Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να χτίσω έναν υπολογιστή για παραγωγή μουσικής αλλά και για gaming. 

Ποσό που διαθέτουμε :  2000

Χρήση υπολογιστή : Παραγωγή μουσικής

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Abbleton Live 10

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω την  Dell Alienware AW2518HF

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΌΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν έχω πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . -

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Κάρτα ήχου ή audio interface / DAC υπάρχει; 

really Και εσύ :P ?  Είναι απο τα buid του Σαββάτου 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Χονδρικά θες καλό επεξεργαστή και μνήμη RAM για τα plug-ins του Ableton ώστε να μπορείς να σηκώσεις όσα επιθυμείς χωρίς περιορισμό (μνήμη) αλλά και να εκτελούνται γρήγορα (επεξεργαστής). Έπειτα το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το Audio Interface όπου εκεί μπαίνουν διάφορες παράμετροι (inputs, outputs, ποιοτικά χαρακτηριστικά του DAC, latency, κτλπ) το οποίο δεν έχω καταλάβει αν διαθέτεις ή όχι, όπως επίσης και ένα (καλό) ζευγάρι ηχεία monitor. Αυτά για τον ήχο.

Δώσε βάση στη μητρική και επέλεξε μιας καλής ποιότητας για να αποφύγεις μελλοντικά κακοτοπιές - η παραγωγή μουσικής έχει κάμποσες. Για τους δίσκους δες εδώ πάνω κάτω θες ένα δίσκο για το OS (SSD), ένα δίσκο για data (λογικά ένα μηχανικό δίσκο με κάμποσα TB) και αν αντέχει το μπάτζετ σου (προαιρετικά) έναν ακόμη είτε SSD ή κάποιον γρήγορο μηχανικό για το audio recording.

Τέλος για gaming θες μια καλoύτσικη κάρτα γραφικών (η οθόνη σου είναι 1080p), ανάλογα πάντα με τον τύπο παιχνιδιών που παίζεις. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...