Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fotodv7 είπε

Συμφωνώ σε όλα. Μια ερώτηση μόνο. Εφόσον έχεις δεχτεί (γενικά το λέω όχι εσύ προσωπικά) να αναλάβεις τα κοινόχρηστα, δε θα πρέπει να εξηγείς και στους υπόλοιπους τι κάνεις και τι πληρώνεις με τα λεφτά τους; Εγώ προσωπικά αν έπαιρνα τη διαχείριση (που ζήτησα αλλά δε τη δίνουν σε ενοικιαστές) θα ήθελα να μην ακούγεται το παραμικρό για εμένα. Και θα φρόντιζα να το πετύχω με την ανάλυση των εξόδων. Δε θα σου πει κανείς γιατί πήρες την Α λάμπα και όχι την Β. Αλλά όταν μου κοστολογείς 50€ βάση λάστιχου πυλωτής θέλω να δω την απόδειξη. 

Εννοείται!

Κάθε μήνα έκδοση κοινοχρήστων, αναλυτικός κατάλογοςσε εμφανή θέση με πλήρη ανάλυση όπως και σε κάθε ειδοποιητήριο ξεχωριστά. 

Φυσικά στο αρχείο μου τα λογιστικά (εσοδα-έξοδα-αποθεματικά) κάθε μήνα αρχειοθετημένα με αποδείξεις πληρωμής/παροχής υπηρεσίας έτοιμα για παράδοση στον επόμενο (όποτε)

Εγώ αναφέρομαι στην εκ των προτέρων αρνητική προδιάθεση χωρίς ίχνος στοιχειοθέτησης για κακοδιαχείριση.

Οταν τα εξηγείς, όλοι το καταλαβαίνουν, αλλά εκ των προτέρων ¨φταίει ο διαχειριστής¨...  

Επεξ/σία από Lousy Offcomer
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, fotodv7 είπε

Ωραία σε περίπτωση που ζητήσω παραστατικά από τα έξοδα και δε τα αναρτήσει στον πίνακα ανακοινώσεων, πως κινούμαι ; 

Δε θέλω να βαρέσω πιστόλι στα κοινόχρηστα γιατί με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που νοικιάζω έχω άριστες σχέσεις και ξέρω ότι θα τον ενοχλήσει ο διαχειριστής. 

Από την άλλη δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να πληρώνω στα τυφλά λογαριασμούς και εργασίες. 

ο καθε διαχειριστης ειναι υποχρεωμενος να σου αποδειξει πως προκυπτουν τα κοινοχρηστα με νομιμα παραστατικα....αν σου αρνηθει η επικαλεσθει οτι δεν υπαρχουν τετοια χαρτια γιατι εγιναν με μαυρη εργασια μπορεις να προφασιστεις οτι δεν πληρωνεις οτι εξοδο ειναι προφορικη του συμφωνια με εργατες γιατι δεν εχεις εμπιστοσυνη στην αληθοφανεια του ποσου....με αυτο τον τροπο μπορει να τσεπωνει και αυτος μεροκαματα...απο ολους σας εκει μεσα...αυτο δεν επιτρεπεται νομιμως και μπορεις να αρνηθεις την πληρωμη τετοιων προφορικων λογαριασμων και να ζητησεις γενικη συνελευση της πολυκατοικιας για να αποφασισθει εκει μεσα τι μελλει γενεσθαι....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

Κατ   αρχας   εδω   και  πολυ   καιρο    καμμια   εταιρεια   εκδοσεως   κοινοχρηστων    δεν   βγαζει   κοινοχρηστα   χωρις  νομιμη   αποδειξη.   Κινδυνευει   με  τεραστιο   προστιμο.

Οι   αποδειξεις   δεν  αναρτωνται   σε   πινακα   παρα   μονο   τα   γενικα   κοινοχρηστα. Οποιος   θελει   ζηταει   να  δει   τις  αποδειξεις.

Οποτε   οι   "μαυρες   εργασιες"   ειναι   παρανομες   και    δικαιωματικα   δεν  τις   πληρωνεις.

Για   ολες   τις   εργασιες   εχουν   δικαιωμα    να   φερουν  προσφορες    οι   ιδιοκτητες   που  τις   πληρωνουν.

Εκδοση κοινοχρηστων ,εννοεις να παρεις τηλεφωνο να καταχωρησουν στα μηνιαια εντυπα τα εξοδα που τους ανακοινωνει ο διαχειριστης ή να εχουν και τον λογο του δαχειριστη?Γιατι ανα αναφερεσαι στην πρωτη περιπτωση κανεις λαθος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilllis είπε

Εκδοση κοινοχρηστων ,εννοεις να παρεις τηλεφωνο να καταχωρησουν στα μηνιαια εντυπα τα εξοδα που τους ανακοινωνει ο διαχειριστης ή να εχουν και τον λογο του δαχειριστη?Γιατι ανα αναφερεσαι στην πρωτη περιπτωση κανεις λαθος.

Αυτός που εκδίδει τα κοινόχρηστα έχει και την ευθύνη της ανάρτησης των αποδείξεων. Τώρα το ποιος είναι και πως ακριβώς ενημερώθηκε για τα έξοδα, δεν κάνει καμία διαφορά. Παραθέτω αυτούσια την επίμαχη αγορανομική διάταξη:

Άρθρο 1
Ανάρτηση παραστατικών που αναφέρονται στα κοινόχρηστα πολυκατοικιών.

1. Τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες έκδοσης κοινοχρήστων, οφείλουν να αναρτούν στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας, μαζί με τον μηνιαίο κατάλογο κοινοχρήστων, και αντίγραφα των νόμιμων παραστατικών εγγράφων, από τα οποία αποδεικνύονται οι δαπάνες που αναφέρονται σε αυτά. Στην περίπτωση έλλειψης πίνακα ανακοινώσεων, οφείλουν, μαζί με το ειδοποιητήριο πληρωμής των κοινοχρήστων να επισυνάπτουν σε αυτό και απλές φωτοτυπίες των παραστατικών των ανωτέρω δαπανών.

Άρθρο 2
Κυρώσεις

2. Για τους παραβάτες των διατάξεων του άρθρου 1 της παρούσας επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/13187

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτός που εκδίδει τα κοινόχρηστα έχει και την ευθύνη της ανάρτησης των αποδείξεων. Τώρα το ποιος είναι και πως ακριβώς ενημερώθηκε για τα έξοδα, δεν κάνει καμία διαφορά. Παραθέτω αυτούσια την επίμαχη αγορανομική διάταξη:

Άρθρο 1
Ανάρτηση παραστατικών που αναφέρονται στα κοινόχρηστα πολυκατοικιών.

1. Τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες έκδοσης κοινοχρήστων, οφείλουν να αναρτούν στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας, μαζί με τον μηνιαίο κατάλογο κοινοχρήστων, και αντίγραφα των νόμιμων παραστατικών εγγράφων, από τα οποία αποδεικνύονται οι δαπάνες που αναφέρονται σε αυτά. Στην περίπτωση έλλειψης πίνακα ανακοινώσεων, οφείλουν, μαζί με το ειδοποιητήριο πληρωμής των κοινοχρήστων να επισυνάπτουν σε αυτό και απλές φωτοτυπίες των παραστατικών των ανωτέρω δαπανών.

Άρθρο 2
Κυρώσεις

2. Για τους παραβάτες των διατάξεων του άρθρου 1 της παρούσας επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/13187

Tον γνωριζω τον συγκεκριμενο νομο.

Εγω αναφερθηκα για αυτο Κατ   αρχας   εδω   και  πολυ   καιρο    καμμια   εταιρεια   εκδοσεως   κοινοχρηστων    δεν   βγαζει   κοινοχρηστα   χωρις  νομιμη   αποδειξη.   Κινδυνευει   με  τεραστιο   προστιμο.

και ειπα οτι δεν ισχυει.3 εταιριες που γνωριζω δουλευουν με το συστημα τηλεφωνικη ενημερωση=καταγραφη μηνιαιων εξοδων.

