Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

για μια εργασία θέλω να βρω τα Top10 tweets από ένα συγκεκριμένο Hashtag είτε από τότε που πρωτοεμφανίστηκε είτε από τον Νοέμβριο του 2018. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το βρω αυτό; Τα διάφορα εργαλεία που βρήκα δεν με αφήνουν να πάω τόσο πίσω στον χρόνο. :(

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kambana είπε

Καλησπέρα,

για μια εργασία θέλω να βρω τα Top10 tweets από ένα συγκεκριμένο Hashtag είτε από τότε που πρωτοεμφανίστηκε είτε από τον Νοέμβριο του 2018. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το βρω αυτό; Τα διάφορα εργαλεία που βρήκα δεν με αφήνουν να πάω τόσο πίσω στον χρόνο. :(

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν δε σε αφηνουν να πας τοσο πισω τοτε ισως δεν αφηνει το api του twitter να πας και τα εργαλεια δεν φταινε σε κατι.

Γιατι δε διαβαζεις τα docs του twitter api?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Predatorkill είπε

Αν δε σε αφηνουν να πας τοσο πισω τοτε ισως δεν αφηνει το api του twitter να πας και τα εργαλεια δεν φταινε σε κατι.

Γιατι δε διαβαζεις τα docs του twitter api?

https://developer.twitter.com/en/docs/tweets/search/overview αν κατάλαβα καλά δεν με αφήνει το API να πάω τόσο πίσω; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το API. Όταν κάνω αναζήτηση το hashtag που θέλω στο twitter με πάει όμως πολύ πιο πίσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω από την αναζήτηση τα Top10;

twitter.png

Επεξ/σία από kambana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...