Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στον υπολογιστη μου εχω ενα προβλημα με την μητρικη και θα χρειαστει να την αλλαξω .
Η μητρικη που εχει ειναι η Gigabyte H110M-S2H τα υπολοπα ειναι τα :
Intel Core i5 6500 , 2x 4gb Corsair  DDR4-2132 (1066 MHz) CMK8GX4M2A2133C13 , NVIDIA GeForce GT 640 2GB ddr5 , Samsung SSD 860 EVO 250GB , WD 1tb Green .

Ποια ειναι η πιο καλη επιλογή μεχρι τα 80€ τωρα ( αγορα απο αθηνα κεντρο κλπ ) ?
Και ποια επιλογη θα ειναι πιο "ευκολη" για την αλλαγη χωρις να απαιτηθει φορματ και εγκατασταση ολα απο την αρχη ( δεν ξερω τι παιζει με τα chipsets κλπ γιαυτο και ψάχνομαι ).

Για δωστε τα φωτα σας ρε παιδια

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, villasg είπε

Καλησπερα στον υπολογιστη μου εχω ενα προβλημα με την μητρικη και θα χρειαστει να την αλλαξω .
Η μητρικη που εχει ειναι η Gigabyte H110M-S2H τα υπολοπα ειναι τα :
Intel Core i5 6500 , 2x 4gb Corsair  DDR4-2132 (1066 MHz) CMK8GX4M2A2133C13 , NVIDIA GeForce GT 640 2GB ddr5 , Samsung SSD 860 EVO 250GB , WD 1tb Green .

Ποια ειναι η πιο καλη επιλογή μεχρι τα 80€ τωρα ( αγορα απο αθηνα κεντρο κλπ ) ?
Και ποια επιλογη θα ειναι πιο "ευκολη" για την αλλαγη χωρις να απαιτηθει φορματ και εγκατασταση ολα απο την αρχη ( δεν ξερω τι παιζει με τα chipsets κλπ γιαυτο και ψάχνομαι ).

Για δωστε τα φωτα σας ρε παιδια

Γιατί δεν παίρνεις την ίδια να είσαι σίγουρος? 

Έχω κανιβαλίσει αρκετές φορές εγκαταστάσεις windows με τελευταία απο intel σε amd ryzen, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να βγάλω βάλω απο πριν τίποτα. Απο την άλλη μου έχει τύχει σε σύστημα φίλου, αναβάθμιση intel σε Intel και δεν έπαιζε με την καμία.

Tι windows έχεις περασμένα ? 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Γιατί δεν παίρνεις την ίδια να είσαι σίγουρος? 

Μια και θα γινει αλλαγη να πηγαινα σε κατι πιο "καλο"

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Tι windows έχεις περασμένα ? 

Windows 10 x64

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, villasg είπε

Μια και θα γινει αλλαγη να πηγαινα σε κατι πιο "καλο"

Windows 10 x64

Με i5 6500 τι ποιο καλό να χρειαστείς ? Πάρε μια ίδια με τη μέγιστη (χρονικά) εγγύηση που μπορείς να βρεις.   

Για κάτι ποιο καλό που πραγματικά θα είχες βελτίωση, είναι να πούλαγες και τα υπόλοιπα (εκτός των δίσκων) και να άλλαζες πλατφόρμα. Που εκεί ρισκάρεις με format 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...