αυτο που γραφεις τωρα :Αυτός που εκδίδει τα κοινόχρηστα έχει και την ευθύνη της ανάρτησης των αποδείξεων ποιος ακριβως ειναι?ο διαχειριστης ήη εταιρια με τα εντυπα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Tον γνωριζω τον συγκεκριμενο νομο.

Εγω αναφερθηκα για αυτο Κατ   αρχας   εδω   και  πολυ   καιρο    καμμια   εταιρεια   εκδοσεως   κοινοχρηστων    δεν   βγαζει   κοινοχρηστα   χωρις  νομιμη   αποδειξη.   Κινδυνευει   με  τεραστιο   προστιμο.

και ειπα οτι δεν ισχυει.3 εταιριες που γνωριζω δουλευουν με το συστημα τηλεφωνικη ενημερωση=καταγραφη μηνιαιων εξοδων.

αυτο που γραφεις τωρα :Αυτός που εκδίδει τα κοινόχρηστα έχει και την ευθύνη της ανάρτησης των αποδείξεων ποιος ακριβως ειναι?ο διαχειριστης ήη εταιρια με τα εντυπα?

Τι ακριβώς είναι αυτό που σε δυσκολεύει στην περιγραφή "αυτός που εκδίδει τα κοινόχρηστα"? Σαφέστατο είναι, όπως επίσης σαφέστατη είναι και η αγορανομική διάταξη, αλλά θα στο κάνω ακόμα πιο ταληράκια:

- Αν τα εκδίδει ο διαχειριστής, τότε στην περίπτωση που δεν αναρτήσει μαζί με τα κοινόχρηστα και αντίγραφα αποδείξεων ο διαχειριστής θα επιβαρυνθεί το πρόστιμο.

- Αν τα εκδίδει εταιρεία διαχείρισης, τότε στην περίπτωση που δεν αναρτηθούν μαζί με τα κοινόχρηστα και αντίγραφα όλων των αποδείξεων η εταιρεία διαχείρισης θα επιβαρυνθεί το πρόστιμο.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τι ακριβώς είναι αυτό που σε δυσκολεύει στην περιγραφή "αυτός που εκδίδει τα κοινόχρηστα"? Σαφέστατο είναι, όπως επίσης σαφέστατη είναι και η αγορανομική διάταξη, αλλά θα στο κάνω ακόμα πιο ταληράκια:

- Αν τα εκδίδει ο διαχειριστής, τότε στην περίπτωση που δεν αναρτήσει μαζί με τα κοινόχρηστα και αντίγραφα αποδείξεων ο διαχειριστής θα επιβαρυνθεί το πρόστιμο.

- Αν τα εκδίδει εταιρεία διαχείρισης, τότε στην περίπτωση που δεν αναρτηθούν μαζί με τα κοινόχρηστα και αντίγραφα όλων των αποδείξεων η εταιρεία διαχείρισης θα επιβαρυνθεί το πρόστιμο.

στο παραπανω ποστ γραφεις :

Ξανααναφερω παλι οτι διορθωσα τον φιλο παραπανω στο σχολιο του οτι υπαρχουν ακομα εταιριες που βγαζουν κοινοχρηστα χωρις νομιμες αποδειξεις.

Αυτα..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vasilllis είπε

Ξανααναφερω παλι οτι διορθωσα τον φιλο παραπανω στο σχολιο του οτι υπαρχουν ακομα εταιριες που βγαζουν κοινοχρηστα χωρις νομιμες αποδειξεις.

Αυτα..

Αμ δεν είχες γράψει αυτό, άλλο είχες γράψει:

43 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αμ δεν είχες γράψει αυτό, άλλο είχες γράψει:

Δεν μπορω να καταλαβω.Τοσο δυσνοητο ειναι?

κανει λαθος:Κατ   αρχας   εδω   και  πολυ   καιρο    καμμια   εταιρεια   εκδοσεως   κοινοχρηστων    δεν   βγαζει   κοινοχρηστα   χωρις  νομιμη   αποδειξη.   Κινδυνευει   με  τεραστιο   προστιμο.

Δεν γνωριζω αν ισχυει το ιδιο και για την δευτερη που αναφερα:Να εχει αναλαβει η εταιρια και χρεη διαχειριστη.

Δημοσ.
Στις 30/6/2019 στις 1:08 ΠΜ, qwertyuiop2 είπε

Τέτοιο γυφταριό (συγγνώμη από τους Ρομά του φόρουμ για το χαρακτηρισμό) είναι ο μέσος Ελληνάρας ιδιοκτήτης και ενοικιαστής, γι' αυτό οι πολυκατοικίες μας είναι σαν το Τσέρνομπιλ: Χωρίς θέρμανση, ασυντήρητες και παρατημένες γενικά στο 1980 οι παλιές και στο 2010 οι καινούριες.

Μας φάινονται πολλά τα κοινόχρηστα και κυνηγάμε τους διαχειριστές να μην κάνουν τίποτα ώστε να μας έρχονται φθηνότερα, με πρόφαση νομιμότητας.

Όταν δούμε τους σοβάδες να πρήζονται από τις υγρασίες, αράχνες μεγέθους πάντζερ 4 στους φωταγωγούς και τη ΔΕΗ να έρχεται 50 ευρώ κάθε τετράμηνο επειδή αρνηθήκαμε κάποτε να δώσουμε 40 άπαξ για να βάλουμε led λάμπες ώστε να έρχεται ο λογαριασμός... 20 στο διηνεκές, είναι πολύ αργά.

Και τότε, φταίει πάλι ο διαχειριστής.

Μηπως εισαι διαχειριστης η απλα δεν εχεις μεινει ποτε σε πολυκατοικια?Υπαρχουν πολλοι διαχειριστες που βγαζουν ευκολα λεφτακια σε βαρος ενοικων που δεν θελουν/μπορουν να το κυνηγησουν.Βρεθηκα σε τετοια περιπτωση αλλα επειδη ημουν ετοιμος να μετακομισω δεν το εψαξα παραπανω.Διαπιστωσα οτι στην θερμανση ο διαχειριστης ο οποιος ειχε δικο του διαμερισμα 100τμ δεν πληρωνε ποτε καποιο σημαντικο ποσο για πετρελαιο.Ετσι εκανα το εξης.Τον δεκεμβρη που ετσι και αλλιως εμεινα 5 μερες ολες και ολες δεν αναψα καθολου την θερμανση για να δω τι ποσο θα βγει σε εμενα και τι στον διαχειριστη.Ιανουαριο βλεπω τον πινακα των κοινοχρηστων σε εμενα με την γκαρσονιερα των 50τμ αναλογουσε ποσο 70 ευρω(επαναλαμβανω δεν ανοιξα ποτε ουτε για ενα δευτερολεπτο μεσα στον μηνα τον θερμοστατη) και στον διαχειριστη με το διαμερισμα των 100τμ αναλογουσε 80 ευρω.Που στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ των περιπτωσεων να μην το αναψε ουτε αυτος για ενα δευτερολεπτο(πραγμα απιθανο μιας και ενα μηνα και ειδικα δεκεμβρη ολο και καποιες ωρες θα το αναψε) ηταν αηδιαστικη η διαφορα των 10 ευρω με τοσο μεγαλυτερο διαμερισμα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lousy Offcomer είπε

Εγώ έχω δικηγόρο που κανά δυό/τρεις τους έχω πάει δικαστικά, ο ένας δε χρωστάει πάνω από 8000 ευρώ (οικογένεια ευκατάστατη και με επιχειρηματική δραστηριότητα που αποδίδει στην επαρχία αλλά κρατάει κλειστό το σπίτι στην αθήνα χωρίς να ενδιαφέρεται) και θα τον πάω για κατάσχεση από ότι φαίνεται. 

Ολοι προτείνουν, συμβουλεύουν, κρίνουν, κατακρίνουν, το παίζουν ειδικοί, το μονο που ξέρουν να λένε είναι ότι είναι ακριβά τα κοινόχρηστα αλλά δεν αναλαμβάνουν την διαχείριση... ΠΑΝΤΑ έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν, είναι ¨πολυπράγμωνες¨  και δεν ευκαιρούν.

Λες και όλα γίνονται μόνα τους...  Λες και δεν χρειάζονται συντήρηση οι πολυκατοικίες...

Ολοι κρυώνουν ΠΑΡΑ πολύ και θέλουν 10 ώρες ημερησίως να καίει ο καυστήρας, αλλά στην είσπραξη όλοι διαμαρτύρονται για το ποσό. Λες και μας το δίνουν τζάμπα το φ.αέριο.

Τους λες ότι πρέπει να φτιάξουμε τα κάγκελα της ταράτσας για λόγους ασφαλείας και διαφωνούν λόγω ότι δεν πηγαίνουν στην ταράτσα.

Λες και οι καμμένες λάμπες αλλάζονται μόνες τους, το απλό ξεμπλοκάρισμα του ασανσέρ γίνεται από καμία ανώτερη δύναμη, οι πληρωμές γίνονται με τη σκέψη... και όλοι οι τεχνικοί έρχονται επειδή μας αγαπούν και όχι επειδή κάποιος τους κυνηγάει και τους πληρώνει..

Θα μπορούσα να γράψω σελίδες. 

Επειδη δηλαδη δεν θελει να τα παρει κανενας.. εχει το δικαιωμα ο διαχειριστης να χρεωνει τις δαπανες με τον δικο του τροπο??? 

Ξερεις καλα οτι μπορεις να κλεψεις απο παντου..!!!  Αν ερθει καποιος ιδιοκτητης και σου υποδειξει απο που να παιρνεις καποια αναλωσιμα πιο οικονομικα και σε ελεγχει πχ ποσες λαμπες? που μπηκαν? δεν θα το θες καθολου..!!! Ακομα και να σου πει εγω θα στις φερνω και θα τις αλλαζω.. παλι δεν θα το θες!  Θα του πεις παρε εσυ τα κοινοχρηστα!!!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Επειδη δηλαδη δεν θελει να τα παρει κανενας.. εχει το δικαιωμα ο διαχειριστης να χρεωνει τις δαπανες με τον δικο του τροπο??? 

Ξερεις καλα οτι μπορεις να κλεψεις απο παντου..!!!  Αν ερθει καποιος ιδιοκτητης και σου υποδειξει απο που να παιρνεις καποια αναλωσιμα πιο οικονομικα και σε ελεγχει πχ ποσες λαμπες? που μπηκαν? δεν θα το θες καθολου..!!! Ακομα και να σου πει εγω θα στις φερνω και θα τις αλλαζω.. παλι δεν θα το θες!  Θα του πεις παρε εσυ τα κοινοχρηστα!!!

Σε ποιό δικό μου ή δικό του τρόπο του διαχειριστή αναφέρεσαι? Δεν καταλαβαίνω την απορια σου.  Υπάρχει απόλυτα συγκεκριμένος τρόπος άσκησης της διαχείρισης, διαφάνειας όλων των υποθέσεων που αφορούν την πολυκατοικία,  αντίστοιχα τρόπος ελέγχου του εκάστωτε διαχειριστή και διαδικασία παράδοσης στον επόμενο. Από αυτό όμως που έχω καταλάβει στα χρόνια που είμαι διαχειριστής αλλά και σε πολλές πολυκατοικίες που έχω μείνει, κανένας δεν θέλει να ασχοληθεί... 

Το μόνο που υπάρχει είναι η νοοτροπία του: ¨δεν τα κάνεις καλά, αν ήμουν εγώ θα τα έκανα πολύ καλύτερα, δεν μπορώ όμως να είμαι εγώ διαχειριστής γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις¨  

Προσωπικά, φυσικά και ΘΕΛΩ να έρθει κάποιος από την πολυκατοικία να μου υποδείξει που υπάρχουν πιο φθηνές λάμπες π.χ που αντί για  1 ευρώ θα τις αγοράσω 0,60 (αρκεί να μην χρειάζεται να πάω με την μηχανή στην άλλη άκρη της Αθήνας ή να μου τις φέρει με απόδειξη ο ίδιος) για τον απλούστατο λόγο ότι θα υπήρχε άλλος ένας συγκάτοικος που θα ενδιαφερόταν και αυτός για την συνιδιοκτησία μας! Και που ίσως να ήθελε να συμμετάσχει ενεργά στην διαχείριση που -ούτως ή άλλως- είναι κουραστική διαδικασία και που πολύ θα ήθελα κάποιον για να συνεργάζομαι!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο "δώρο" σε ιδιώτη διαχειριστή (δλδ απλά έναν ιδιοκτήτη πολυκατοικίας) να του φέρνουν έτοιμες λάμπες με απόδειξη ή ότι άλλο θες :). 95% κάποιος απλά κάνει παράπονα ... "να αλλάξουμε τις λάμπες με οικονομίας" και εννοεί φυσικά να πας εσύ σαν βλάκας να τις πάρεις. Φυσικά μόλις πας και βάλεις στον επόμενο μήνα 30-40 ευρω δαπάνη για αλλαγή λαπτήρων θα έρθει να σου πει .... ... μα τι είναι αυτά ... τόσα λεφτα! :D

Εγώ παντως 4 χρόνια έχω κάνει διαχείριση, ποτέ δεν φιλοτιμήθηκε κανεις να κάνει κάτι

Επεξ/σία από gthe
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gthe είπε

Εγώ παντως 4 χρόνια έχω κάνει διαχείριση, ποτέ δεν φιλοτιμήθηκε κανεις να κάνει κάτι

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μακάρι να ήταν αλλιώς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lousy Offcomer είπε

Σε ποιό δικό μου ή δικό του τρόπο του διαχειριστή αναφέρεσαι? Δεν καταλαβαίνω την απορια σου.  Υπάρχει απόλυτα συγκεκριμένος τρόπος άσκησης της διαχείρισης, διαφάνειας όλων των υποθέσεων που αφορούν την πολυκατοικία,  αντίστοιχα τρόπος ελέγχου του εκάστωτε διαχειριστή και διαδικασία παράδοσης στον επόμενο. Από αυτό όμως που έχω καταλάβει στα χρόνια που είμαι διαχειριστής αλλά και σε πολλές πολυκατοικίες που έχω μείνει, κανένας δεν θέλει να ασχοληθεί... 

Το μόνο που υπάρχει είναι η νοοτροπία του: ¨δεν τα κάνεις καλά, αν ήμουν εγώ θα τα έκανα πολύ καλύτερα, δεν μπορώ όμως να είμαι εγώ διαχειριστής γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις¨  

Προσωπικά, φυσικά και ΘΕΛΩ να έρθει κάποιος από την πολυκατοικία να μου υποδείξει που υπάρχουν πιο φθηνές λάμπες π.χ που αντί για  1 ευρώ θα τις αγοράσω 0,60 (αρκεί να μην χρειάζεται να πάω με την μηχανή στην άλλη άκρη της Αθήνας ή να μου τις φέρει με απόδειξη ο ίδιος) για τον απλούστατο λόγο ότι θα υπήρχε άλλος ένας συγκάτοικος που θα ενδιαφερόταν και αυτός για την συνιδιοκτησία μας! Και που ίσως να ήθελε να συμμετάσχει ενεργά στην διαχείριση που -ούτως ή άλλως- είναι κουραστική διαδικασία και που πολύ θα ήθελα κάποιον για να συνεργάζομαι!

Κοιτα να δεις δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδο.. Αλλα υπο αυτες τις συνθηκες οταν δεν θελει να τα παρει κανενας.. αυτος που θα τα εχει για χρονια και ιδιως οταν δεν θα μιλαει κανενας θα ξεκιναει να το βλεπει σαν μεροκαματο!!! Εσυ ετσι οπως μου τα λες ανηκεις στους Αγιους!!! Προφανως δεν ξερεις περιπτωσεις διαχειριστων που να κλεβουν στεγνα και να μην μιλαει κανενας επειδη δεν θελουν να παρουν τα κοινοχρηστα!!!

Φαντασου στην πιατσα ειναι δεδομενο πλεον να λενε ο διαχειριστης δεν πληρωνει ποτε τα δικα του!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...