Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πρόσφατα πήρα ένα mini pc αλλά δεν με ικανοποιεί στις επιδόσεις.. 

Η χρήση που κάνω είναι!

Επεξεργασία εικόνων σε Lightroom, κόψιμο παραστατικών σε ένα πρόγραμμα ελαφρύ, ίντερνετ γενικά πχ wordpress και όλα τα κλασικά του μέσου χρήστη!

Όλα τα περιφερειακά τα έχω, ηχεία πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη.

Το μπάτζετ μου είναι στα 400, βαριά 500... και θα ήθελα να μου το στήσει το κατάστημα. 

Ευχαριστώ!! 

Επεξ/σία από zazas
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πες λίγο specs από αυτό που ήδη έχεις και που ακριβώς εντοπίζεις το πρόβλημα στην χρήση του τωρινού.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, @topos είπε

Για πες λίγο specs από αυτό που ήδη έχεις και που ακριβώς εντοπίζεις το πρόβλημα στην χρήση του τωρινού.

Τώρα έχω αυτό  https://gearbest.app.link/NLyIwd4hUX

Δεν μετάνιωσα την αγορά του, αλλά έχει χαμηλό επεξεργαστή και καμιά φορά αν ζοριστεί τρώει κολλήματα. Μελλοντικά σίγουρα θα έχω θέμα, τώρα θέλω ένα σβέλτο μηχάνημα και να έχει κ περιθώρια βελτιώσεις στο μέλλον! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rhamnusia είπε

2400g/ 8-16gb

1600/ 8-16gb/ 1030 ( ; )

Sorry, δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου 😂

Δεν κατάλαβα τπτ

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zazas είπε

Δεν κατάλαβα τπτ

Αν κάνεις custom και δεν πάρεις έτοιμο μπορείς να κοιτάξεις τα κομμάτια σαν βάση

Ryzen 5 2400g με 8 ή 16γβ ραμ θα έλεγα 16 έχουν πέσει πολύ οι τιμές, β450 mobo, corsair mp510, 400W psu

ή

Ryzen 5 1600, 16gb, gtx 1030, β450 mobo, corsair mp510, 400W psu ή περισσότερο αν θες να το αναβαθμίσεις στο μέλλον - δεν ξέρω τι μπορεί να θες να πάρεις 

Αν θες έτοιμο δεν ξέρω τι παίζει στην αγορά αυτή τη στιγμή. 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zazas είπε

Δεν κατάλαβα τπτ

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Υπάρχει κατάστημα που σε εξυπηρετεί κοντά; 

Δημοσ.

Μια πρόταση με αρνητικό την διαθεσιμότητα και θετικό την καλύτερη τιμή. Άν το θές άμεσα κοίτα στο priveshop στο msystems ή στο visionstudio.

foxstore.PNG.d9d4fe0d1b8e6ca9adf503f3e0e3de01.PNG

Δημοσ.
5 ώρες πριν, radiohead είπε

Μια πρόταση με αρνητικό την διαθεσιμότητα και θετικό την καλύτερη τιμή. Άν το θές άμεσα κοίτα στο priveshop στο msystems ή στο visionstudio.

foxstore.PNG.d9d4fe0d1b8e6ca9adf503f3e0e3de01.PNG

Κοζανη και Κατερινη ειμαι φιλε.

Δεν εχω προβλημα να περιμενω λιγο.. σκεφτομαι βεβαια να βγαλω τα windows απ το πακετο και να ανεβω σε επεξεργαστικη ισχυ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zazas είπε

Κοζανη και Κατερινη ειμαι φιλε.

Δεν εχω προβλημα να περιμενω λιγο.. σκεφτομαι βεβαια να βγαλω τα windows απ το πακετο και να ανεβω σε επεξεργαστικη ισχυ.

Σε περίπτωση ελέγχου πρέπει στο ίδιο τιμολόγιο να έχεις και τα win. Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος αν έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/6/2019 στις 10:17 ΠΜ, radiohead είπε

Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Υπάρχει κατάστημα xender discord omegle που σε εξυπηρετεί κοντά; 

Επεξ/σία από POSEYATSIA
Δημοσ.
8 ώρες πριν, POSEYATSIA είπε

Λάθος παράθεση εκανες

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Αν πρόκειται να βάλει επεξεργαστή χωρίς ενσωματωμένα θα βάλει τον ryzen 1600 στα 100€ που πνίγει τον 9100 ωσάν κουνέλι.

ειδικα στο Lightroom σιγουρα....:lol: να δουμε μια προσομοιωση του 8350k με τον 1700χ που ειναι περιπου ιδιος επεξεργαστης, με τον 9100 λιγο χαμηλοτερα χρονισμενος και 2 mb μικροτερη cache. ο 1700χ  εχει 400-600 μεγαλυτερο χρονισμο απο τον 1600 και 4 παραπανω threads. 

σε ι/ο ταχυτερος ειναι ο ιντελ.

https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Lightroom-CC-2015-12-CPU-Performance-Core-i7-8700K-i5-8600K-i3-8350K-1056/

Επεξ/σία από intelrisen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...