Προς το περιεχόμενο

WD Red NAS 6ΤB 3.5" - 125€ (Public) [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχαμε κανενα νεο; εχει καποια νεοτερη εξελιξη η παραγγελια του;

εμενα ακομα βρισκεται σε εκτεταμενη αναζητηση

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έχω update. επικοινώνησα με public και μου είπε η κοπέλα οτι βρέθηκε στα καταστήματα σαν στοκ και απλά δεν έχει πάει ακόμα στο mall (απο οπου έχω ζητήσει παραλαβή).

Μέσα στις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουν μου είπε.

Επεξ/σία από giopa62
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και αν δεν φτασει το στοκ που εχουν για ολες τις παραγγελιες θα ριξουν ακυρα σε μερικους?Το θεμα ειναι να καλυψουν ολες τις παραγγελιες.Και αν δεν εχουν διαθεσιμα κομματια για ολους να κανουν παραγγελια στον προμηθευτη τους.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Και αν δεν φτασει το στοκ που εχουν για ολες τις παραγγελιες θα ριξουν ακυρα σε μερικους?Το θεμα ειναι να καλυψουν ολες τις παραγγελιες.Και αν δεν εχουν διαθεσιμα κομματια για ολους να κανουν παραγγελια στον προμηθευτη τους.

Που να ξέρω ρε συ;;;; Εγώ είπα τι μου είπε. 

Δημοσ.

Γενικα μιλαω δεν αναφερομαι σε σενα.Αν κοιτανε να καλυψουν τις παραγγελιες με δικο τους στοκ,θα πεσουν και ακυρα.Αυτο θελω να πω.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Οσες φορες μου την ειχαν 1 βδομαδα σε  "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" μετα επεσε ακυρο 

Σε εκτεταμένη αναζήτηση ηταν το playstastion classic στη προσφορα στα 30 ευρω.

Μετα απο 3 εβδομάδες παρέλαβα κανονικά.

Οποτε είδομεν...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nebtios είπε

Σε εκτεταμένη αναζήτηση ηταν το playstastion classic στη προσφορα στα 30 ευρω.

Μετα απο 3 εβδομάδες παρέλαβα κανονικά.

Οποτε είδομεν...

Εγώ ακριβώς το ίδιο για το classic αλλά μου την ακύρωσαν

Δημοσ.

Μίλησα με τα public. Μου είπαν απλά ότι δεν έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή για ημερομηνία παραλαβής. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά!

Δεν βλέπω κινητικότητα στο νήμα! Έχουμε κάποια εξέλιξη με το θέμα? Υπάρχει έστω ένας που να έχει παραλάβει?

Πόσοι περίπου είμαστε που έχουμε δώσει παραγγελία? Κι εμένα " Σε εκτεταμένη αναζήτηση " ακόμα αναφέρει και ότι θα ειδοποιηθώ με sms ή e-mail.

Υπάρχει κάποιος που εκτός από τηλεφωνική επικοινωνία έχει πάει και σε κατάστημα public για να ρωτήσει σχετικά?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 σεναρια θα παιξουν.

Να πεσει ακυρο με δικαιολογια δεν υπαρχει αποθεμα, ισως να δωσουν καποιο εκπτωτικο κουπονι για αποζημιωση, η να προτεινουν αλλον δισκο στην ιδια τιμη με τον wd.

To 2o σεναριο να εχουν κανει παραγγελια στον προμηθευτη και να περιμενουν να τους στειλει τους δισκους.

πιστευω θα εχει καλη καταληξη το θεμα.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Το θέμα Mr_Terror είναι ότι ο ένας φίλος πιο πάνω αναφέρει ότι του είπαν στο τηλέφωνο ότι βρέθηκε σαν στοκ στα καταστήματα απλά δεν έχει πάει ακόμα στο κατάστημα που έχει βάλει για store pick up,ενώ από την άλλη ο άλλος φίλος μας αναφέρει ότι " δεν έχουν ενημέρωση από τον προμηθευτή για ημερομηνία παραλαβής " .

Πάντος εκτός από το αρχικό επιβεβαιωτικό e-mail της παραγγελίας μου,δεν μου έχει έρθει κάποιο άλλο e-mail ή sms μέχρι στιγμής.Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και σε όλους εσάς,σωστά?

Ελπίζω κι εγώ να είμαστε στο καλό σενάριο και να έχει καλή κατάληξη το θέμα.Σκέφτομαι αν μπορέσω να κάνω και μια ερώτηση στο φυσικό κατάστημα public.

Δημοσ.

Πιστευω μεσα στην εβδομαδα θα υπαρξει καποια ενημερωση τι θα γινει με τους δισκους.

Εγω ειμαι αισιοδοξος οτι θα τελειωσει καλα το θεμα.Υπομονη παιδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...