Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Αν πρόκειται να βάλει επεξεργαστή χωρίς ενσωματωμένα θα βάλει τον ryzen 1600 στα 100€ που πνίγει τον 9100 ωσάν κουνέλι.

Ο 3600g αυτο το μηνα δεν ερχεται?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, radiohead είπε

Λάθος παράθεση εκανες

νιγηριανος σκαμερ ειναι που κανει κοπυ παστε ποστς αλλων για να φτιαξει προφιλ:P

δεν μιλαει ελληνικα.

δεν τον κανω report, μου ειναι συμπαθης.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
3 ώρες πριν, intelrisen είπε

ειδικα στο Lightroom σιγουρα....:lol: να δουμε μια προσομοιωση του 8350k με τον 1700χ που ειναι περιπου ιδιος επεξεργαστης, με τον 9100 λιγο χαμηλοτερα χρονισμενος και 2 mb μικροτερη cache. ο 1700χ  εχει 400-600 μεγαλυτερο χρονισμο απο τον 1600 και 4 παραπανω threads. 

σε ι/ο ταχυτερος ειναι ο ιντελ.

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Lightroom-CC-2015-12-CPU-Performance-Core-i7-8700K-i5-8600K-i3-8350K-1056/

Τώρα σοβαρά προτιμάς στα ίδια λεφτά τον τετραπύρηνο από τον εξαπυρηνο και με βάζεις και την άκυρη σύγκριση για πειστήριο με τον 8350k; Άντε να μου λεγες για τον 9400 να πήγαινε στο διάολο. Μου βγάζεις τον 8100 με ανεβασμένα ρολόγια καλύτερο από τον 1600 ο οποίος και ξεκλειδωτος είναι και πιο futureproof.  Στο θέμα μας ο 2400g χωρίς καν να δώσει +70 για κάρτα είναι υπεραρκετος για όσα θέλει να κάνει γιατί να δώσει 450+ χωρις λειτουργικό; 

2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Ο 3600g αυτο το μηνα δεν ερχεται?

07/07 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Τώρα σοβαρά προτιμάς στα ίδια λεφτά τον τετραπύρηνο από τον εξαπυρηνο και με βάζεις και την άκυρη σύγκριση για πειστήριο με τον 8350k; Άντε να μου λεγες για τον 9400 να πήγαινε στο διάολο. Μου βγάζεις τον 8100 με ανεβασμένα ρολόγια καλύτερο από τον 1600 ο οποίος και ξεκλειδωτος είναι και πιο futureproof.  Στο θέμα μας ο 2400g χωρίς καν να δώσει +70 για κάρτα είναι υπεραρκετος για όσα θέλει να κάνει γιατί να δώσει 450+ χωρις λειτουργικό; 

07/07 

Ας περιμενει αφου δεν βιαζεται για 3600g.

θα ειναι οτι πρεπει με την igpu

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνουν τα ντουγάνια τα fanboys ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό τους κάνει. 

https://www.extremetech.com/computing/293647-rumor-intel-could-cut-cpu-prices-ahead-of-amds-ryzen-3000-launch

Στη b450 που θα πάρει ο zaza θα κουμπώσει αν θέλει σε 4-5 χρονακια επεξεργαστή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ποια intel;

6 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Ας περιμενει αφου δεν βιαζεται για 3600g.

θα ειναι οτι πρεπει με την igpu

Θα είναι ψηλά σε τιμή στο release. Κατά τον Οκτώβρη θα είναι το best buy για entry με igpu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δεν καταλαβαίνουν τα ντουγάνια τα fanboys ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό τους κάνει. 

https://www.extremetech.com/computing/293647-rumor-intel-could-cut-cpu-prices-ahead-of-amds-ryzen-3000-launch

Στη b450 που θα πάρει ο zaza θα κουμπώσει αν θέλει σε 4-5 χρονακια επεξεργαστή που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ποια intel;

σιγουρα σε 4-5 χρονια, μη σουπω και σε 10. :lol:

Επεξ/σία από intelrisen
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, intelrisen είπε

σιγουρα σε 4-5 χρονια, μη σουπω και σε 10. :lol:

Με τον ανεβασμένο 8100 σίγουρα 15 ρε φίλε μου 😂🤣🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Με τον ανεβασμένο 8100 σίγουρα 15 ρε φίλε μου 😂🤣🤣

παντως στην συγκεκριμενη μητρικη που προτεινα κουμπωνει οποιον επεξεργαστη θελει της ιντελ μελλοντικα, αν τον χρειαστει φυσικα και παει ανετα αλλα 5 χρονια. st, mt, οτι γουσταρει. εσυ συνεχισε να προτεινεις 12τ επειδη τον βγαζει η amd αλλα ειναι πιο κατω σε επιδοσεις..:lol:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, intelrisen είπε

παντως στην συγκεκριμενη μητρικη που προτεινα κουμπωνει οποιον επεξεργαστη θελει της ιντελ μελλοντικα, αν τον χρειαστει φυσικα και παει ανετα αλλα 5 χρονια. st, mt, οτι γουσταρει. εσυ συνεχισε να προτεινεις 12τ επειδη τον βγαζει η amd αλλα ειναι πιο κατω σε επιδοσεις..:lol:

Τι επεξεργαστή να βάλει ρε συ θα λιώσει το καημένο το mobo. Περίμενε την παπάρα στις 7/7 να δεις ποιος θα είναι από κάτω bro.

Τώρα ξαναείδα τις μητρικές που του πρότεινες. Ούτε ψυκτρα στα vrms δεν έχει, και κλειδωμένη συχνότητα ραμ στα 2666 και ούτε να κλοκαρει cpu μπορεί ρε κακομοίρη. Ασ'το να πάει στο διάολο μόνο μπλε ξέρεις τι είναι.

Σε προκαλώ να βγάλεις από ένα μαγαζί σύνθεση όπως εγώ για να δούμε τελικό ποσό το χαρχαλο.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, radiohead είπε

Θα είναι ψηλά σε τιμή στο release. Κατά τον Οκτώβρη θα είναι το best buy για entry με igpu.

Εχει ανακοινωθει καμια τιμη?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

ο 2400G  σαν cpu είναι πολύ μέτριος , το υποτιθέμενο πλεονέκτημα του είναι η ενσωπατωμένη gaming-gpu που δεν χρειάζεσαι

Καλύτερα να πάρει NUC (αν θες "ματζοβολο") με 

https://www.skroutz.gr/s/16587415/Intel-NUC-Kit-NUC8i5BEH.html

+8Gb RAM

+250GB M2 SSD

και καθάρισες

Όσο κάνει το ματζαφλαρι κοστιζει το παρακάτω με επιπλεον κάρτα γραφικών. Σώνει και ντε να πουλήσετε ιντελ ρε παιδί μου..

Screenshot_2019-07-01-01-24-20-765_com.android.chrome.png.edd4ec671d8e3e44157e9271539b4fda.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...