Napier Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου ηρθε χαρτι απο εισαγγελέα σημερα οτι ειμαι τακτικο μελος εφορευτικης επιτροπης στις εκλογες. Πρακτικα αυτο τι σιμαινει? Το καλο ειναι πως ειναι διπλα ακριβως απο το σπιτι μου το σχολιο. Για Αθηνα μιλαμε. Αν δε παω τι θα γινει κ πως πρεπει να δικαιολογισω την απουσια? Αν παω (οπου αυτο μαλλον θα κανω) σιμαινει οτι πρεπει να χτυπησω 12ωρο και ετσι? εχω τη μανα μου μονη της στο σπιτι με προβληματα χωρις καπια βοηθια. Μπορω να κανω το πω στο δικαστικο αντιπροσωπο για να πηγαινω να τη βλεπω ανα τακτα διαστηματα η δε παιζει κατι τετοιο? Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από Napier
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Έχουν ανοιχτεί αρκετά θέματα σχετικά στο insomnia. Σε κάθε εκλογική περίοδο τουλάχιστον ένα. Καλό θα ήταν να δεις για να πάρεις τις απαντήσεις σου (και για να είναι όλες οι σχετικές ερωταποκρίσεις μαζεμένες για μελλοντική χρήση από τον όποιο ενδιαφερόμενο) 2
k_w_t Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Napier είπε Μου ηρθε χαρτι απο εισαγγελέα σημερα οτι ειμαι τακτικο μελος εφορευτικης επιτροπης στις εκλογες. Πρακτικα αυτο τι σιμαινει? Το καλο ειναι πως ειναι διπλα ακριβως απο το σπιτι μου το σχολιο. Για Αθηνα μιλαμε. Αν δε παω τι θα γινει κ πως πρεπει να δικαιολογισω την απουσια? Αν παω (οπου αυτο μαλλον θα κανω) σιμαινει οτι πρεπει να χτυπησω 12ωρο και ετσι? εχω τη μανα μου μονη της στο σπιτι με προβληματα χωρις καπια βοηθια. Μπορω να κανω το πω στο δικαστικο αντιπροσωπο για να πηγαινω να τη βλεπω ανα τακτα διαστηματα η δε παιζει κατι τετοιο? Αμα μενεις ακριβως διπλα οπως λες μπορει να σε αφησει να πας το μεσημερι για ξεκουραση και να ξαναπας (σου κραταει την Ταυτοτητα ετσι και αλλιως). Αφου σας ηρθε χαρτι παλι καλα... Το 60% που ειναι εφορευτικη επιτροπη δεν το ξερει και τον τσακωνουν την ωρα που παει να ψηφισει. Γιατι δεν βαζουν μια ειδοποιηση μεσω TAXISnet ή απο την εφαρμογη του Υπ.Εσωτερικων που βλεπεις που ψηφιζεις.. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από k_w_t 2
Napier Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 οκ κ ας πουμε οτι παω.πρακτικα τι κανω? δινω φηφοδελτια στο κοσμο κ μετα συμετεχω στη καταμετρισι? οποιος εχεις εμπιρια ακριβως τι κανει μελος εφορευτικης ας μου πει. Επισης βρηκα τωρα το εκλογικο μου τμημα εχει 560 εκλογεις. Πες να ερθουν οι 350 παλι θα ειναι αρκετο μπλεξιμο.
takoulou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Καλησπερα.. Θα εισαι σαν μελος της εφορευτικης.. Θα πας το πρωι 06.00- 23.00.. Θα σου πει ο δικαστικος αντιπροσωπος τι θα κανεις ακριβως .. Μπορει να φτιαχνεις τα ψηφοδελτια.. Να τα μοιραζεις ...Κτλ... Μετα στην καταμετρηση ψηφων .. 2
Getta Robo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 3 hours ago, Napier said: Μου ηρθε χαρτι απο εισαγγελέα σημερα οτι ειμαι τακτικο μελος εφορευτικης επιτροπης στις εκλογες. Πως σου ηρθε το χαρτι; τοιχοκολλημενο στη πολυκατοικια σου η μεσα στο γραμματοκιβωτιο σου;
ParhsG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Μπορεις να μη πας. Μεγαλη πιθανοτητα να μην εχεις θεμα
ELTASSOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Αν η μανα σου μπορει ας ερθει να σου κανει παρεα με ταπερακι η να κατσει στη θεση σου. Παντως ο προεδρος αν φυγει καποιος αντιπροσωπος εχει δικαιωμα να επιστρατευσει οποιον ψηφοφορο βρει μπροστα του. Συνηθως ανα 12 ωρες τους αλλαζει....πολλοι πανε εθελοντικα για χαβαλε. 1
opera Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, k_w_t είπε Αμα μενεις ακριβως διπλα οπως λες μπορει να σε αφησει να πας το μεσημερι για ξεκουραση και να ξαναπας (σου κραταει την Ταυτοτητα ετσι και αλλιως). Αφου σας ηρθε χαρτι παλι καλα... Το 60% που ειναι εφορευτικη επιτροπη δεν το ξερει και τον τσακωνουν την ωρα που παει να ψηφισει. Γιατι δεν βαζουν μια ειδοποιηση μεσω TAXISnet ή απο την εφαρμογη του Υπ.Εσωτερικων που βλεπεις που ψηφιζεις.. Μιας που το ανέφερες η ψηφοφορία θα έπρεπε να γίνεται μέσω TAXISnet ,ας πηγαίνουν τα γερόντια αν θέλουν και μπορούν στα εκλογικά κέντρα. 7 1
takoulou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε Αν η μανα σου μπορει ας ερθει να σου κανει παρεα με ταπερακι η να κατσει στη θεση σου. Παντως ο προεδρος αν φυγει καποιος αντιπροσωπος εχει δικαιωμα να επιστρατευσει οποιον ψηφοφορο βρει μπροστα του. Συνηθως ανα 12 ωρες τους αλλαζει....πολλοι πανε εθελοντικα για χαβαλε. Αν είσαι τακτικό μέλος παραμένεις εκεί..Το πολύ να σε αφήσει για λίγο και να πας γυρίσεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 4 hours ago, takoulou said: 06.00- 23.00 Αισιόδοξο σε βλέπω για το 23:00.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Ουσιαστικα κάνεις που δεν πήγε δεν είχε πρόβλημα στο παρελθόν.
BrocasHelm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου από τις εκλογές πριν 1 μήνα που με είχαν καλέσει αναπληρωματικό μέλος. Γιατί όσες φορές άνοιγε topic, δεν προλάβαινα να απαντήσω πριν κλειδωθεί. inb4thelock λοιπόν. Λόγω δουλειάς (στον τουρισμό) εγώ δουλεύω περίεργα ωράρια και ημέρες, και τυχαίνει αρκετές φορές να δουλεύω και Κυριακές. Χαρτί λοιπόν από το λογιστήριο με πίνακα προσωπικού και ωράριο, δηλωμένο κανονικά σε ΙΚΑ κλπ, καθώς και μια βεβαίωση εργοδότη που έλεγε πως με απασχολεί την συγκεκριμένη ημέρα και λόγω θέσης είναι δύσκολο να με αναπληρώσει και τέτοιες βλακείες, με σφραγίδα και υπογραφή. 1η Κυριακή πάω το πρωί γύρω στις 7:30 (σιγά μην πήγαινα από τις 6:30) μαζί με τα παραπάνω χαρτιά, καθώς και το χαρτί που έλεγε πως είμαι μέλος εφορευτικής: - Καλημέρα σας - Καλημέρα - Ήρθα να ψηφίσω και επίσης μου είχε έρθει αυτό το χάρτι πως είμαι αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής - Α ωραία, μπορείτε να ψηφίσετε και να κάτσετε μαζί μας - Επίσης εργάζομαι σήμερα όμως και σας έφερα εδώ βεβαίωση εργοδότη και πίνακα προσωπικού που φαίνεται πως εργάζομαι - ... - Χρειάζεστε κάτι άλλο; - Όχι, μπορείτε να ψηφίσετε και να φύγετε. Μπορείτε να έρθετε μετά την εργασία σας να βοηθήσετε τους "συναδέλφους" σας πάντως. - ΟΚ, θα το δω, αλλά δεν υπόσχομαι κάτι. Εννοείται δεν πήγα, επίσης από τους 4 τακτικούς και 4 αναπληρωματικούς που είχαν και καλά φωνάξει, 2 είχαν εμφανιστεί μόνο. Επίσης αυτό το "συνάδελφοι" μου φάνηκε κάπως. 2η Κυριακή, ίδια χαρτιά μαζί μου, πρακτικά η βεβαίωση ήταν ένα word που αλλάξαμε μόνο την ημερομηνία. - Καλημέρα σας και πάλι - Καλημέρα - Ήρθα να ψηφίσω, να σας αφήσω τα χαρτιά και να φύγω, έχω να πάω και στο λιμάνι ξέρετε που έρχεται το κρουαζιερόπλοιο Ούτε καν μου είπε κάτι παραπάνω, όχι πως είχε και νόημα, 2η Κυριακή είχαν τελειώσει από τις 8 το βράδυ. Κοινώς, αν σας έρθει το χαρτί και όντως μπορείτε να αποδείξετε πως δουλεύετε, κάντε το. Αν δεν δουλεύετε, πηγαίντε να ψηφίσετε 15 λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες. ΥΓ: Παίζει εμένα να βγήκε έτσι χαλαρά γιατί δεν ήμουν τακτικό μέλος και γιατί υπήρχαν ήδη 2 "συνάδελφοι" εκεί.
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Οι ώρες καθορίζονται σε συνεννόηση με τον δικαστικό αντιπρόσωπο. Μπορεί να κάτσεις ΕΩΣ το μεσημέρι και να φύγεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις