-Mikasa- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, daredevil92 είπε σε μπέρδεψα με τον TS παρεξήγηση.. πάντως όντως αυτό το θα γίνει πολυτεχνείο, σκέφτονται να κάνουν ΑΕΙ τη σχολή μας (όταν ήταν ΤΕΙ) είναιένα είδος αστικού μύθου. Όλα καλά. Πριν κάποια χρόνια πάντως που ακουγόταν ότι κάποια ΤΕΙ θα γίνουν ΑΕΙ, έγινε. Για την συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, και εγώ δε θεωρώ ότι θα συμβεί ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daredevil92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, -Mikasa- είπε Όλα καλά. Πριν κάποια χρόνια πάντως που ακουγόταν ότι κάποια ΤΕΙ θα γίνουν ΑΕΙ, έγινε. Για την συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, και εγώ δε θεωρώ ότι θα συμβεί ποτέ. Ακουγόταν κοντά μια 15ετία ξέρω γω.. και δεν άλλαξε κάτι και που έγινε.. Ένα χαρακτηριστικό του πανεπιστημίου είναι τα διδακτορικά.. τι διδακτορικό θα κάνει μια αισθητικός; θα κάνει γονιδιακή θεραπεία αντιγήρανσης σε πειραματόζωα που θα έχει το εργαστήριο; πολλές σχολές λόγω του αντικειμένου τους δεν έχει νόημα να είναι πανεπιστήμια (και βασικά 4ετείς). Δεν είναι υποτιμητικό απλά κάποια πράγματα δεν θέλουν τόσο. Ή τα ιατρικά εργαστήρια.. βοηθούς μικροβιολόγου βγάζουν (άλλο που δεν τους αρέσει). Αν ο σκοπός του τμήματος ήταν να βγάζει ανθρώπους με διδακτορικά θα λεγόταν βιολογικό, βιολογικό όμως υπάρχει. Τα ΤΕΙ είχαν το σκεπτικό των απλούστερων σπουδών προκειμένου να κάνεις κάτι πιο πρακτικό. Από την άλλη είναι μυστήριο γιατί είναι ΤΕΙ η μαιευτική, τι διαφέρει νοσηλετής ΤΕΙ και ΑΕΙ (αφού και οι 2 νοσηλευτές είναι και όχι βοηθοί) και γιατί η λογοθεραπεία δεν είναι πανεπιστήμιο. Ίσως μεγαλύτερο μυστήριο βέβαια είναιτο ΤΕΙ διαιτολογίας που απλά έχει λιγότερα επαγγελματικά δικαιώματα από το επίσης 4ετές τμήμα διαιοτλογόας.. ότι να ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα