Προς το περιεχόμενο

WD Red NAS 6ΤB 3.5" - 125€ (Public) [TEΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Αυτό που σκέφτηκα απλά φίλε μου ήταν αν μαζεύαμε τα ονόματα των φίλων εδώ και τα καναμε μια λίστα ένα κατεβατό και το στέλναμε e-mail εκ μέρους όλων μας ότι ίσως να ασκούσε μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με το να μας αντιμετωπίζουν τον καθένα μεμονωμένα.Μια ιδέα απλά έριξα,μήπως βοηθηθούμε όλοι μας,δεν πίεσα κανέναν για κάτι φίλε μου!

Δεν είπα ότι πίεσες. Απλά πιστεύω ότι δεν θα δεχόταν εύκολα κάποιος να τα μαζέψει.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστω και ένας από εδώ! Για να δούμε .Εγώ έφαγα άκυρο παρόλο που πιστεύω ότι ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλα:

Καταχώρηση: 29/06/2019

Ώρα: 10:40

Δημοσ.

παιδια δε μας νοιαζουν τα ακυρα, προφανως ολοι ειναι ακυρα αλλα:
ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ?
Η ΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΙΛ?
αυτο εχει σημασια για να δουμε τη κοροιδια

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, akaloith said:

παιδια δε μας νοιαζουν τα ακυρα, προφανως ολοι ειναι ακυρα αλλα:
ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ?
Η ΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΙΛ?
αυτο εχει σημασια για να δουμε τη κοροιδια

Γιαυτό ακριβώς έγραψα παραπάνω ημέρα και ώρα καταχώρησης για να δούμε αν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω περί παραδόσεων στις πρώτες παραγγελίες....

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Έστω και ένας από εδώ! Για να δούμε .Εγώ έφαγα άκυρο παρόλο που πιστεύω ότι ήμουν από τους πρώτους που παρήγγειλα:

Καταχώρηση: 29/06/2019

Ώρα: 10:40

Με βάση τα λεγόμενα της τηλεφωνήτριας δεν είσαι μέσα στους 50 πρώτους πάντως σε σχέση με αυτό που έλεγε ο φίλος μας πιο πριν δεν θα ήταν άσχημη ιδέα μόνο με τον αριθμό παραγγελίας, την ώρα και τον αριθμό των κομματιών να κάνουμε μια καταγραφή. Δεν παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

Δημοσ.
1 minute ago, ΑντώνηςΤ said:

Με βάση τα λεγόμενα της τηλεφωνήτριας δεν είσαι μέσα στους 50 πρώτους πάντως σε σχέση με αυτό που έλεγε ο φίλος μας πιο πριν δεν θα ήταν άσχημη ιδέα μόνο με τον αριθμό παραγγελίας, την ώρα και τον αριθμό των κομματιών να κάνουμε μια καταγραφή. Δεν παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

Ακριβώς. Έβαλε λοιπόν κανείς παραγγελία στις 29/06/2019 ΠΡΙΝ τις 10:40 το πρωί? (εννοείται όπως είναι καταχωρημένη η παραγγελία του στο Ιστορικό Παραγγελιών του προσωπικού του λογαρισμού στα Public)...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Ακριβώς. Έβαλε λοιπόν κανείς παραγγελία στις 29/06/2019 ΠΡΙΝ τις 10:40 το πρωί? (εννοείται όπως είναι καταχωρημένη η παραγγελία του στο Ιστορικό Παραγγελιών του προσωπικού του λογαρισμού στα Public)...

Παραγγέλνουν και άλλοι εκτός insomnia.Μην μπερδεύεστε.....

Δημοσ.
6 minutes ago, tarantules said:

Προφανώς αλλά να δούμε αν υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ  από εδώ μέσα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, tarantules είπε

Σίγουρα αλλά όταν έψαξα το τι συμβαίνει με το θέμα μόνο στο Insomnia βρήκα αναφορές (και στο site που έχει το όνομα των σκυλιών του κυνηγού, για να μην κάνω διαφήμιση)

Το θέμα είναι το πότε βγήκε πρώτα η προσφορά γιατί εάν βγήκε πχ 27/6 τότε οκ λογικό είναι να υπάρχουν 50 παραγγελίες. Εάν βγήκε 29/6 τότε στις 1050 το πρωί δεν νομίζω να ήταν πολλοί αυτοί που το πήραν χαμπάρι και δεν νομίζω να σηκώθηκε κάποιος με την τσίμπλα στο μάτι να πει τι να κάνω σήμερα που βαριέμαι… ας πάρω ένα NAS δίσκο.

Είναι σημαντικό εάν αυτό που είπε η κοπέλα ισχύει ή ήταν μια ακόμα τακτική αποφυγής.

Επεξ/σία από ΑντώνηςΤ
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JIMBOAthens είπε

Προφανώς αλλά να δούμε αν υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ  από εδώ μέσα....

Και πάλι δεν λέει κάτι αυτό.Αν βρεις κάποιον από εδώ μέσα που παράγγειλε πχ στις 10:00  και υπάρχουν άλλοι 50 εκτός insomnia που κάνανε τις παραγγελίες όλοι πριν τις 10:00;

Δημοσ.
3 minutes ago, tarantules said:

Και πάλι δεν λέει κάτι αυτό.Αν βρεις κάποιον από εδώ μέσα που παράγγειλε πχ στις 10:00  και υπάρχουν άλλοι 50 εκτός insomnia που κάνανε τις παραγγελίες όλοι πριν τις 10:00;

Μήπως ξέρεις την τηλεφωνήτρια? 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ καταλαβα... στη ΚΑΛΥΤΕΡΗ περιπτωση πηραν τους δισκους 50 υπαλληλοι του public....
αν ποτε υπηρξαν 50 δισκοι....

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

Προφανώς και δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ 50 δίσκοι. Π@π@ριές που τους είπαν να λένε στο τηλέφωνο όταν τους πιέζουν οι πελάτες....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...