Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η υπηρεσία Apple Music έχει περισσότερους από 60 εκατομμύρια συνδρομητές πια. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Senior Vice President of Services της Apple, Eddy Cue στην Γαλλική ιστοσελίδα Numerama. Σύμφωνα επίσης με το Music Business Worldwide, ο σταθμός Beats 1 της Apple έχει «δεκάδες εκατομμύρια ακροατές».

Αν και η Apple συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από το Spotify, που έχει 100 εκατομμύρια «premium» συνδρομητές, η υπηρεσία Apple Music αναπτύσσεται διαρκώς από το λανσάρισμα της πριν από τέσσερα χρόνια περίπου τέτοια εποχή. Μέσα στους πρώτους έξι μήνες από την έναρξη της λειτουργίας της, έφτασε τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές και στο τέλος του 2016 είχε περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές (paid). Μετά από ένα χρόνο περίπου, η υπηρεσία Apple Music διπλασίασε τους συνδρομητές της (40 εκατομμύρια) ενώ αναφέρθηκε πως προσέλκυε περισσότερους paid συνδρομητές στις ΗΠΑ από ότι το Spotify.

Η ανοδική πορεία του Apple Music δεν έχει δείξει σημάδια κάμψης και αν όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια της Apple, ενδέχεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από την απόφαση της Apple να διαχωρίσει τα apps Music, TV και Podcast στο macOS Catalina αλλά και από την προσθήκη στίχων που παρουσιάζονται σε συγχρονισμό με τα τραγούδια.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Μόλις προχθές την έβαλα για να την δοκιμάσω με την τρίμηνη συνδρομή, android χρήστης. Η υπηρεσία είναι βολική αλλά το πρόγραμμα για τα android δεν είναι δουλεμένο αρκετά. Τα πρώτα προβλήματα συμπεριελάμβαναν την μη αναπαραγωγή μουσικής είτε off line είτε on. Έσβησα και ξανά κατέβασα τα κομμάτια και δείχνει να δουλεύει, εν το μεταξύ διαβάζω και για άλλα προβλήματα αριστερά δεξιά, ίδωμεν.!

Δημοσ.

Για κάποιον έχει στημένο apple configuration είναι must ! και αν βάλει οικογενειακό συμφέρει , για κάποιον με android η επιλογή του spotify είναι καλύτερη πιστεύω !

• Like 1
Δημοσ.

να φτιάξει τα ακουστικά της να είναι συμβατά μόνο με apple music και όχι με spotify ή έστω να παίζουν μονοφωνικά σε "τρίτες" υπηρεσίες ..

κακώς πως δεν το σκέφτηκε αφού ξέρει από αυτά. Θα ήταν τώρα πρώτη.. :rolleyes:

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Εμένα πάντως με κέρδισε ότι έχει soundtrack από anime που δεν υπάρχουν στο Spotify...

Αλλά ναι, σε UI το Spotify στο Android είναι αρκετά καλύτερο... Σε iOS, τι καλύτερο από το να έχεις Κίσλινγκ εφαρμογή και για θα συνδρομητικά αλλά και για τα κατεβασμένα τραγούδια σου; 

Δημοσ.

Αν και χρήστης συσκευών Apple, το μενού το spotify είναι πολύ καλύτερο για αυτό και διέκοψα την συνδρομή μου στο Apple Music, η οποία συνεχώς με μπέρδευε, αργούσαν και να ξεκινήσουν τα κομμάτια. Στα θετικά του Apple Music περισσότερη ενημέρωση και προβολή για ελληνική μουσική και καλύτερη διεπαφή με Apple Watch. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, axidousgr είπε

Για κάποιον έχει στημένο apple configuration είναι must ! και αν βάλει οικογενειακό συμφέρει , για κάποιον με android η επιλογή του spotify είναι καλύτερη πιστεύω !

Άλλο αυτό πάλι, το spotify στην αρχή μου έχανε τα κατεβασμένα κομμάτια κι έπρεπε να κάνω download τα πάντα κάθε τρεις και λίγο. Σε δύο διαφορετικά samsung τηλέφωνα αυτά. Το άφησα για καμπόσους μήνες και πέρασα στο google music το οποίο δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα ποτέ. Τώρα μου έδωσαν μία βδομάδα premium τσάμπα το spotify και το δοκιμάζω πάλι και δεν μου βγάζει το artwork του κομματιού που παίζει στο offline mode. Το μόνο πρόγραμμα που δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό κι έχει και καλλιτέχνες που δεν βρήκα στα άλλα δύο είναι το πρόγραμμα της Google για το οποίο κατά τ'άλλα διαβάζω ότι θεωρείται το χειρότερο από τα τρία 🙄

Επεξ/σία από JcD
Δημοσ.

Πάει αρκετά καλά. Πιο καλά από ότι περίμενα. Δοκίμασα τους δωρεάν μήνες και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Έχει πολλά τραγούδια τα οποία δεν τα βρήκα Spotify. Γενικά πλούσιο σε OSTs. 

Το σκέφτομαι να συνεχίσω η όχι καθώς θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή. Πάντως θα το φάνε λάχανο το Spotify αργά η γρήγορα, το ίδιο και το Netflix. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Hatsos είπε

Πάει αρκετά καλά. Πιο καλά από ότι περίμενα. Δοκίμασα τους δωρεάν μήνες και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Έχει πολλά τραγούδια τα οποία δεν τα βρήκα Spotify. Γενικά πλούσιο σε OSTs. 

Το σκέφτομαι να συνεχίσω η όχι καθώς θεωρώ λίγο τσιμπημένη την τιμή. Πάντως θα το φάνε λάχανο το Spotify αργά η γρήγορα, το ίδιο και το Netflix. 

Το Netflix όχι γιατί έχει τρελή πρωτογενή παραγωγή αλλά το Spotify είναι βέβαιο ότι θα το ξεπεράσει σύντομα γιατί είναι απλά μεσάζοντας ανάμεσα στις δισκογραφικές και στους χρήστες. Και το γνωρίζει καλύτερα αυτό το παιχνίδι η Apple.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dali13gr είπε

Το Netflix όχι γιατί έχει τρελή πρωτογενή παραγωγή αλλά το Spotify είναι βέβαιο ότι θα το ξεπεράσει σύντομα γιατί είναι απλά μεσάζοντας ανάμεσα στις δισκογραφικές και στους χρήστες. Και το γνωρίζει καλύτερα αυτό το παιχνίδι η Apple.

Ετσι είναι. Η apple ήταν εκείνη που έσωσε τις δισκογραφικές όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το iTunes.

Δείτε τη συνέντευξη του Jobs στο Netflix, στο κομμάτι που εξηγούσε πώς πήρε απ'το χεράκι τις δισκογραφικές και τις έσωσε από την χρεωκοπία (και η apple θησαύρισε βέβαια).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spotify και πάλι Spotify παρόλο που έχω οικοσύστημα Apple .. λίστες και τραγούδια που θέλω από House δεν υπάρχουν στο Apple Music 

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dali13gr είπε

Ναι αλλά με τα λεφτάς που έχει μπορεί πολύ εύκολα να κάνει φιλίες τις παραγωγές πολύ πιο ακριβές και ποιοτικές από το Netflix. Βασικά είδη άρχισε να κάνει και από το τρέιλερ που είδα φαίνεται πολλά υποσχόμενη παραγωγή με ονόματα μέσα. Πως μπορεί το Netflix να πάει κόντρα την Apple? 

Δημοσ.

Και το Netflix κάποια δις ρίχνει στις παραγωγές. Και με τον κατακερματισμό που έρχεται με Disney και λοιπές να φτιάχνουν τις δικές τους υπηρεσίες streaming, η in-house παραγωγή θα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Netflix και Apple θα είναι οι 2 top και θα ακολουθούν οι υπόλοιπες μέχρι να κλείσουν και να δώσουν τα δικαιώματα της ταινιοθήκης τους σε μία από τις δύο. Εκεί, έχει πλεονέκτημα η Apple.

Όπως έχει δείξει η ιστορία, πότε δεν υπάρχει μόνο μία υπηρεσία που μεσουρανεί, εκτός αν είναι τζάμπα (βλέπε Gmail). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...