koufs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 περιμένω και εγώ ένα δίσκο, βέβαια αν περιμένουμε λίγο παραπάνω, εκεί θα είναι πάνω κάτω οι τιμές 1
Tomahawk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/7/2019 στις 4:48 ΜΜ, Mr_Terror είπε Αν περιμενουμε πολυ φοβαμαι μη γινουμε ετσι. Συγγνώμη για το off topic αλλα πραγματικά η διαφήμιση είναι ΤΡΑΓΙΚΉ τη στιγμή που λίγα χρόνια πριν η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν υπεύθυνη για μια τεράστια καταστροφή και χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια θανάτους. https://www.theatlantic.com/photo/2014/12/bhopal-the-worlds-worst-industrial-disaster-30-years-later/100864/ https://en.wikipedia.org/wiki/Bhopal_disaster Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Tomahawk 6
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Union Carbide Corporation - UCAR ; Περιμενοντας το άκυρο να έρθει μαθαίνουμε και κάτι Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros 1
Vormulac Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Εστειλα προχτες ενα mail για να δω status και μου απαντησαν σημερα το παρακατω Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα σας , Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης του "HD WD RED NAS 6TB SATA3 3,5 6GB/S" της παραγγελίας σας ***************** στο δίκτυο των προμηθευτών μας και μόλις έχουμε ενημέρωση για το χρόνο παράδοσης θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την παραλαβή της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
ultrahd Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκρα του τάφου σιωπή βλέπω ότι επικρατεί παιδιά! Εκτός κι αν το νήμα ξεχάστηκε! Έχουμε κανένα νέο από κάποιον φίλο? Υπάρχει κάποιος που να έχει παραλάβει το δίσκο? Έχουν πει σε κάποιον κάτι πιο συγκεκριμένο? Να ρωτήσω επίσης: Ποιό είναι το e-mail του public για να στείλω κι εγώ ένα e-mail για να ρωτήσω τι γίνεται με την παραγγελία? Στη σελίδα του public.gr δεν αναφέρει συγκεκριμένο e-mail,απλά έχει μια φόρμα επικοινωνίας.Αυτή τη φόρμα επικοινωνίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ή υπάρχει και κάποιο e-mail όπου μπορώ να απευθυνθώ? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από ultrahd
koufs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 δεν βλέπω φως, έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες, και το public απαξιεί ακόμη και να μας πει ότι δεν υπάρχει
Mr_Terror Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Οντως μπηκαμε στην 3η εβδομαδα.Πιστευω οτι περιμενουν τον προμηθευτη να τους στειλει τους δισκους.Αλλιως μετα απο τοσες μερες θα ειχαν ριξει ακυρα.Παραμενω αισιοδοξος.
koufs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 εγώ φοβάμαι ότι κάνουν τους κινέζους μέχρι να ξεχαστεί, έρχεται και αύγουστος, και από σεπτέμβρη βλέπουμε, με την κατηφόρα που έχουν πάρει οι ssd, θα πρέπει οι hdd να αρχίζουν να κόβουν κάτι, αλλοιώς θα πάνε για εξαφάνιση μια ώρα νωρίτερα (γιατί είναι θέμα χρόνου να συμβεί) ----------------- για την ώρα και επειδή μου έρχονται κάθε μέρα 2 ή περισσότερα e-mails με προσφορές από poublic, πάτησα το reply σε ένα, και έγραψα να μη μου στέλνουν άλλες προσφορές μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκρεμής παραγγελία πρώτα 1
ultrahd Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Παιδιά υπάρχει κάποιο e-mail για να ρωτήσουμε για την παραγγελία μας? Δεν βλέπω να αναφέρει κάποιο e-mail,εκτός από μια φόρμα επικοινωνίας? Να γράψω ερώτημα στη φόρμα επικοινωνίας,τι λέτε?
LEFteriz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Ελαβα κι εγώ εμαιλ, χωρις να επικοινωνήσω μαζί τους καθόλου. "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν HD WD RED NAS 6TB SATA3 3,5 6GB/S της παραγγελίας ΧΧΧΧΧΧΧΧ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής."
Vormulac Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, ultrahd είπε Παιδιά υπάρχει κάποιο e-mail για να ρωτήσουμε για την παραγγελία μας? Δεν βλέπω να αναφέρει κάποιο e-mail,εκτός από μια φόρμα επικοινωνίας? Να γράψω ερώτημα στη φόρμα επικοινωνίας,τι λέτε? Στην φόρμα επικοινωνίας είχα υποβάλει ερώτηση σχετικα με την παραγγελια και μου ειχαν απαντησει. Τώρα μόλις μου έσκασε και το παρακάτω email Αναφορά σε κείμενο Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν HD WD RED NAS 6TB SATA3 3,5 6GB/S της παραγγελίας --------------------------- βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής. Με εκτίμηση, Ομάδα Customer Passion
kokyriakidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Και εμενα μου ήρθε ακριβώς το ίδιο μήνυμα σημερα! 1
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δύσκολο να πέσει άκυρο μετά από αυτό. Ίδωμεν...
fingolfingr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παρακάτω mail πριν από 2 ώρες. Χωρίς να έχω στείλει κάτι. Οπότε φαντάζομαι ότι έχουμε ελπίδες. Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν HD WD RED NAS 6TB SATA3 3,5 6GB/S της παραγγελίας ********** βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής. Με εκτίμηση, Ομάδα Customer Passion Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2019 από fingolfingr
Προτεινόμενες αναρτήσεις