Stamer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος, τις τελευταίες μέρες, κάποιες φορές παρατηρώ αυτό το stutter στο mouse στα windows (10 64bit). Άλλαξα θέση στο ασύρματο usb του mouse και νόμιζα οτι έφτιαξε αλλά σήμερα το παρατήρησα πάλι σε κάποιες φάσεις (κυρίως στον windows explorer). Δεν θέλω να προβώ σε αγορά άλλου mouse με πιθανό αποτέλεσμα να έχω τα ίδια. Επειδή είναι πολύ παράξενο πρόβλημα, πιο πολύ θα ήθελα να δω αν έχετε ανάλογες εμπειρίες και αν πάει κάτι στο μυαλό σας σχετικά με το πρόβλημα.
kormos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 29/6/2019 στις 12:32 ΜΜ, Stamer είπε Καλησπέρα, όπως λέει και ο τίτλος, τις τελευταίες μέρες, κάποιες φορές παρατηρώ αυτό το stutter στο mouse στα windows (10 64bit). Άλλαξα θέση στο ασύρματο usb του mouse και νόμιζα οτι έφτιαξε αλλά σήμερα το παρατήρησα πάλι σε κάποιες φάσεις (κυρίως στον windows explorer). Δεν θέλω να προβώ σε αγορά άλλου mouse με πιθανό αποτέλεσμα να έχω τα ίδια. Επειδή είναι πολύ παράξενο πρόβλημα, πιο πολύ θα ήθελα να δω αν έχετε ανάλογες εμπειρίες και αν πάει κάτι στο μυαλό σας σχετικά με το πρόβλημα. Το δοκίμασες σε κάποιο άλλο υπολογιστή να δεις αν φταίει το mouse ή όχι;;
Stamer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Θα το πάρω στη δουλειά μάλλον για να το χρησιμοποιήσω πολύ για να δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα