Προς το περιεχόμενο

micro usb fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αγοράσει αυτό το ανεμιστηράκι.
https://www.skroutz.gr/s/10747101/4Smarts-Basic-Typhoon-Mini-Fan-3in1-Black.html

Έχω ένα redmi 5+ και με το που το καρφώνω το κινητό δίνει για λίγο τάση,δουλεύει δηλαδή για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει.Κάνει restart ή πιο συχνά shut down.Το
δοκίμασα σε άλλα κινητά samsung,iphone και λειτουργεί.Και σε 2 xiaomi,ένα μοντέλο είναι το redmi 6 (4/64),και επίσης λειτουργεί κανονικά.Καμιά ιδέα για το τις πταίει; έχω μια ελπίδα μήπως είναι τίποτα software που μπορεί να ξεπεραστεί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, countass είπε

Καλησπέρα έχω αγοράσει αυτό το ανεμιστηράκι.
https://www.skroutz.gr/s/10747101/4Smarts-Basic-Typhoon-Mini-Fan-3in1-Black.html

Έχω ένα redmi 5+ και με το που το καρφώνω το κινητό δίνει για λίγο τάση,δουλεύει δηλαδή για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει.Κάνει restart ή πιο συχνά shut down.Το
δοκίμασα σε άλλα κινητά samsung,iphone και λειτουργεί.Και σε 2 xiaomi,ένα μοντέλο είναι το redmi 6 (4/64),και επίσης λειτουργεί κανονικά.Καμιά ιδέα για το τις πταίει; έχω μια ελπίδα μήπως είναι τίποτα software που μπορεί να ξεπεραστεί.

Για να παιξει αυτό το παιχνιδι, πρεπει και το κινητό να υποστηρίζει τη δυνατότητα να παρέχει μπολικη ισχύ στην usb port, οπως δηλαδη ένα μικρό power bank. Αυτό γιατί τραβά μπολικο ρεύμα. Στο παρακάτω link φαίνεται ποιες εταιρίες/μοντέλα το κάνουν και τα redmi δεν ειναι μεσα στη λιστα. 

https://dice.bg/en/4smarts-basic-typhoon-mini-fan-2-in-1-orange-item26877/

Απο εκει και πέρα θα σου προτεινα να μην το βάζεις στο κινητό σου (οποιο κι αν ειναι αυτο) για δυο βασικους λογους

• Πρώτον και κυριότερο ζορίζεις την θύρα usb και με λιγο "κακοδιαχείρηση" θα ξεκολλήσει από την πλακέτα και η ζημιά δεν ειναι φθηνή
  • Δευτερον, όντως επεμβαίνεις στην ροή ενέργειας από την μπαταρία προς το κινητό, οποτε αφενώς πέφτει γρήγορα, αφετέρου αν ζητήσεις κάτι απαιτητικό σε δύναμη απο το κινητό (άρα και σε ενέργεια), αυτό μπορει να κάνει περιεργα

Πάρε λοιπον ένα powerbank, κουμπωσε πάνω το παιχνιδι, θα εισαι καπετάνιος και δεν θα διακινδυνευεις να κανεις ζημια στο κινητο σου

• Like 1
Δημοσ.

ναι κατάλαβα.ξέρεις με την ευκαιρία κανένα όχι πολύ ακριβό solar power bank  μήπως; να φορτίζει κάποια στιγμή απ'τον ήλιο δηλαδή,μην τη φορτίζει στα μισά. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, countass είπε

ναι κατάλαβα.ξέρεις με την ευκαιρία κανένα όχι πολύ ακριβό solar power bank  μήπως; να φορτίζει κάποια στιγμή απ'τον ήλιο δηλαδή,μην τη φορτίζει στα μισά. 

Το εχεις τάση να πετας χρήματα σε γκατζετάκια;

Το solar power bank ειναι χρησιμο και αποτελεσματικο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (πχ μακροχρόνια παραμονη σε απροσιτα μερη χωρίς ρευμα και μπολικο ήλιο). Επισης εννοείται οτι το αποτελεσματικο και ανθεκτικο δεν θα ειναι φθηνο.

Δημοσ.

Όχι παίρνω ότι χρειάζομαι.αν με δεις όταν δουλεύω που είμαι με μια πετσέτα να σκουπίζομαι συνεχώς θα καταλάβαινες τι θέλω το ανεμιστηρακι στο κινητό.γι αυτό και το power bank,που ακόμα δεν έχω κανένα.ηλιακο γιατί το χρειάζομαι στο ελευθερο κάμπινγκ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, countass είπε

Όχι παίρνω ότι χρειάζομαι.αν με δεις όταν δουλεύω που είμαι με μια πετσέτα να σκουπίζομαι συνεχώς θα καταλάβαινες τι θέλω το ανεμιστηρακι στο κινητό.γι αυτό και το power bank,που ακόμα δεν έχω κανένα.ηλιακο γιατί το χρειάζομαι στο ελευθερο κάμπινγκ.

Συγνώμη αλλά το σκεπτικό σου είναι εντελώς λάθος.
Δεν μπορεί να έχεις απαίτηση από την μπαταρία του κινητού να τροφοδοτεί επί 8 ώρες ένα ανεμιστηράκι, που είναι και εντελώς της πλάκας για να κάνει σοβαρή δουλειά.
Για το κάμπινγκ, ειδικά το ελεύθερο, υπάρχει λύση και λέγεται πολύ καλή σκιά για την σκηνή και θάλασσα. :)

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Δε ζήτησα να το τροφοδοτεί 24/7.Αλλά παραπάνω προτάθηκε να πάρω power bank αφού με το κινητό μου δεν παίζει.και είπα άμα είναι να πάρω,να πάρω ένα ηλιακό για να το έχω και για το κάμπινγκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...