Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι χαζη κατασταση. εγω οντως δουλευω και καπακι ταξιδευω. δεν θα παω μονο και μονο για τον φοβο αυτο. δεν θα επρεπε να κρατάνε κανενα που δεν ειδοποιήθηκε.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Napier είπε

σιμαινει οτι πρεπει να χτυπησω 12ωρο

12ωρο θα είναι οι κάλπες ανοιχτές. Βάλε και κάτι ακόμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσική φάση εκλογών... Αν σε έχουν καλέσει και όντως το ξέρεις οι επιλογές είναι 2 τελικά  ... Είτε δεν ψηφίζεις καν και επομένως δεν πας, είτε πας εξαρχής. Βέβαια εγώ κοντεύω τα 40 και ούτε εμένα ούτε άλλον στην οικογένεια ή φίλο έχουν καλέσει ποτέ και αναρωτιέμαι ποιο είναι τελικά το κριτήριο. Μήπως επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δουλέψει για το δημόσιο; 

Επεξ/σία από gthe
Επισκέπτης
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gthe είπε

Μήπως επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δουλέψει για το δημόσιο; 

Καμία σχέση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Αν η μανα σου μπορει ας ερθει να σου κανει παρεα με ταπερακι η να κατσει στη θεση σου. Παντως ο προεδρος αν φυγει καποιος αντιπροσωπος εχει δικαιωμα να επιστρατευσει οποιον ψηφοφορο  βρει μπροστα του. Συνηθως ανα 12 ωρες τους αλλαζει....πολλοι πανε εθελοντικα για χαβαλε.

Τελευταια φορα ηταν μια με ταπερακι που ειχε κανει τη δικαστ αντιπροσωπο ανω κατω . Την ελεγε σε ολους με υποδειξεις δε τα κανετε καλα μεχρι που ηρθαν 2 οργανα και την πηραν σηκωτη ειχε γατζωθει στη πορτα και την τραβαγαν :P

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ειναι χαζη κατασταση. εγω οντως δουλευω και καπακι ταξιδευω. δεν θα παω μονο και μονο για τον φοβο αυτο. δεν θα επρεπε να κρατάνε κανενα που δεν ειδοποιήθηκε.

Το πρόβλημα εδώ είναι οτι ο δικαστικός δεν μπορεί να γνωρίζει αν εσύ ειδοποιήθηκες ή οχι, το δεν με ειδοποίησαν δυστυχώς δεν στέκει σαν επιχείρημα, μπορεί να το επικαλεστεί ο οποιοσδήποτε.

Συμφωνώ και επαυξάνω με κάτι που αναφέρθηκε προηγουμένως, ειδοποίηση μέσω taxisnet και ταυτόχρονα αποστολή και γραπτής ειδοποίησης.

4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ουσιαστικα κάνεις που δεν πήγε δεν είχε πρόβλημα στο παρελθόν. 

Δεν ισχύει. Αρκετοί που δεν πήγαν δεν είχαν πρόβλημα, οχι όμως όλοι όσοι δεν πήγαν.

4 ώρες πριν, gthe είπε

Κλασσική φάση εκλογών... Αν σε έχουν καλέσει και όντως το ξέρεις οι επιλογές είναι 2 τελικά  ... Είτε δεν ψηφίζεις καν και επομένως δεν πας, είτε πας εξαρχής. Βέβαια εγώ κοντεύω τα 40 και ούτε εμένα ούτε άλλον στην οικογένεια ή φίλο έχουν καλέσει ποτέ και αναρωτιέμαι ποιο είναι τελικά το κριτήριο. Μήπως επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δουλέψει για το δημόσιο; 

Απλά έτυχε. Μπορεί να πέσεις και σε περίπτωση να σε καλούν συνεχόμενα σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gthe είπε

Εγώ είμαι 43 και με φωνάξανε φέτος πρώτη φορά.

Δημοσ.

Εχει σημασια και που εισαι .Σε μικρη κοινοτητα  στους 10000 οι μισοι θα ειναι δημ./δημοτικοι υπαλ. και εξαιρουνται μετα βγαλε σε σχηματα τα κοματοσκ εμμ τους υποψηφιους και μενουν 2-2,5 χιλιαδες  . Ηλικιακα φευγουν οι μισοι οποτε τελικα δε μενουν ουτε 1000 ονοματα . Εκει αμα πας μια σε καλουνε μετα συνεχεια .

Δημοσ.

Στις δημοτικες που περασαν ειχαμε το εξης παραδοξο.

Παμε με την γυναικα μου να ψηφισουμε. Ολα καλα την πρωτη Κυριακη.

Την δευτερη της ειπαν "Ειστε εφορευτικη επιτροπη" ...

Μα καλα οι ιδιοι δεν ειναι με την προηγουμενη Κυριακη ? τους ρωτησε...

Ναι αλλα δεν ηρθατε της απαντησαν..

Λαθος κανετε... 1ον ) Δεν ελαβα ειδοποηση και 2ον) Ηρθα και ψηφισα και την προηγουμενη Κυριακη και δεν με ενημερωσατε..

Τωρα δεν μπορω να κατσω γιατι εχω 2 χρονων παιδι στο σπιτι .

Την αφησε και εφυγε κανονικα ο δικαστικος....

Απλα την ενημερωσε οτι θα την βαλουνε και στις εθνικες εκλογες στα καπακια αφου δεν πηγε... ξερει κανενας εαν αυτο ισχυει ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Στις δημοτικες που περασαν ειχαμε το εξης παραδοξο.

Παμε με την γυναικα μου να ψηφισουμε. Ολα καλα την πρωτη Κυριακη.

Την δευτερη της ειπαν "Ειστε εφορευτικη επιτροπη" ...

Μα καλα οι ιδιοι δεν ειναι με την προηγουμενη Κυριακη ? τους ρωτησε...

Ναι αλλα δεν ηρθατε της απαντησαν..

Λαθος κανετε... 1ον ) Δεν ελαβα ειδοποηση και 2ον) Ηρθα και ψηφισα και την προηγουμενη Κυριακη και δεν με ενημερωσατε..

Τωρα δεν μπορω να κατσω γιατι εχω 2 χρονων παιδι στο σπιτι .

Την αφησε και εφυγε κανονικα ο δικαστικος....

Απλα την ενημερωσε οτι θα την βαλουνε και στις εθνικες εκλογες στα καπακια αφου δεν πηγε... ξερει κανενας εαν αυτο ισχυει ?

Καλά έκανε και την άφησε σε τέτοια περίπτωση, βέβαια εδώ είχαν αναφερθεί στο αντίστοιχο thread την προηγούμενη φορά οτι έτυχε πάλι περίπτωση γονέα που δεν ειδοποιήθηκε και τον κράτησαν.

Για αυτό με τις εθνικές δεν το γνωρίζω, θα ρωτήσω φίλο μου δικηγόρο αν ξέρει τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, k_w_t είπε

οχι, κληρωση γινεται, δε μπαινεις ισοβιο μελος της εφορευτικης

• Like 1
Δημοσ.

Να πας να υπηρετήσεις τη πατρίδα και να διαφυλάξεις ότι η λαϊκή θέληση δεν θα νοθευτεί. 

Επίσης να συνδράμεις στο θείο έργο του δικολάβου που φέρει τοοοοσες ευθύνες και επιτελεί ένα έργο τόσο δύσκολο. 

Στα σοβαρά, μην πας δεν θα σου κάνει κανένας τίποτα. Έχω "κληρωθεί" 3 ή 4 φορές (τελευταία τον προηγούμενο μήνα) δεν έχω πάει ποτέ και δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ κανένας. Σε όλα τα εκλογικά υπήρχαν ελλείψεις στις τελευταίες εκλογές και δεν κουνήθηκε φύλλο. 

Είναι και φουλ καλοκαιράκι τώρα, μαγιουδαρα, εσπρεσαρα, φλιπ φλοπς, αντιηλιακό και δαγκωτό στην παραλία 

Δημοσ.

Αν πας γραμματέας, τι γίνεται; Εγώ μίλησα με ένα "κονέ" που έχω για γραμματέας σε "δικαστικό αντιπρόσωπο που δεν έχει δικό του γραμματέα" και μου είπε να πάω Τετάρτη να της το θυμίσω, γιατί είναι ακόμη νωρίς. Οπότε μπορεί να είμαι εφορευτική(μακριά από εμάς) και Τετάρτη-Σάββατο να με καλέσουν για γραμματέα.

Πάντως, μια φίλη μου που έβαλε το ίδιο "κονέ" στις προηγούμενες εκλογές, ήταν γραμματέας σε ένα διορισμένο δικαστικό, που είχε μόνιμη κατοικία περί τα 500 χμ μακριά από το νησί. Δε θέλω να γίνομαι κακούλης, αλλά με κάτι τέτοια γελάω, όταν άεργοι δικηγορίσκοι λένε ότι δεν αξίζει, θα το σκεφτώ κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μισθο θες γερο βυσμα να μπεις στις λιστες :P Κατσε να τα βρω , ακομα και αν βγαλεις τα εξοδα μετακινησης γινεται σφαγη απο ανεργους που θελουν να πανε .  Λοιπων στοιχεια απο τις ευροεκλογες 620 -  Αεροπορικο 130  διαμονη  210 ,αυτοκινητο 100 ευρω, διατροφη  80 ευρω . Οκ σου μενουν 50 ευρο .... 105 αμοιβη την ημερα  .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gthe είπε

Ειναι τυχαιο με κληρωση....εμενα με καλεσανε για πρωτη φορα ευρωεκλογες  φετος  .........και στις εθνικες τωρα δεν με καλεσανε

Ξερω πολλους γνωστους που εχουνε κληρωθει κατα καιρους σε εκλογικες περιοδους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...