k_dinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, fingolfingr είπε Οπότε δεν θα ήταν καλύτερα να είχες πάρει εξ αρχής έναν ακόμα σκληρό για backup? Εγώ πχ που είμαι και λίγο (έως πολύ) backup freak έχω 20Tb σκληρούς και άλλα περίπου 20 για backup. Εκ των οποίων τα 6Tb στο Synology nas της υπογραφής που βρίσκεται στο σπίτι των γονιών (απομακρυσμένο backup). Καλά τα λες για την ανάγκη του back up, αλλά εγώ ακόμα και μετά τη ζημιά που έπαθα, το περιορίζω στα άκρως βασικά αρχεία, πχ εργασίες της σχολής, αρχεία δουλειάς και μερικές οικογενειακές φωτογραφίες, δηλαδή με κάτω από 30 giga είμαι καλυμμένος. Το να χάσω το game of thrones και να πρέπει να το κατεβάσω ξανά, δεν θα με πειράξει
fingolfingr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, k_dinos είπε Καλά τα λες για την ανάγκη του back up, αλλά εγώ ακόμα και μετά τη ζημιά που έπαθα, το περιορίζω στα άκρως βασικά αρχεία, πχ εργασίες της σχολής, αρχεία δουλειάς και μερικές οικογενειακές φωτογραφίες, δηλαδή με κάτω από 30 giga είμαι καλυμμένος. Το να χάσω το game of thrones και να πρέπει να το κατεβάσω ξανά, δεν θα με πειράξει Προφανώς και δεν θα κρατάς backup από σειρές. Άντε να κρατήσει από καμιά ταινία 4κ ή 3d που θέλει χρόνο αλλά και πάλι όχι απαραίτητα. Εγώ από την άλλη έχω πάρα πολλά βίντεο από τα παιδιά. Φωτογραφίες κλπ. Επίσης acronis backup των pc, time machine από το mac του αδελφού, backup των android συσκευών και πολλά άλλα που πιάνουν χώρο. Και φυσικά τα 20ΤΒ δεν είναι σε καμιά περίπτωση γεμάτα. Αγοράστηκαν πρόσφατα (που είχα την οικονομική δυνατότητα) ώστε να κρατήσουν για μερικά χρόνια.
rofl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 μακαρι αλλα δεν νομιζω πως θα παραγγειλει κομματια το public στα 120 ευρω. θα δωσει το στοκ που ειχε.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Υπό επεξεργασία η δική μου παραγγελία, πάμε καλά πιστεύω
argi73 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Υπό επεξεργασία η δική μου παραγγελία, πάμε καλά πιστεύω Σε εκτεταμένη αναζήτηση παραγγελια 29/06/2019 17:48 Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από argi73
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, vrwmiaris said: Υπό επεξεργασία η δική μου παραγγελία, πάμε καλά πιστεύω Γιατί όταν παρήγγελες τι ήταν? Update: Σε εκτεταμένη αναζήτηση... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από JIMBOAthens
Dark-o-phobia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Σε εκτεταμένη αναζήτηση... λεεί και δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό αυτό.
nicksoti Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Στις 30/6/2019 στις 1:04 ΠΜ, k_dinos είπε Καλά τα λες για την ανάγκη του back up, αλλά εγώ ακόμα και μετά τη ζημιά που έπαθα, το περιορίζω στα άκρως βασικά αρχεία, πχ εργασίες της σχολής, αρχεία δουλειάς και μερικές οικογενειακές φωτογραφίες, δηλαδή με κάτω από 30 giga είμαι καλυμμένος. Το να χάσω το game of thrones και να πρέπει να το κατεβάσω ξανά, δεν θα με πειράξει Μετά την όποια ζημιά έπαθες, αλλά και μετά από ζημιά που έχω πάθει εγώ, σου λέω μετά λόγου γνώσεως ότι για πραγματικό backup πρέπει να πας σε Blue Ray disks που πλέον είναι σε χαμηλή τιμή. Τα 25άρια κάτω από ευρώ, 2.50€ τα 50άρια. 1
giopa62 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, planetman είπε Στα 999€ τώρα ο δίσκος. 998,99. Μην είσαι υπερβολικός.
tarantules Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Ελπίζω τώρα να καταλάβατε τι ακριβώς θα παραλάβετε.....
giopa62 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, hurin είπε Πιστωτικό στα 999€; Έχει και 1 ευρώ επιστροφή Eurobank. 100 ευρώ επιστροφή κοντά. Τρέξτε.
Vasilis 07 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και δεν είμαι υπέρμαχος του να κάνω μανούρα σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν δικαιολογίες λάθος συστήματος κτλ. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Vasilis 07
Προτεινόμενες αναρτήσεις