Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα μόνιτορ 23 ίντσες full hd στα 144hz. Αυτή την στιγμή έχω ένα μόνιτορ του 2010 με 2ms (έτσι γράφει σε ένα αυτοκόλλητο δηλαδή) full HD που συνοδεύεται με dvi. 

Το Μαξ πόσο που διαθέτω ειναι 230-250. 

Έχω μπερδευτεί με το αν θα αγοράσω va ή TN. Αυτή που έχω τώρα δεν έχει ρυθμιζόμενη, στο ύψος βάση , πάρα μόνο  κλίση  με αποτέλεσμα αν σε μια έικονα υπάρχουν παραπλήσια χρώματα να μην μπορώ να διακρίνω τα χρώματα της γραμμές κτλ( τα κλασικά προβλήματα των TN).

Οπότε λέω να πάρω va, αλλά ακούω για πολύ ghosting και πολλά μιλισεκοντ καθυστέρηση. 

Ποια προτείνετε; η χρήση είναι για γκειμινγκ σε φυσιολογικά πλαίσια και σερφαρισμα, όχι ταινίες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, insomiaistas είπε

Θέλω να αγοράσω ένα μόνιτορ 23 ίντσες full hd στα 144hz. Αυτή την στιγμή έχω ένα μόνιτορ του 2010 με 2ms (έτσι γράφει σε ένα αυτοκόλλητο δηλαδή) full HD που συνοδεύεται με dvi. 

Το Μαξ πόσο που διαθέτω ειναι 230-250. 

Έχω μπερδευτεί με το αν θα αγοράσω va ή TN. Αυτή που έχω τώρα δεν έχει ρυθμιζόμενη, στο ύψος βάση , πάρα μόνο  κλίση  με αποτέλεσμα αν σε μια έικονα υπάρχουν παραπλήσια χρώματα να μην μπορώ να διακρίνω τα χρώματα της γραμμές κτλ( τα κλασικά προβλήματα των TN).

Οπότε λέω να πάρω va, αλλά ακούω για πολύ ghosting και πολλά μιλισεκοντ καθυστέρηση. 

Ποια προτείνετε; η χρήση είναι για γκειμινγκ σε φυσιολογικά πλαίσια και σερφαρισμα, όχι ταινίες. 

Τι gaming ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

pubg ,apex, battlefield παιζω .Το θεμα μου ειναι ποσο ghosting και delay εχουν τα VA panel σε σχεση με τα ΤΝ και αν ο μεσος γκειμερ θα το καταλαβει.

Επισης δεν βρισκω λογω να μην παω σε 144 hz 

ελεγα μια απο αυτες

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από insomiaistas
Δημοσ.
Στις 29/6/2019 στις 10:10 ΜΜ, insomiaistas είπε

pubg ,apex, battlefield παιζω .Το θεμα μου ειναι ποσο ghosting και delay εχουν τα VA panel σε σχεση με τα ΤΝ και αν ο μεσος γκειμερ θα το καταλαβει.

Επισης δεν βρισκω λογω να μην παω σε 144 hz 

ελεγα μια απο αυτες

Screenshot_2.png

Τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι κατεξοχήν 144hz παιχνίδια... H χρήση που κάνεις δεν απαγορεύει την αγορά Tn panel...  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι κατεξοχήν 144hz παιχνίδια... H χρήση που κάνεις δεν απαγορεύει την αγορά Tn panel...  

το ΤΝ που εχω αυτη την στιγμη ( ειναι 10ετιας) αν σε ενα λευκο φοντο εχει μια λιγο γκρι γραμμη δεν την βλεπω μονο αν  αλλαξω την οπτικη γωνια που κοιταω. Τα σημερινα ΤΝ πανελ ακομα εχουν αυτη την παραξενια ή καπως βελτιωθηκαν ?
Στα VA  το ghosting ειναι τοοοσο εμφανες ?

Δημοσ.

Τα ΤΝ τα τωρινα δεν εχουν καμια σχεση με τα 10ετιας.Ειχα dell του 09 και εχω του 19 και ειναι κλασεις ανωτερο σε γωνιες θεασης και χρωματα.

Στο VA παει αναλογα το πανελ.Ψαξε δες review και γνωμες χρηστων για καποιο συγκεκριμενο.Μονο ετσι μπορεις να σιγουρευτεις οτι δεν εχει καποιο χοντρο θεμα.

Γιατι αν παρεις στη τυχη και πεσεις σε κακο μοντελο,τοτε ναι ειναι τοσο εμφανες και σε κανει να ξερασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον ψαχνοντας αρκετα κατεληξα σε αυτες της 3 . μαλλον θα παω για τη Viewsonic .
Την AOC C24G1 την εχω στην λιστα γιατι διαβαζω απο αρκετα σιτε οτι δεν εχει σχεδον καθολου ghosting , αλλα ομως λενε πως  εχει πολυ. 
Γενικα ειμαι ψιλομπερδεμενος με VA-TN γιατι οι μισοι τα παρουσιαζουν το AOC C24G1 σαν   "τα VA εχουν τοσο ghosting που θα θελεις να αλλαξεις μονιτορ" και αλλοι λενε " εχει τοσο οσο να μην σε ενοχλει "

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από insomiaistas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...