικηγορινα στο επαγγελμα) της οποιας ανηκει το διαμερισμα. Δεν βγηκε κατι στο Taxis σημερα, και τον καλεσα σημερα και μου πε πως θα χρειαστει ενα χαρτι για την ενεργειακη κλαση του σπιτιου προκειμενου να μπορεσει να προχωρησει η διαδικασια αλλα και να ανοιξω λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα μου. Προσφερθηκα να φερω ενα ξαδερφο πολιτικο μηχανικο να τραβηξει φωτογραφιες και να κινησει τη διαδικασια και εκεινος το δεχτηκε. Ηρθε λοιπον, εκανε οτι εκανε, και στο τελος με ρωτησε μερικα στοιχεια της κορης του οπως ΑΦΜ, ποσα τετραγωνικα αναφερει το συμβολαιο, κτλ οποτε τον καλεσα να μου τα δωσει. Οταν τον ρωτησα ποσα τετραγωνικα αναφερει το συμβολαιο ειδα πως κομπλαρε και μου πε δε θυμοταν.. Κατι μου βρωμαγε, οποτε εβαλα τον ξαδερφο να μετρησει επ ακριβως ποσα τετραγωνικα ηταν το σπιτι και εβγαλε.. 67τ.μ.!! 18τ.μ. Διαφορα δηλαδη σε σχεση με την αγγελια και τα λεγομενα του!! Βρηκα μια προφαση να τον ξανακαλεσω το απογευμα για τα χαρτια και μου ειπε να μην ανησυχω.. οταν τον ξαναρωτησα για τα τετραγωνικα τοτε μου ειπε πως ειχε κανει καποια μαγειρεματα στα τετραγωνικα και πως με συμφερει καθως θα πληρωνα παραπανω δημοτικους φορους.. οταν τον ρωτησα ποσο ακριβως μου ειπε "εε γυρω στα 75τ.μ. ειναι πραγματικα". Ειπα να μη το συνεχισω και να δω πως θα κινηθω. Του δειξα οπως και να χει πως δεν ειμαι κανας μπουρμπαδος. Το θεμα μου ειναι πως εχουμε υπογραψει ηδη, και πως αρεσει πολυ της κοπελιας το σπιτι καθως ειναι κοντα σε μετρο.. οποτε δε θελω να το ακυρωσουμε. Αυτο που θα θελα ειναι μηπως καταφερω να μου χαμηλωσει λιγο το νοικι καθως δε μου αρεσει να με κοροιδευουν μες τη μουρη μου. Απ την αλλη η ιδιοκτητρια ειναι δικηγορινα και ο πατερας ξεκαθαρα λαμογιο, οποτε δε ξερω τι μπορω να κανω.. εσεις τι θα με συμβουλευατε; Νομικα ή στα λογια μπορω να τον πιεσω καπως καθως μιλαμε ξεκαθαρα για διαστρεβλωση πραγματικοτητας της αγγελιας εξ αρχης; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Το ότι είπε ψέματα στη αγγελία είναι ένα ηθικό πρόβλημα , αλλά από τη στιγμή που τι είδες και σου αρέσει όπως λες και νομίζεις ότι σου κανει αυτό που είδες στα λεφτά που ειπατε, ποιό είναι το μεγάλο πρόβλημα? Ότι σου είπε ψέματα στη αγγελία? Καταλαβαίνω ότι έχεις δίκιο να σε απασχολεί μόνο αν το ότι φαίνονται λάθος τα τετραγωνικά θα σου δημιουργούσε εσένα πρόβλημα αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωση.
overpower Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Βασικά δες πόσο είναι δηλωμένο στις υπηρεσίες για να μην πληρώνεις παραπάνω φόρους. Μόνο αυτό είναι το πρόβλημα. Κατά τ άλλα, αν δεν σου αρκούν τα 67, απλά το αφήνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα