Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU: Ryzen 5 1400

RAM:8GB dual channel 2400 MHz

MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3

Storage: WB 1TB, Samsung SSD 970 EVO 250GB

GPU: ASUS AREZ RX Vega 56

PSU: Corsair CX550

Έχω δοκιμάσει να αλλαξω πολλες ρυθμισεις και εχω κανει ολα τα driver updates αλλα τιποτα,τα fps μου ειναι unstable και νομιζω και λιγα π.χ PUBG στα σωστα settings. Μηπως τρωω bottleneck; Εχει σχεση το οτι ειναι λιγα watt το psu; Η μηπως ειναι κατι αλλο;.Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τι settings παίζεις το PUBG? Εγώ πέρυσι που έπαιξα τελευταία φορά έπαιζε πένα. Δεν ξέρω, ίσως άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι. Δοκίμασες άλλα παιχνίδια να μας πεις πως παίζουν; Γιατί το PUBG γενικά δεν έχει και το καλύτερο optimisation. Τέλος, εφόσον ήδη παίζεις σε dual channel, δεν χάνεις τόσο performance σαν έμενα που πριν βάλω την δεύτερη 8άρα RAM έπαιζα με single channel και έχανα περίπου 25 fps στο Witcher 3 σε high settings. Εν τέλη ίσως χρειαστεί να κανεις ενα μικρό OC τις RAM (με προσοχή) ή να βάλεις ακόμα 8GB. Το πιο σίγουρο είναι κάποιο conflict των drivers της κάρτας γραφικών σου με το παιχνίδι.

Επεξ/σία από DeathStalkerGR
  • Like 1
Δημοσ.

Ποιο είναι το FPS σου? Έχεις κάποιο πρόγραμμα υπολογισμού framerate?

Κατέβασε το Msi Afterburner και εγκατέστησέ το. Κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να σου δείξει fps, cpu usage, gpu usage κτλ και τρέξε το παιχνίδι. Εκεί θα δεις αν σου κάνει Bottleneck και πότε το framedrop γίνεται ασταθές. Αν δεις τον cpu να δουλεύει πχ στο 70-80%+ και την gpu στο 30%, τότε σου κάνει bottleneck o cpu οπότε χαμηλώνεις ρυθμίσεις που καταναλώνουν cpu όπως τα shadows. Αν πάλι δεις την gpu στο 90-100% και τον cpu χαμηλά, τότε σου κάνει bottleneck η κάρτα. 

(τα νούμερα είναι ενδεικτικά)

Δες και πες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Pubg και 2400 μνήμες + ryzen= Βατερλώ..

Θές τουλάχιστον 3000mhz και να δείς και τα timings λίγο..

Επίσης αν σε παίρνει, ανέβασε λίγο και την cpu..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Undertaker25 είπε

Ποιο είναι το FPS σου? Έχεις κάποιο πρόγραμμα υπολογισμού framerate?

Κατέβασε το Msi Afterburner και εγκατέστησέ το. Κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να σου δείξει fps, cpu usage, gpu usage κτλ και τρέξε το παιχνίδι. Εκεί θα δεις αν σου κάνει Bottleneck και πότε το framedrop γίνεται ασταθές. Αν δεις τον cpu να δουλεύει πχ στο 70-80%+ και την gpu στο 30%, τότε σου κάνει bottleneck o cpu οπότε χαμηλώνεις ρυθμίσεις που καταναλώνουν cpu όπως τα shadows. Αν πάλι δεις την gpu στο 90-100% και τον cpu χαμηλά, τότε σου κάνει bottleneck η κάρτα. 

(τα νούμερα είναι ενδεικτικά)

Δες και πες μας.

download.png.8969ef57b7def96a2e0c2df2b68ec226.png

Μην κοιταξεις τα fps εκεινη την χρονικη στιγμη γιατι φαινονται αρκετα ενω μπορει να πεσουν στα 80 στο επομενο δευτερολεπτο.Παρατηρησα τα ποσοστα και ειναι κοντα αν οχι παντα αλλα στις περισσοτερες φορες δεν φαινεται να τρωω bottleneck τελικα

17 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Pubg και 2400 μνήμες + ryzen= Βατερλώ..

Θές τουλάχιστον 3000mhz και να δείς και τα timings λίγο..

Επίσης αν σε παίρνει, ανέβασε λίγο και την cpu..

stock cooler εχω,μπορω να τoν ανεβασω λιγο αλλα το τροφοδοτικο μου ειναι οριακο με την καρτα γραφικων που εχω οποτε δεν θελω να αρχισω τα overclock

Επεξ/σία από JohnKLR
Δημοσ.

Tο fps σου είναι μια χαρά. Μην ανησυχείς. Πρόκειται για απλό framedrop και είναι απόλυτα φυσιολογικό για παιχνίδια με κακογραμμένους κώδικες όπως το pubg.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 30/06/2019 at 11:54, JohnKLR said:

download.png.8969ef57b7def96a2e0c2df2b68ec226.png

Μην κοιταξεις τα fps εκεινη την χρονικη στιγμη γιατι φαινονται αρκετα ενω μπορει να πεσουν στα 80 στο επομενο δευτερολεπτο.Παρατηρησα τα ποσοστα και ειναι κοντα αν οχι παντα αλλα στις περισσοτερες φορες δεν φαινεται να τρωω bottleneck τελικα

stock cooler εχω,μπορω να τoν ανεβασω λιγο αλλα το τροφοδοτικο μου ειναι οριακο με την καρτα γραφικων που εχω οποτε δεν θελω να αρχισω τα overclock

Σε τι ποιότητα γραφικών παίζεις; Αν παίζεις high δοκίμασε να ρίξεις στα Medium ή ακομα και συνδυασμό Medium/Low. Το λέω αυτό γιατι ρυθμίσεις όπως Shadows και texture quality , ΕΙΔΙΚΑ για το PUBG δεν είναι και πολύ σόι. Εγώ είχα συνηθίσει να παίζω medium low ή ακομα και full low σε μια περιόδο που έπεσε ενα patchάκι που έκανε το παιχνίδι να τρέχει απαράδεκτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...