solidsnake95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλησπερα σας. Προχτες νοικιασα με τη κοπελια ενα διαμερισμα 85τμ στο κεντρο του αιγαλεω νεοδμητο. Υπογραψαμε ενα συμφωνητικο και ανεμενα την ειδοποιηση απ το Taxis για αποδοχη. Ο ιδιοκτητης ειναι παππους κομματοσκυλο καλα χωμενο (μεχρι εκει που δε παιρνει) και ουσιαστικα δρα εκ μερους της κορης του (Δικηγορινα στο επαγγελμα) της οποιας ανηκει το διαμερισμα. Δεν βγηκε κατι στο Taxis σημερα, και τον καλεσα σημερα και μου πε πως θα χρειαστει ενα χαρτι για την ενεργειακη κλαση του σπιτιου προκειμενου να μπορεσει να προχωρησει η διαδικασια αλλα και να ανοιξω λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα μου. Προσφερθηκα να φερω ενα ξαδερφο πολιτικο μηχανικο να τραβηξει φωτογραφιες και να κινησει τη διαδικασια και εκεινος το δεχτηκε. Ηρθε λοιπον, εκανε οτι εκανε, και στο τελος με ρωτησε μερικα στοιχεια της κορης του οπως ΑΦΜ, ποσα τετραγωνικα αναφερει το συμβολαιο, κτλ οποτε τον καλεσα να μου τα δωσει. Οταν τον ρωτησα ποσα τετραγωνικα αναφερει το συμβολαιο ειδα πως κομπλαρε και μου πε δε θυμοταν.. Κατι μου βρωμαγε, οποτε εβαλα τον ξαδερφο να μετρησει επ ακριβως ποσα τετραγωνικα ηταν το σπιτι και εβγαλε.. 67τ.μ.!! 18τ.μ. Διαφορα δηλαδη σε σχεση με την αγγελια και τα λεγομενα του!! Βρηκα μια προφαση να τον ξανακαλεσω το απογευμα για τα χαρτια και μου ειπε να μην ανησυχω.. οταν τον ξαναρωτησα για τα τετραγωνικα τοτε μου ειπε πως ειχε κανει καποια μαγειρεματα στα τετραγωνικα και πως με συμφερει καθως θα πληρωνα παραπανω δημοτικους φορους.. οταν τον ρωτησα ποσο ακριβως μου ειπε "εε γυρω στα 75τ.μ. ειναι πραγματικα". Ειπα να μη το συνεχισω και να δω πως θα κινηθω. Του δειξα οπως και να χει πως δεν ειμαι κανας μπουρμπαδος. Το θεμα μου ειναι πως εχουμε υπογραψει ηδη, και πως αρεσει πολυ της κοπελιας το σπιτι καθως ειναι κοντα σε μετρο.. οποτε δε θελω να το ακυρωσουμε. Αυτο που θα θελα ειναι μηπως καταφερω να μου χαμηλωσει λιγο το νοικι καθως δε μου αρεσει να με κοροιδευουν μες τη μουρη μου. Απ την αλλη η ιδιοκτητρια ειναι δικηγορινα και ο πατερας ξεκαθαρα λαμογιο, οποτε δε ξερω τι μπορω να κανω.. εσεις τι θα με συμβουλευατε; Νομικα ή στα λογια μπορω να τον πιεσω καπως καθως μιλαμε ξεκαθαρα για διαστρεβλωση πραγματικοτητας της αγγελιας εξ αρχης; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα
spy94 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Πολύ φασαρία για το τίποτα.Το είδες,σου κάνει,το νοίκιασες.Δεν το αγοράζεις για να ανησυχείς για την μεταπωλητική του αξία.Ασε που διαφορές στα μεικτά με τα καθαρά παίζουν. 2
fredd0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 αν το σπιτι που ειδες σου φανηκε καλη περιπτωση για το νοικι που ζητουσε τι σε νοιαζει ακριβως ποσα τετραγωνικα ειναι? αν το αγοραζες, φυσικα θα σε ενοιαζε. Απο τη στιγμη που νοικιαζεις, ειτε σε καλυπτει ειτε οχι.
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Αλήθεια, αν ο ξάδερφος το έβγαζε 100 τμ θα ήσουν διατεθειμένος να του δώσεις παραπάνω ενοίκιο από το συμφωνημένο? 7 1 1
solidsnake95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, αν ο ξάδερφος το έβγαζε 100 τμ θα ήσουν διατεθειμένος να του δώσεις παραπάνω ενοίκιο από το συμφωνημένο? Προφανώς και όχι αλλα θα του το λεγα πανω στη κουβεντα ποσα πραγματικα τ.μ. ειναι... δε θα τον κοροιδευα οπως αυτος εμενα. 21 λεπτά πριν, fredd0 είπε αν το σπιτι που ειδες σου φανηκε καλη περιπτωση για το νοικι που ζητουσε τι σε νοιαζει ακριβως ποσα τετραγωνικα ειναι? αν το αγοραζες, φυσικα θα σε ενοιαζε. Απο τη στιγμη που νοικιαζεις, ειτε σε καλυπτει ειτε οχι. Με νοιαζει γιατι δε μου αρεσει το προφανες: να ξεκινα μια συνεργασια με ψεμματα. Οκ βαλτο 85τ.μ. στην αγγελια για να προσελκυσεις παραπανω κοσμο αλλα λεγε τουλαχιστον απο κοντα την αληθεια τουλαχιστον.. λιγο μπεσα.. Ξεχασα να αναφερω επισης πως ειμαι ιδιοκτητης σε 2 διαμερισματα σε πιο μακρινη περιοχη απ αυτη που μενω. Ε και για το ενεργειακο ετρεξα οταν χρειαστηκε και για οτιδηποτε γενικα, αλλα κυριως δε κοροιδεψα ποτε μου κανεναν ετσι! Τουτεστιν δε βαφτισα τα 50 τ.μ. , 68 τ.μ. Υμαρτον δηλαδη. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από solidsnake95
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το θέμα δεν είναι τα τ.μ. αλλά πόσα σε χρεώνει για αυτό που σου δίνει. Τι σε νοιάζει πόσα είναι; σιγά. Ποιος θα πληρώνει τις ζημιές να συμφωνήσετε και όλα οκ. Δεν θα τον παντρευτείς. Αν δεν σου αρέσει η φάτσα του ακύρωσε γιατί θα τσακωθειτε αργότερα. Μην ακούς την κοπέλα σου όλο λάθη κάνουν και πέφτουν θύματα απάτης όσοι δεν ασχολούνται. Προσωπικά με όσους έκανα στραβή αρχή τσακώθηκα μετά. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από Zerg13 1
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, solidsnake95 είπε Προφανώς και όχι αλλα θα του το λεγα πανω στη κουβεντα ποσα πραγματικα τ.μ. ειναι... δε θα τον κοροιδευα οπως αυτος εμενα. Ε τότε μη σου κακοφανεί που και αυτός θα σου απαντήσει "προφανώς και όχι" όταν του ζητήσεις να σου χαμηλώσει το νοίκι. 1 1
solidsnake95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το θέμα δεν είναι τα τ.μ. αλλά πόσα σε χρεώνει για αυτό που σου δίνει. Τι σε νοιάζει πόσα είναι; σιγά. Ποιος θα πληρώνει τις ζημιές να συμφωνήσετε και όλα οκ. Δεν θα τον παντρευτείς. Αν δεν σου αρέσει η φάτσα του ακύρωσε γιατί θα τσακωθειτε αργότερα Δεν ειναι ουτε λιγα ουτε πολλα. Το θεμα μου ειναι πως δε το πε εξαρχης. Αν δηλαδη δεν απαιτουνταν το χαρτι αυτο δε θα το ανακαλυπτα τωρα, ισως αργοτερα. Αν ημουν μονος σαφως και θα φευγα. Ομως αφου αρεσει στη κοπελια και μετα απο 8 μηνες κουραστηκαμε να ψαχνουμε κατι που να αρεσει και στους 2.. απλα θα κανω υπομονη και θα επικοινωνουμε για τα τυπικα. 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε τότε μη σου κακοφανεί που και αυτός θα σου απαντήσει "προφανώς και όχι" όταν του ζητήσεις να σου χαμηλώσει το νοίκι. Οτι εγινε, εγινε. Με πειραξε πιο πολυ το ψεμμα οπως προειπα ειδικα στην αρχη μιας συνεργασιας. Ας ηταν ειλικρινης εξ αρχης κι ας παρεμενε ιδια τιμη, δε θα χα θεμα. Αλλα επειδη ακομα να καταλαβεις το νοημα αυτουνου που λεω αστο ασχολησου με κατι αλλο.. ολο ειρωνιες βραδιατικα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από solidsnake95
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκαθάρισε το θέμα των ζημιών φθορων τώρα που έχεις το πάνω χέρι. Γιατί θα τσακωθειτε αργότερα Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από Zerg13
solidsnake95 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Ξεκαθάρισε το θέμα των ζημιών φθορων τώρα που έχεις το πάνω χέρι. Του το ξεκαθαρισα καθως προεκυψε ηδη μια μικροζημια στο μπανιο απο τους προηγουμενους ενοικους που δε το χε παρατηρησει (και δεν εχω "μπει" ακομη). Εκανε τα πρεποντα, ηρθε το ειδε και επειτα εστειλε ανθρωπο. Δε νομιζω σε αυτο το τομεα να χουμε θεματα.
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, solidsnake95 είπε Του το ξεκαθαρισα καθως προεκυψε ηδη μια μικροζημια στο μπανιο απο τους προηγουμενους ενοικους που δε το χε παρατηρησει (και δεν εχω "μπει" ακομη). Εκανε τα πρεποντα, ηρθε το ειδε και επειτα εστειλε ανθρωπο. Δε νομιζω σε αυτο το τομεα να χουμε θεματα. Μετά είναι τα κοινόχρηστα και δεν έχετε τίποτα άλλο να χωρισετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, solidsnake95 είπε Καλησπερα σας. Προχτες νοικιασα με τη κοπελια ενα διαμερισμα 85τμ στο κεντρο του αιγαλεω νεοδμητο. Υπογραψαμε ενα συμφωνητικο και ανεμενα την ειδοποιηση απ το Taxis για αποδοχη. Ο ιδιοκτητης ειναι παππους κομματοσκυλο καλα χωμενο (μεχρι εκει που δε παιρνει) και ουσιαστικα δρα εκ μερους της κορης του (Δικηγορινα στο επαγγελμα) της οποιας ανηκει το διαμερισμα. Δεν βγηκε κατι στο Taxis σημερα, και τον καλεσα σημερα και μου πε πως θα χρειαστει ενα χαρτι για την ενεργειακη κλαση του σπιτιου προκειμενου να μπορεσει να προχωρησει η διαδικασια αλλα και να ανοιξω λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα μου. Προσφερθηκα να φερω ενα ξαδερφο πολιτικο μηχανικο να τραβηξει φωτογραφιες και να κινησει τη διαδικασια και εκεινος το δεχτηκε. Ηρθε λοιπον, εκανε οτι εκανε, και στο τελος με ρωτησε μερικα στοιχεια της κορης του οπως ΑΦΜ, ποσα τετραγωνικα αναφερει το συμβολαιο, κτλ οποτε τον καλεσα να μου τα δωσει. Οταν τον ρωτησα ποσα τετραγωνικα αναφερει το συμβολαιο ειδα πως κομπλαρε και μου πε δε θυμοταν.. Κατι μου βρωμαγε, οποτε εβαλα τον ξαδερφο να μετρησει επ ακριβως ποσα τετραγωνικα ηταν το σπιτι και εβγαλε.. 67τ.μ.!! 18τ.μ. Διαφορα δηλαδη σε σχεση με την αγγελια και τα λεγομενα του!! Βρηκα μια προφαση να τον ξανακαλεσω το απογευμα για τα χαρτια και μου ειπε να μην ανησυχω.. οταν τον ξαναρωτησα για τα τετραγωνικα τοτε μου ειπε πως ειχε κανει καποια μαγειρεματα στα τετραγωνικα και πως με συμφερει καθως θα πληρωνα παραπανω δημοτικους φορους.. οταν τον ρωτησα ποσο ακριβως μου ειπε "εε γυρω στα 75τ.μ. ειναι πραγματικα". Ειπα να μη το συνεχισω και να δω πως θα κινηθω. Του δειξα οπως και να χει πως δεν ειμαι κανας μπουρμπαδος. Το θεμα μου ειναι πως εχουμε υπογραψει ηδη, και πως αρεσει πολυ της κοπελιας το σπιτι καθως ειναι κοντα σε μετρο.. οποτε δε θελω να το ακυρωσουμε. Αυτο που θα θελα ειναι μηπως καταφερω να μου χαμηλωσει λιγο το νοικι καθως δε μου αρεσει να με κοροιδευουν μες τη μουρη μου. Απ την αλλη η ιδιοκτητρια ειναι δικηγορινα και ο πατερας ξεκαθαρα λαμογιο, οποτε δε ξερω τι μπορω να κανω.. εσεις τι θα με συμβουλευατε; Νομικα ή στα λογια μπορω να τον πιεσω καπως καθως μιλαμε ξεκαθαρα για διαστρεβλωση πραγματικοτητας της αγγελιας εξ αρχης; Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα Το συμβόλαιο που υπέγραψες δεν αναφέρει τετραγωνικά; Αν τα τετραγωνικά του συμβολαίου διαφέρουν από τα τετραγωνικά του ΠΕΑ (+- κάποια λίγα τμ), ας είναι και εισαγγελέας η κόρη του, έχεις εξαπατηθεί! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από natural_sgf
Βασίλης_29 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Συνήθως, ο μηχανικός όταν εκδίδει το ΠΕΑ κάνει δικές του μετρήσεις, ελέγχει αν τα τετραγωνικά είναι ίδια με αυτά της οικοδομικής άδειας και αν υπάρχει μικρή απόκλιση τότε αναγράφει στο ΠΕΑ τα τμ της άδειας. Σε αρκετά ακίνητα τα πραγματικά τετραγωνικά διαφέρουν από το συμβόλαιο από την άδεια από την ΔΕΗ και γίνεται ένα μπάχαλο.
green gordon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Εφόσον σου έχει πει ήδη 2 φορές ψέματα για τα τ.μ θα φας μεγάλα πακέτα μαζί του.ακυρωνεις το συμβόλαιο και πας αλλού να βρεις κάποιον ιδιοκτήτη όχι λαμόγιο. 2
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Αν βρηκες καλη τιμη σπιτι στο αιγαλεω μην το αφησεις. Αν το αφήσεις ομως θελω πμ. Θα το νοικιασει σε 5 λεπτα μην το παίξεις ιστορία γιατι θα ψαχνεις άλλους εξι μηνες. Αλώστε ολοι γράφουν παραπάνω τμ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα